Sretan i blagoslovljen Bozic svimaaa❤
Evo mene je dragi nagivorio na misu i nakon dugo godina skoro sam se srusila u crkvi.zacrnilo mi se pred ocima znoj.. i morala.sam na pola izac 🤗😂
Sretan i blagoslovljen Bozic i od mene ❤❤
Ja sam vam sinov izisla sa polnocke zbog grceva pri dnu stomaka..Umirilo se kuci,ali evo od jutros opet..Na ulosku sve cisto,pokusala na wc ali ne mogu.. Nekako mislim da je to od vecere sinoc.. Evo jos lezim dok prodje,ne mogu sjeedit jer su bas skroz pri dnu,i kad se nakasljem bol..Sta vi mislite jel samo zbog toga,ili mozda maternica se pomjera... Pila sam magnezij...
Sretan i blagoslovljen Bozic i od mene ❤❤
Ja sam vam sinov izisla sa polnocke zbog grceva pri dnu stomaka..Umirilo se kuci,ali evo od jutros opet..Na ulosku sve cisto,pokusala na wc ali ne mogu.. Nekako mislim da je to od vecere sinoc.. Evo jos lezim dok prodje,ne mogu sjeedit jer su bas skroz pri dnu,i kad se nakasljem bol..Sta vi mislite jel samo zbog toga,ili mozda maternica se pomjera… Pila sam magnezij…
Ja sam jučer cili dan imala takve bolove, i smirila se tek kada sma otišla na wc. Strašno me muče ta crijeva
Mrvičak joj i mene su znala crijeva mučiti. Koma... Pokušaj sa kamilicom laganom...
Curke ja sinoć sanjala da sam od prijateljice kćer pala i da sam je vodila tu u Zg na Traumatologiju, da se djete polomilo. Bilo je na kraju sve ok, nije bio strašan san. No zovem ja danas prijateljicu i pitam kak ti je mala, sinoć sam je sanjala. I veli ona da je mala pala na glavu s kreveta, ali da je sve ok. Kako sam ja to sanjala!?! Ne možeš vjerovati.... 🙄🙄🙄🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sretan i blagoslovljen Bozic od nas dvoje debelih 🤗☃️🎂🥂🎅🏼 Bice iznenadjenja na vaganju na sljedecem pregledu 😂
Sretan Božić🎄 da se javim. Jučer obavila 1 pregled.... Za sad sve ok. Vidi se žumanjčana... Ima koga da je u fazi u kojoj sam ja
Drage zene sretan vam i blagoslovljen Bozic! I ja sam se jucer bas umorila i danas cijeli dan u djiru pa ne stignem ni citat sta ste pisale! Nadam se da ste sve dobro i da uzivate ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji