LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    12. Prosinac 2019. 17:16

mrvičak

Evo mene grozno grči trbuh. Na noge ne mogu ni stati. Popila sam sada magnezij. Nadam se da će proći. Užasno me strah

Drzim 🤞🏻da sve bude uredu, lezi, uzdigni noge. I ne misli na najgore. 🤗

Ivcy1306
    12. Prosinac 2019. 17:25

Ladybug drzi se, trenutno nema rijeci a kojima te se moze utjesiti.😢

mimoza
    12. Prosinac 2019. 17:38

Zuza mene zanima malo detalja vezanih za epiduralnu 🙂 ja sam je svakako planirala uzeti, ukoliko budem isla na prirodni porod. Ona se daje u donji dio kicme, pa reci mi je li boli ubod igle? Koliko dugo te drzi ta anestezija? Koliko sam shvatila, oni to doziraju tokom cijelom poroda i budes prikljucena kao na infuziju? 
    Ena znam da si pricala kako si neodlucna sto se tice testova, pa sam mislila da ides na neki drugi pregled u kojem se samo mjerenje nuhalnog. E super da je sve dobro proslo, sad si mirna i uskoro ces saznati spol 🥰
    Lady jako mi je zao zbog malog srceka. Koliko se sjecam, ti si mpo trudnica?! Imate li jos sta smrznuto? Zelim vam brz oporavak i veliki zagrljaj saljem

• Novaamamaa23
    12. Prosinac 2019. 17:38

Pozdrav buduće mame, nova sam u ovom svemu.. Prva trudnoca.. Trudna sam 5+2? Ima jos koja tak negdje, zanimaju me kako ponosite mucnine? 

Zaraa
    12. Prosinac 2019. 17:41

ladybug40

Maknite me s liste drage moje cure. Srce je stalo kucat. Sok i tuga. Sutra u petrovu. Zelim vam sve najbolje i da vam trudnoce produ uredno. Hvala na druzenju

Sta, kako? Ajmeee kako mi je zaj, grozno. Drzi se 🙏🙏❤❤❤🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

💞girl💞

Zaraa
    12. Prosinac 2019. 17:43

Mrvicak slobodno normabel da ti smiri kontrakcije! I ja sam ga pila nakon hematoma, imala san uzasne grceve.

💞girl💞

12. Prosinac 2019. 17:45

Hvala na odgovorima curke! ❤️ Lady toliko mi je zao, zelim ti svu snagu ovoga svijeta da sto prije prebolis i krenes u nove pobjede, sreca prati hrabre! I nema odustajanja!
    Ostale curke, jel mi mozete reci koje vitamine/dodatke koristite i koji su najbolji, dr mi je rekla da su svi otprilike tu negdje. 

mimoza
    12. Prosinac 2019. 17:49

Novaamamaa cestitam na trudnoci 🤗 joj nemamo ti lijek za mucnine. Samo se nadam da ce ti proci s 12tt, jer ima nas i preko tih tjedana koje muku mucimo s njima 😰 Probaj bademe grickati, caj i bomboni od djumbira, bomboni od mente, uvijek imaj kraj sebe neke slane krekere, nemoj praviti velike razmake izmedju obroka. 

Alisanazemlji
    12. Prosinac 2019. 17:49

Ladybug, užasno mi je žao. Bolje da se dogodilo sada nego kasnije jer očito nešto nije bilo u redu sa bebicom.  
    Prije par dana mi je kolegica pričala kako se njoj desilo isto to u 16-om tjednu trudnoće... Imala je sve regularne simptome trudnoće. Baš me to pogodilo.  Ipak, danas ima dvoje djece i sve je u redu...
    Drži se 💕

Curka je ❤

Rose1
    12. Prosinac 2019. 17:55

Stalno vas pratim, ali vam od straha ne pisem...
    Lady stvarno mi je jako zao, ne postoje rijeci, bas me pogodilo...i cak sve simptome i dalje imala
    Mrvicak i mene danas grozni bolovi, umirem od straha...di te boli?

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.