LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    12. Prosinac 2019. 16:20

Lady, jako mi je zao draga  od srca ti zelim da izdrzis psihicki i fizicki sve sto je pred tobom i kad bude vrijeme da nam se opet javis sa sretnim vijestima...
    Drzi se mila 

Dora4
    12. Prosinac 2019. 16:22

mrvičak

Evo mene grozno grči trbuh. Na noge ne mogu ni stati. Popila sam sada magnezij. Nadam se da će proći. Užasno me strah

Nemoj se bojat, bit ce sve okej, odmiruj, uzmi i normabel ako imas i probaj se smirit!! ♡ 

12. Prosinac 2019. 16:24

Dora4

mrvičak

Evo mene grozno grči trbuh. Na noge ne mogu ni stati. Popila sam sada magnezij. Nadam se da će proći. Užasno me strah

Nemoj se bojat, bit ce sve okej, odmiruj, uzmi i normabel ako imas i probaj se smirit!! ♡

Nemam normabel. Pitat cu mamu. 

sierrav
    12. Prosinac 2019. 16:26

ladybug40

Maknite me s liste drage moje cure. Srce je stalo kucat. Sok i tuga. Sutra u petrovu. Zelim vam sve najbolje i da vam trudnoce produ uredno. Hvala na druzenju

Ajme draga drzi se,ne znam ali mogu pretpostavit kolika je to bol😢
    Drzi se i u nove pobjede😊grlim da sto prije dodete sebi i ugledate plus

ena0206
    12. Prosinac 2019. 16:31

mimoza

Fever hvala na odgovoru, znam da je u Hr takva procedura, ali ena i ja zivimo u De, pa meni moja ginekologica nije radila te testove. Samo mi rekla da imaju neke klinike koje se bave time, ali niko ne mjeri samo nuhalni nabor, vec rade uz to i provjeru svih hromosoma, trisomija. Zato mi je bilo cudno. Nadam se da ce ena uskoro odg. Tebi u svakom slucaju hvala 😊
    Polly takodje sam sinoc sanjala da sam rodila sina sa crnom kosicom 🥰

Hej draga oprosti preskocila sam post slucajno. 
    Da da, radila sam ga kod svog ginekologa, platila sam 190 eura.. On mi je sam predlozio taj test ukoliko zelim.. Pristala sam eto da ga napravim, cisto da vidim je li sve u redu..
    Radio mi je pregled nekim malo boljim ultrazvukom, sve se lijepo vidjelo. Iza toga mi je izvadio krv. I nalaz krvi dolazi u ponedjeljak i to je to. 

ena0206
    12. Prosinac 2019. 16:33

Ladybug  iskreno ovo me je potreslo jako... Ne mogu doc sebi. Stavljam sebe u tu  situaciju i cijela sam protrnila. Grozno. Drzi se. Ne znam sta da ti kazem. Ostala sam bas zatecena. 

12. Prosinac 2019. 16:39

ladybug40

Maknite me s liste drage moje cure. Srce je stalo kucat. Sok i tuga. Sutra u petrovu. Zelim vam sve najbolje i da vam trudnoce produ uredno. Hvala na druzenju

Ajme draga tako mi je žao. Jesi li imala kakvih naznaka? Kada si bila na zadnjem pregledu? 

ladybug40
    12. Prosinac 2019. 16:48

Hvala cure na lijepim rijecima. Danas sam bila na refovmom pregledu, sve sam osjecala ko i prije, mucnine, sise, zgaravica, pospanost...nista nije ukazivalo na ovo. Trebala je biti mala Mateja ili Mateo 

ladybug40
    12. Prosinac 2019. 16:49

mrvičak

ladybug40

Ajme draga tako mi je žao. Jesi li imala kakvih naznaka? Kada si bila na zadnjem pregledu?

Bila sam prije 3 tj

12. Prosinac 2019. 16:55

ladybug40

mrvičak

ladybug40

Bila sam prije 3 tj

Ajme, baš mi je žao. Vjeruj mi da s vremenom bude lakše. Brzo ćeš ti ugledati novi plusić ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.