LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    25. Prosinac 2019. 22:40

Bezzo1991

Drage cure, sretan Božić vama i vašim obiteljima.
    Danas sam se nakon dugo baš momački najela i danas smo rekli obitelji i prijateljima, toliko su me istiskali svi da trebam odmor 3 dana hahaah. Al dobro, sad je lakše nekako.
    Malo me već dva dana probode sa strane lijevo, kao jajnik, a nešto rijeđe desno. I dole kao u rodnici malo pritiska sam sinoć osjetila, a to me znalo bolit tako u menstruaciji. Ima li netko slično nešto?

Draga, mene ti skoro na dnevnoj bazi tako boli i sve je u redu uvijek bilo, nadam se da je i dalje..nekad tocno znam da je do probave, ali sad kako odmice vrijeme bas osjetim da je povezano s bebicama i time da si one prave prostor..cure, ja stalno na istoj tezini (-1kg od pocetka) bez obzira koliko jedem, ali sad primjecujem ovaj tjedan da mi je trbuh dolje nisko onako tvrdji i zaobljeniji, nadam se da je sve okej..jer koliko mi je super sto se jos nisam krenula debljat(a inace sam sklona tome), toliko ne sad strah jel sve u redu i jel normalno da sam i dalje na istoj kilazi..(muz se vaze i varira pa znam da vaga radj normalno)

Dora4
    25. Prosinac 2019. 22:43

Mi danas objavili obiteljima i blizim prijateljima..svi su jako pozitivno reagirali, moram biti do kraja iskrena i rec da je bilo divno koliko ljubavi i pozitive smo dozivjeli, ali sad sam navecer tooooliko iscrpljena od svih tih emocija i dogovorili smo se da sutra samo lezimo i nista ne radimo cijeli dan  Nadam se da ste mi i vi dobro!! ♡

yvette
    25. Prosinac 2019. 23:12

Sretan i blagoslovljen Bozic vama i vasim obiteljima !! 🎅🏻🎄❤
    Tockice zelim vam i brz oporavak, drzite se 😘

Mirtasiric1
    25. Prosinac 2019. 23:19

Drage trudnice, mamice, ženice, sretan i blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima.                Ja se zalijepila za kauč i ne mrdam. Sve nekakvi grčevi po stomaku pa to prepisujem ovim pustim masnoćama, što kroz meso,ppršut, franc. kolače 😥☺️. 🥂 Sve vi meni 100 god. 

Fluffy
    25. Prosinac 2019. 23:41

Drage moje trudnice, zene...jeste li ikad imali osjecaj da vas partner uopce ne razumije kako se osjecate i sto prozivljavate? Meni se nekad cini da moj nema niti malo suosjecanja prema meni i mom stanju. Porijeckamo se oko neceg, i prkosno digne nos i neka potrebu smirit me iako vidi da sam uzrujana. Znam da sam malo off topic...i jos na blagdane...al bas na blagdane uz malo stresa se zna rec koja rijec vise. Nemam kome da se pozalim, a mislim da se mi u ovom stanju najbolje razumijemo😞

26. Prosinac 2019. 03:12

Amy2019

Curke, redovno citam, slabo se javljam, ne druzeljubiva izgleda 😂 salim se,obaveze i nemam sta pametno pisati. No, da javim, ja sam sad 14+1,i vec cetiri dana, javlja se beba, ali lupanjem 😍 nmg vjerovati, prije toga bili su mjehuric, al reko crijeva posto bas odavno imam s tim problema. Na kraju to je beban bio 😍 kad god se naprezem tj nosam drugu bebu svoju, javi se odmah, lupne dva tri puta, ili kad diram stomak ❤️❤️ hocu reci, u prvoj trudnoci dosta kasnije sam osjecala bebu, i prvo su to dvije sedmic bili mjehurici pa onda lupkanje, ali skroz blago, da sam jedva osjecala. A sad bas osjetim bez razmisljanja je li beba ili ne. Je li se jos kojoj tako rano javlja, u drugoj trudnoci? Divno je znati da je sve ok, da je beba tu, da se ne brinem, zaista, ne treba ti ni baby watcher 😂

Ja osjecam vec. Najjace pri koristenju dopplers, nisu jos pravi udarci ali su mjehuri koji pucaju. Znam taj osjecaj iz prve trudnoće

Žuža
    26. Prosinac 2019. 06:15

Sretan Bozice drage mame i buduce mame 🥰🎄❤️

Fluffy vjerojatno ne razumije, jer da razumije ne bi se tako ponasao. Sam od sebe nece razumijeti i nece se prekonoci promijeniti. Kad se smire tenzije i kad budete u dobroj fazi, lijepo sjednes i objasnis mu sto se sve dogadja s trudnicomne samo u fizickom, vec i u emotivnom zivotu. To su ogromne promjene i ogromne odgovornosti koje sad mi sve imamo i to definitivno nije lako. Mozda da o tome nadjes dobar jako kratak clanak i das mu isto da vidi. Ucini sve sto je u tvojoj moci da on razumije. Pa ako je normalan, shvatit ce. Promjenu nemoj ocekivati preko noci iako je moguca. Oboje radite na tome. Sretno i mazite se i pazite ❤️

Tonka341
    26. Prosinac 2019. 06:20

Sretan i blagoslovljen Bozic zelim vama i vasim obiteljima ☺🥂🌲, iduci je s nasim malenim bebolinama 😍👶.

Ante 💙 Maro 💙

Fluffy
    26. Prosinac 2019. 07:39

Žuža, hvsla ti ❤️❤️ Pokusat cu nesto s njim🤣. Samo mi nije jasno kako oni nemaju taj osjecaj blazenog stanja kod njihove partnerice, i malo nekad olabave...mislec pri tom na dobro prvenstveno njihova djeteta. Nego im sve moras crtati😒

Zaraa
    26. Prosinac 2019. 07:44

Curke moje SRITAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC VAMA I CILOJ VASOJ OBITELJI! 🎄❤
    Dogodine, ako Bog da, ceka nas jos lipsi ma najlipsi dosada iako, moram priznat, i ovi mi je bio odlican! Jela tj tamanila san svega, osjecala se odlicno, ma cista 5ica! 
    No, problemcica uvik ima, naime vec 2 jutra zaredom me budi orgazam u snu,  to me totalno "sjebe" jel je zabrana na snazi i dalje i puna terapija. I bas me boli maternica iza. Grozno se osjecan, koda ja sama, moje tijelo, radi protiv bebice.
    Mozda mi se to pocelo desavat jel sam se pocela super osjecat i muz mi je ponovo najseksi covik na planeti i non szop ga mirkan, gledan, stipan, nikad mi nije bio napetiji nego sad i onda me plesne ovakva situacija prid zoru. Bas se bojin jeli sve ok. Moze li O utjecat na bebu da joj sta bude?! Trenutno mrzin samu sebe😖

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.