Drage moje cure, danas sam bila na prvom pregledu. Trudnoća je potvrđena, mada dr. Kaže da je plod manji od mojih očekivanih 9tj.prema zadnjoj menstruaciji, i da sam u 5-6 tj, što ima smisla jer su mi kasne ovulacije. Plod se fino smjestio i srce kuca! ❤️ Ono što me brine je to što mi je dr. Rekla da imam dvorogu matericu sto prije nisam znala, nije tome pridala nikakvu posebnu paznju, ali ja se jako brinem,jer se bojim da plod nece imati dovoljno mjesta, je li itko imao takva iskustva? Ljubim vas puno ❤️
Bas mi je drago da si cula i srceko i sve, drzite fige da i ja danas cujem srceko
Dora da vidimo onda hoce li meni sljedeci tjedan uspjeti vidjeti spol na pregledu 😁 ja necu na fb, nemam ga, tako da neces biti sama 😂
Hahaha odlicno!!
Ne znam zasto, za tebe stalno mislim da ces javit da je curica
I ja sam odustala od Fejsa, jednostavno ga nemam potrebe koristiti tako da i dalje očekujemo od vas aktivnost na forumu 😉😄
Ženske, vi koje već imate djecu, jeste imale u prijašnjim trudnoćama jaki osjećaj da je beba određenog spola pa vas je ipak osjećaj prevario? 😅 Ja sam od samog početka uvjerena da je dečko, baš po osjećaju plus što sam sanjala bebu dečka 3 puta već 😊
Renata, cestitam na srceku i pokusaj se opustit sad! Sigurno bi ti rekla dr. da je neki problem ili da moras posebno pazit na nesto...uzivaj u dobrim vijestima!
Ženske, vi koje već imate djecu, jeste imale u prijašnjim trudnoćama jaki osjećaj da je beba određenog spola pa vas je ipak osjećaj prevario? 😅 Ja sam od samog početka uvjerena da je dečko, baš po osjećaju plus što sam sanjala bebu dečka 3 puta već 😊
Za prvo mi je bilo svejedno, a sad sam bila uvjerena da je cura zbog totalno drugacije trudnoce ali sipak, opet decko 😂
Cestitam na trudnoci Renata i dobro nam dosla 😊
Dora hajd vidjet cemo jesi li vidovita. Ja imam ponekad osjecaj da je decko, pa onda curica i to stalno mijenjam haha mada svi oko mene misle da je cura, valjda sam postala ruzna 😂
Pa nekako sam priželjkivala curicu ; mada mi je ubiti bilo svejedno , samo da je sve uredu, i onda sam mislila da je dečko jer hoću curu... hhahha... i obzirom da nisam imala uopće mučnina ni ništa i kao nije mi se slatko jelo onda su mi sve stre žene govorile da je muško, ali ipak je curica bila <3
Polly ja nisam imala osjecaj sta je, al sam se nadala da je cura. Zivjela sam u uvjerenju da su cure mirnije, maznije, umiljate i da je s njima lakse... Na kraju dobila curu Takva se vise ne Rada. Sad je trudnoca drukcija i nadam se decku, al mi ne ide kineski u prilog.
URL = https: //lilypie.com]
Polly ja sam bila u prvoj T uvjefena da ke decko i samo sam stvari za decke gledala, a dosla nam je curka!❤
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji