LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    12. Prosinac 2019. 19:01

Lady uzasno mi je zao, ja sam sva protrnula jer znam kakav je osjecaj. Jesu ti ista rekli, zasto, kako? 
    Bebs samo hrabro i nadat se najboljem i razmisljaj pozitivno.
    Tiki cuvaj bebicu i sebe, a za njega se nadam da ce se sad malo opametit.
    Ja imam uzasne mucnine, povratim jednom do dva puta, ali muka i muka po cijele dane. I naravno strahujem stalno, nikak se opustit... iduci pregled tek 2.1. 

Rose1
    12. Prosinac 2019. 19:01

Avokado mene je 2puta cijeli dan probadao desni jajnik...rekla ginek da je to normalmo...stalno nesto

💙

12. Prosinac 2019. 19:02

Hvala vam cure na savjetima. Otusirala sam se i očito je normabel proradio, bolje mi je sada. Sutra ću kod nje jer mi svakako nije danas nešto bilo uredu s uputnicom za urinokulturu pa cu joj sve reci. Nadam se da nije bakterija ili upala. Iscjedak je i dalje normalan. Bebici su otkucaji od 135-178. Spasio me taj mali stroj sada

• anav05
    12. Prosinac 2019. 19:08

ladybug40

Maknite me s liste drage moje cure. Srce je stalo kucat. Sok i tuga. Sutra u petrovu. Zelim vam sve najbolje i da vam trudnoce produ uredno. Hvala na druzenju

Zao mi je :-(
    Zelim ti od sveg srca sve najbolje dalje u zivotu i da se javis u neke druge forume s lijepom vijesti...
    Cuvaj se...

• lina27
    12. Prosinac 2019. 19:10

Ja sam danas povracala jutros i sad kad legnem trbuh me boli kao da sam trbusnjake radila. Jedino od povracanja moze bit ocito su mi misici bas bili mrtvi hahah.neznam dal neka od vas ima slicno iskustvo hahaha

mimoza
    12. Prosinac 2019. 19:15

Zuza je li anestezija djeluje i kada te sivaju na kraju? Zamisli da dodjemu trudovi u tok trenutku kad treba da se ne mrdas 😱 valjda nece. 
    mrvicak ajde ti sad u krevet, umiri se i odspavaj. Cula si srceko i umirila se 😊
    Danas je neki bas los dan, vecinom lose vijesti. Ja ne znam sta je tim doktorima i kako tek tako mogu oznaciti kraj, a da nisu jos ni sacekali i vidjeli ishod svega toga. Pa normalna su odstupanja +/- 6 dana u pocetku trudnoce. Bebs drzi se i vjeruj da ce vec na slj pregledu biti velika beba. 
    Tiki misli na sebe i svoju mrvicu, ne dozvoli sebi vise takav stres. Ti si zena i uskoro majka, ti to mozes 💪🏼❤️

Zaraa
    12. Prosinac 2019. 19:17

Lina ja san jucer prvi put povracala i isto su me tako misici bolili 😂
    Tiki STAVI SEBE I SVOJU BEBU NA PRVO MISTO sve ostalo ce se poslozit kako triba! Znas onu poslovicu cuvaj se i Big ce te cuvat. 
    Mrvicak ajde sad zalegni i miruj malo, i prati situaciju, meninsu na hitnoj bili rekli ako su bolovi bas jaki da mogu normabel i brufen. Nisan tila brufen, ali normabele jesam, mozda 2,3 komada (u razmaku naravno) 

💞girl💞

Tocka_tockica
    12. Prosinac 2019. 19:18

Bebs

Tocka_tockica

Bebs

Evo mene s pregleda, ne cini se bas bajno 😔
    Rekla je da po uzv ispada da sam oko 5tt, a po mengi sam 6+5tt, smatra da se plod ne razvija posto imam redovite cikluse, narucila me opet za tjedan dana (ako ne dodje prije do spontanog), pa cemo vidit jel se razvija ili ne. 😔😔

Tako je i meni bilo.. a evo bebica pliva i ko velika.. moguce da je trudnoca ranija.. pokusaj se ne zivcirati.. znam kako ti je jer sam isto prolazila.. na prvom uzv se nije nista vidlo a bila sam kolko i ti trudna i za tjedan dana je ❤ kucalo. Znam da je tih 7 dana agonija i da traje u nedogled, ali stvarno vjerujem da ce bit sve u redu. Nekolijo cura u gupi je imalo istu situaciju, pa se bebica pokazala. Saljem zagrlja i pokusaj se opustit i necim se zabavit. Nista nije izgubljeno, samo me zivciraju ti doktori koji tak samo nasikiraju trudnice

Meni se sve vidi i GV i ŽV i EO(0.19cm), samo je to malo za moje tjedne.
    Jel imas normalne cikluse ili su duzi?
    Meni je to sve onako ona u glavu rekla.

Meni se nije vidio ni eo.. i isto mi je dr rekla da nista od toga.. al eto za tjedan dana je srce prokucalo.. inace su mi ciklusi 28 dana.. i kad smo vidli seceko dr je izmjeril da je trudnica 6 dana mladja po nego po Zm. Tako da vjeruje da ces za tjedan dana vidjeti i cuti svoju bebicu.. i evo sad na zadnjoj kontroli bebica je lijepo narasla i dostigla tjedne prema zm 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Zaraa
    12. Prosinac 2019. 19:20

mrvičak

Zaraa

Mrvicakslobodno normabel da ti smiri kontrakcije! I ja sam ga pila nakon hematoma, imala san uzasne grceve.

Meni hematoma vise nema. Bar ga dr nije vidjela u pon na pregledu. Jel moguce da je zato sto ga nema?

Neznan, sve je moguce, moguce da su i crijeva. Mene znaju uzasno bolit, bude bas ruzna bol i pripadnen se.

💞girl💞

Zaraa
    12. Prosinac 2019. 19:23

Bebs ako uzv pokazuje 5tt  to je jako rano, relano jos ti nije ni vrime za pregled, bas iz ovih razloga jer se bespotrebno stresiramo...
    Sad nemozes nista nego cekat i u Bozje ruke. 
    ali jos nista nije gotovo, virujen da ce izac na dobro. 🙏❤

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.