LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    12. Prosinac 2019. 12:41

Cure, kako ste?
    Ja jutros bila na kombinirani, nalaz uzv je odlican, sad cekamo jos krv. Nisam skuzila u kojem dijelu se spol vidi? Jel to bude na nalazu krvi ili? Pitala sam za vrijeme uzv, kaze tek od 16tt

💞girl💞

Dora4
    12. Prosinac 2019. 12:52

Pozdrav curke!
    Dobrodosle nove trudnice :)
    Cestitam na dobrim pregledima svima koje su bile :)
    Zaraa, draga nazalost na ovim obicnim bolnickim krvnim pretragama ne rade odredjivanje spola...to bi trebala ic na nifty, harmony ili neki od tih skupih neinvazivnih testova, tamo onda ide i testiranje ne samo na ove kromosomije najcesce (koje provjeravaju na bolnickom kombiniranom testu ranog probira) nego i jos neke extra!
    Spol se moze vidjeti cak i iza 12. tjedna ako se bebica dobro postavi, ako je uzv jako dobar i ako je dr.odlican dijagnosticar, ali u principu oko 16.tjedna se vidi...nekad su bebice nemirne ili sramezljive pa se ne vidi ni onda nego tek kasnije...
    Tiki zao mi je sto si trenutno u ovoj situaciji i nadam se da cete nac nacin sto i kako dalje, nekad je bolje biti i sam nego s nekim tko nije 100% u zajednickoj prici, a opet mozda su pale teske rijeci, ali nije sve izgubljeno..Zelim ti svako dobro i da se uspjesno nosis sa odlukama koje doneses. Razumijem da ti je potreban odmak od foruma i da poslozis sto i kako dalje, ali nadam se da ces nam se i dalje javiti. Tu smo da te bodrimo i pomognemo, makar lijepu rijec uputimo i saslusamo te, pratimo tvoji trudnocu i navijamo za bebaca i tebe!
    Curke, nemojte nam sve pobjec na fejs (ja ga nemam )! 

diVas89
    12. Prosinac 2019. 12:55

Dora4

Pozdrav curke!
    Dobrodosle nove trudnice :)
    Cestitam na dobrim pregledima svima koje su bile :)
    Zaraa, draga nazalost na ovim obicnim bolnickim krvnim pretragama ne rade odredjivanje spola…to bi trebala ic na nifty, harmony ili neki od tih skupih neinvazivnih testova, tamo onda ide i testiranje ne samo na ove kromosomije najcesce (koje provjeravaju na bolnickom kombiniranom testu ranog probira) nego i jos neke extra!
    Spol se moze vidjeti cak i iza 12. tjedna ako se bebica dobro postavi, ako je uzv jako dobar i ako je dr.odlican dijagnosticar, ali u principu oko 16.tjedna se vidi…nekad su bebice nemirne ili sramezljive pa se ne vidi ni onda nego tek kasnije…
    Tikizao mi je sto si trenutno u ovoj situaciji i nadam se da cete nac nacin sto i kako dalje, nekad je bolje biti i sam nego s nekim tko nije 100% u zajednickoj prici, a opet mozda su pale teske rijeci, ali nije sve izgubljeno..Zelim ti svako dobro i da se uspjesno nosis sa odlukama koje doneses. Razumijem da ti je potreban odmak od foruma i da poslozis sto i kako dalje, ali nadam se da ces nam se i dalje javiti. Tu smo da te bodrimo i pomognemo, makar lijepu rijec uputimo i saslusamo te, pratimo tvoji trudnocu i navijamo za bebaca i tebe!
    Curke, nemojte nam sve pobjec na fejs (ja ga nemam)!

Nećemo, budemo i ovdje 

12. Prosinac 2019. 13:04

Ja sam se na fb pridruzila eto tako bzv, al mislim da necu bit tamo toliko aktivna

Dora4
    12. Prosinac 2019. 13:09

Hihi okej onda 

mimoza
    12. Prosinac 2019. 13:09

Dora da vidimo onda hoce li meni sljedeci tjedan uspjeti vidjeti spol na pregledu 😁 ja necu na fb, nemam ga, tako da neces biti sama 😂

12. Prosinac 2019. 13:11

Drage moje cure, danas sam bila na prvom pregledu. Trudnoća je potvrđena, mada dr. Kaže da je plod manji od mojih očekivanih 9tj.prema zadnjoj menstruaciji, i da sam u 5-6 tj, što ima smisla jer su mi kasne ovulacije. Plod se fino smjestio i srce kuca! ❤️ Ono što me brine je to što mi je dr. Rekla da imam dvorogu matericu sto prije nisam znala, nije tome pridala nikakvu posebnu paznju, ali ja se jako brinem,jer se bojim da plod nece imati dovoljno mjesta, je li itko imao takva iskustva? Ljubim vas puno ❤️

Ely
    12. Prosinac 2019. 13:20

Dobro došla Renata! Moja prijateljica ima dvorogu maternicu, uredno je rodila dva dječaka. Mislim da je veći problem kod začeća, tj. može pretstavljati problem, ali mislim da je to ok u trudnoći. Tako je barem njoj dr. rekao. U svakom slučaju bi te upozorio da je nešto.
    Cure nemam fb tako da ostajem ovdje :)

Vrapčić123
    12. Prosinac 2019. 13:20

Ja sam prošle godine "ugasila" facebook. Pa se nadam da cete i dalje biti ovdje prisutne. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    12. Prosinac 2019. 13:26

Super za pregled Renata92 , glavno da kuca srce i da je sve uredu :-) pa koji je god tjedan ... meni je davno ginekologica rekla da mi je maternica zakrivljena prema leđima i kao da su prije mislili da se ne može lako zatrudniti,ali da nije to istina. Kasnije nisam imala s tim problema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.