Evo mene grozno grči trbuh. Na noge ne mogu ni stati. Popila sam sada magnezij. Nadam se da će proći. Užasno me strah
Drzim 🤞🏻da sve bude uredu, lezi, uzdigni noge. I ne misli na najgore. 🤗
Ladybug drzi se, trenutno nema rijeci a kojima te se moze utjesiti.😢
Zuza mene zanima malo detalja vezanih za epiduralnu 🙂 ja sam je svakako planirala uzeti, ukoliko budem isla na prirodni porod. Ona se daje u donji dio kicme, pa reci mi je li boli ubod igle? Koliko dugo te drzi ta anestezija? Koliko sam shvatila, oni to doziraju tokom cijelom poroda i budes prikljucena kao na infuziju?
Ena znam da si pricala kako si neodlucna sto se tice testova, pa sam mislila da ides na neki drugi pregled u kojem se samo mjerenje nuhalnog. E super da je sve dobro proslo, sad si mirna i uskoro ces saznati spol 🥰
Lady jako mi je zao zbog malog srceka. Koliko se sjecam, ti si mpo trudnica?! Imate li jos sta smrznuto? Zelim vam brz oporavak i veliki zagrljaj saljem
Pozdrav buduće mame, nova sam u ovom svemu.. Prva trudnoca.. Trudna sam 5+2? Ima jos koja tak negdje, zanimaju me kako ponosite mucnine?
Maknite me s liste drage moje cure. Srce je stalo kucat. Sok i tuga. Sutra u petrovu. Zelim vam sve najbolje i da vam trudnoce produ uredno. Hvala na druzenju
Sta, kako? Ajmeee kako mi je zaj, grozno. Drzi se 🙏🙏❤❤❤🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤
💞girl💞
Mrvicak slobodno normabel da ti smiri kontrakcije! I ja sam ga pila nakon hematoma, imala san uzasne grceve.
💞girl💞
Hvala na odgovorima curke! ❤️ Lady toliko mi je zao, zelim ti svu snagu ovoga svijeta da sto prije prebolis i krenes u nove pobjede, sreca prati hrabre! I nema odustajanja!
Ostale curke, jel mi mozete reci koje vitamine/dodatke koristite i koji su najbolji, dr mi je rekla da su svi otprilike tu negdje.
Novaamamaa cestitam na trudnoci 🤗 joj nemamo ti lijek za mucnine. Samo se nadam da ce ti proci s 12tt, jer ima nas i preko tih tjedana koje muku mucimo s njima 😰 Probaj bademe grickati, caj i bomboni od djumbira, bomboni od mente, uvijek imaj kraj sebe neke slane krekere, nemoj praviti velike razmake izmedju obroka.
Ladybug, užasno mi je žao. Bolje da se dogodilo sada nego kasnije jer očito nešto nije bilo u redu sa bebicom.
Prije par dana mi je kolegica pričala kako se njoj desilo isto to u 16-om tjednu trudnoće... Imala je sve regularne simptome trudnoće. Baš me to pogodilo. Ipak, danas ima dvoje djece i sve je u redu...
Drži se 💕
Curka je ❤
Stalno vas pratim, ali vam od straha ne pisem...
Lady stvarno mi je jako zao, ne postoje rijeci, bas me pogodilo...i cak sve simptome i dalje imala
Mrvicak i mene danas grozni bolovi, umirem od straha...di te boli?
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji