Ja sam imala kao neki ,a nemoze se nazvat iscjedak nego trag smeckast i nije se ponavljao vise ali moja ginek je panicar i odmah mi je dala duphaston.pijem ga i dalje a proslo je vec mjesec dana i eto riskirali smo i sve je proslo ok. Prijateljica mi je kod iste i imala je pooossve zdrave 2 trudnoce i isto joj je zabranila sex .ocito je neka mrziteljica odnosa 😂
Zaraa tako i ja, par puta sam se skoro po tepihu ispovraćala jer sam jedva stigla do školjke. Za čas nekako krene povraćanje 🙄 Ja se iskreno nadam da će nam se uskoro svima početi smirivati...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
E, sad…moj problem.
Evo već drugu noc moram spavati bez gacica jer mi je nesto na preponi nateklo i pece/boli ko ludo. Danas je najgore, jedva hodam i mijenjam polozaje. To nesto je dosta uzdignuto i siri se, a cijelo podrucje je crveno i nateceno. Sutra idem k doktorici da mi vidi pluca (nesto ne stima, gusi me po noci, definitivno uzimam previseVentolinai toga me strah zbog bebe - koristi li koja od vas Ventolin?) I usput cu joj pokazati to na preponi, mada ne znam jel je to njeno podrucje ili podrucje ginekologice.
Jel se kojoj od vas to kad desilo?
Meni vec je jednom na toj strani, al je brzo splasnulo…
Ocajna sam… Bol se cak siri niz natkoljenicu😒
Cek uz preponu?
Kao cir neki ili?
Pokazi ti to dr.da nije zljezda se upalila
Imas astmu? Samo ti je ventolin u th?
Da, na samoj preponi, uz rub gacica. Ogromno je, nepravilnog oblika, zato i boli tolko… Moguce da je ili limfni cvor ili neka urasla dlaka, pa se to jako upali. Nadam se da nije nis ozbiljnije.
Imam alergijsku astmu, a vec par puta u par mjeseci mi se obicna prehlafa spusti na pluca i doslovno ne mogu disat, cak sam dobivala Medrol u venu jer Ventolin nije djelovao
Nadajmo se da je cir,sta je najvjerojatnije da limfa izbaci svoje.
Pokszi to dr,a ona ce ti dat crnu mast ili ihtamol ili amonii sulfogirodalas mast ,to je sve isto😎
U trudnoci je problem imunitet ali ne brini moras koristiti ventolin jer upravo suprotnim beba nece dobivat dovoljno kisika.
Znam da astma bilo aler ili nealer.ili se jaako pogorsa ili se bas smanji.,zbog hormona i zbog imuniteta.
Sad kad bas krene gripa pripazi se jer si osjetljivija od ostalih.
Yvette ista stvar, zeljena trudnoca, doduse brzo je bila ostvarena, nazalost zavrsila spontanim. Iza toga, nakon po godine ponovo, nazalost vanmaternicna. I nakon pola godine (cim smo dobili odobrenje, isti ciklus ostala trudna, nazalost opet spontani) i nakon toga nikako nikako 2 godine i onda na mpo, jedan neuspjesan i evo drugi fala Bogu 🙏🙏🙏👏👏👏
Sve su to situacije koje nas oblikuju kao osobe. Da je lako nije, ali moramo dalje. Fala Bogu sad imamo za koga ❤
💞girl💞
Avokado mene je 2puta cijeli dan probadao desni jajnik…rekla ginek da je to normalmo…stalno nesto
Pa ja se baš mislim da li da šaljem doktorici poruku ali evo služila da kad ležim na leđima me ne boli pa računam valjda nije ništa strašno 🙄🤷♀️🙏
Mozes poslati da te umiri, meni i prijateljica rekla da ju cijelu trudnocu nesto boljelo i sve bilo ok. Ali kako da znam sto je normalno🤷♀️🙀moramo sve skupa malo smiriti, ali nakon vijesti Ladybuga sam koma
💙
Vrapcic meni je sama kiselina, i koda iz cista mira skoci tako naglo, bez prethodne mucnine. 🤢🤮🤮🤮🤮
A da ne kazem da imam osjecaj da mi ruke smrde na tu kiselinu sta sam povratila i koda cujem smrad u wc-u. Fuj
💞girl💞
Cure jedno pitanje, ima li neka od vas da spava na leđima? Čitala sam kao da se taj položaj ne preporuca, ali meni trenutno najviše odgovora (jedino me tako manje probada u jajniku/bubregu) iako inače na boku spavam.
Ja spavam svakako, ali najvise na boku
💙
Boli li koju trtica?!
Mene je znala tu i tamo, ali samo kod sjedenja. Brzo prođe, evo sad kojih tjedan dana ništa
Sortiraj odgovore
Najstariji