Zuza mene zanima malo detalja vezanih za epiduralnu 🙂 ja sam je svakako planirala uzeti, ukoliko budem isla na prirodni porod. Ona se daje u donji dio kicme, pa reci mi je li boli ubod igle? Koliko dugo te drzi ta anestezija? Koliko sam shvatila, oni to doziraju tokom cijelom poroda i budes prikljucena kao na infuziju?
Ena znam da si pricala kako si neodlucna sto se tice testova, pa sam mislila da ides na neki drugi pregled u kojem se samo mjerenje nuhalnog. E super da je sve dobro proslo, sad si mirna i uskoro ces saznati spol 🥰
Lady jako mi je zao zbog malog srceka. Koliko se sjecam, ti si mpo trudnica?! Imate li jos sta smrznuto? Zelim vam brz oporavak i veliki zagrljaj saljem
Moras se saviti u fetalni polozaj i ne smijes se niti malo mrdnuti. Zvuci teze nego sto je. Ja sam mislila kak da se sad ne mrdam, sta ak se bas sad mrdnem, 1000 misli kroz glavu, al naravno da se nisam mrdnula. I malo je nezgodno biti u rom fetalnom polozaju ako imas veliki stomak, a ja sam bogme imala. I onda ti umetnu kao neku taaaanku cijevcicu i cijelo vrijeme doziraju. Pred kraj su mi prestali davat toliko puno da osjetim nagon za tiskanjem. Nije me bolilo, ali taj pritisak dolje je nenormalan. Ali brzo je to proslo. Onda se uopce ne sjecam kad i kako su mi to izvadili 🙈😂
Bebs budeš vidjela za tjedan dana, do tada probaj biti pozitivna. Uz tebe smo. 🙏🏻💖
Ladybug40 jako mi je žao, drži se... 😔😔😔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo mene s pregleda, ne cini se bas bajno 😔
Rekla je da po uzv ispada da sam oko 5tt, a po mengi sam 6+5tt, smatra da se plod ne razvija posto imam redovite cikluse, narucila me opet za tjedan dana (ako ne dodje prije do spontanog), pa cemo vidit jel se razvija ili ne. 😔😔
Tako je i meni bilo.. a evo bebica pliva i ko velika.. moguce da je trudnoca ranija.. pokusaj se ne zivcirati.. znam kako ti je jer sam isto prolazila.. na prvom uzv se nije nista vidlo a bila sam kolko i ti trudna i za tjedan dana je ❤ kucalo. Znam da je tih 7 dana agonija i da traje u nedogled, ali stvarno vjerujem da ce bit sve u redu. Nekolijo cura u gupi je imalo istu situaciju, pa se bebica pokazala. Saljem zagrlja i pokusaj se opustit i necim se zabavit. Nista nije izgubljeno, samo me zivciraju ti doktori koji tak samo nasikiraju trudnice
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Drage moje, ja sam uslijed svog ovog stresa i plakanja uspjela prokrvariti. Odmah sam ga zvala da me vozi ginekologici i usrao se od straha.
Beba je dobro, narasao je i sad je 9cm, veliki mamin decko 💙. Ja imam nisko posteljicu i hematom. Moram tri dana strogo mirovati, a dalje mirovanje uz umjerene aktivnosti, bez dizanja teskoga, cucanja i slicno. Utrogestan mi je povecala tri dana na 3x2 pa do iduce kontrole 3x1, odnosi zabranjeni (sto mi ionako trenutno s obzirom na sve nije bitno) i dala mi je da par dana pijem normabel 2mg i magnezij dalje obavezno najmanje 375mg na dan. Zvala ga je dr. unutra i rekla mu cijelu situaciju, vidio je bebu na uzv. Na izlasku iz zgrade me zagrlio i poljubio i rekao da se jako uplasio. Nadam se da ce mu sada doci iz guzice u glavu sto je bitno u zivotu. 🙄
Pregled iduci mi je 13.01., onaj od pon je eto igrom slucaja hitno bio danas.
Ladybug jako mi je zao sto se dogodilo. To je grozno u bilo kojem tjednu da se dogodi. Drzi se i nadam se da ces doci uskoro s ljepsim vijestima ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Rekla je da po uzv ispada da sam oko 5tt, a po mengi sam 6+5tt, smatra da se plod ne razvija posto imam redovite cikluse, narucila me opet za tjedan dana (ako ne dodje prije do spontanog), pa cemo vidit jel se razvija ili ne. 😔😔
Tako je i meni bilo.. a evo bebica pliva i ko velika.. moguce da je trudnoca ranija.. pokusaj se ne zivcirati.. znam kako ti je jer sam isto prolazila.. na prvom uzv se nije nista vidlo a bila sam kolko i ti trudna i za tjedan dana je ❤ kucalo. Znam da je tih 7 dana agonija i da traje u nedogled, ali stvarno vjerujem da ce bit sve u redu. Nekolijo cura u gupi je imalo istu situaciju, pa se bebica pokazala. Saljem zagrlja i pokusaj se opustit i necim se zabavit. Nista nije izgubljeno, samo me zivciraju ti doktori koji tak samo nasikiraju trudnice
Meni se sve vidi i GV i ŽV i EO(0.19cm), samo je to malo za moje tjedne.
Jel imas normalne cikluse ili su duzi?
Meni je to sve onako ona u glavu rekla.
Biti ce sve oke, samo pozitivne misli ☺️
Drage moje, ja sam uslijed svog ovog stresa i plakanja uspjela prokrvariti. Odmah sam ga zvala da me vozi ginekologici i usrao se od straha.
Beba je dobro, narasao je i sad je 9cm, veliki mamin decko 💙. Ja imam nisko posteljicu i hematom. Moram tri dana strogo mirovati, a dalje mirovanje uz umjerene aktivnosti, bez dizanja teskoga, cucanja i slicno. Utrogestan mi je povecala tri dana na 3x2 pa do iduce kontrole 3x1, odnosi zabranjeni (sto mi ionako trenutno s obzirom na sve nije bitno) i dala mi je da par dana pijem normabel 2mg i magnezij dalje obavezno najmanje 375mg na dan. Zvala ga je dr. unutra i rekla mu cijelu situaciju, vidio je bebu na uzv. Na izlasku iz zgrade me zagrlio i poljubio i rekao da se jako uplasio. Nadam se da ce mu sada doci iz guzice u glavu sto je bitno u zivotu. 🙄
Pregled iduci mi je 13.01., onaj od pon je eto igrom slucaja hitno bio danas.
Ladybug jako mi je zao sto se dogodilo. To je grozno u bilo kojem tjednu da se dogodi. Drzi se i nadam se da ces doci uskoro s ljepsim vijestima ❤️
Ja citam i placem i eto ubila bi ga zbog svega sto ti je priustio i htjela sam napisat jucer da jel se nije pitao kako taj sok moze utjecat na tebe i bebu (ali reko kud te jos s tim opterecivat), drzi se nadam se da je sve ruzno iza vas i da je nazalost na ovaj nacin shvatio da ti treba paznja i mir sada!!
Drzi se i cuvaj sebe i bebu 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji