Je li koja od vas ima problema sa nadutosti i zrakom u crijevima/gasovi? Meni je svako jutro živa muka kako me to muči, uz bol u želudcu.
Ja, bez te boli u želucu. Prvo sam jadna imala zatvor, a sada rijetku stolicu koja me zgrči kao da sam virozu pokupila, al iskreno rađe ovo nego zatvor. Bez obzira na to sam naduta i ne mogu nositi ništa visokog struka, steže me i guši. Trbuh mi se lagano nadzire.
Zenice drage da vam se i ja pridružim…..poslednji ciklus 14.11.juče pozitivan test
Dobro došla, nek nisam više najmanje trudna :-) čestitke na pozitivnom testu.
Ely imala sam na početku samom nadutost sve gaće su me stezale, ali sad kao da nemam više... a probava mi je ja mislim više manje ista, čak mi je u prošloj trudnoći i bolja bila nego inače..
Zenice drage da vam se i ja pridružim…..poslednji ciklus 14.11.juče pozitivan test
Cetitam, i dobrodosla :-)
Je li koja od vas ima problema sa nadutosti i zrakom u crijevima/gasovi? Meni je svako jutro živa muka kako me to muči, uz bol u želudcu.
Mene ne boli, ali da, lijepo receno zrak 😁
Nekad u gradu skrenem u sporednu ulicu, smijesna sam sama sebi 😂
Tiki draga, ne znam uopće što misliti o tvojoj situaciji. Probaj se skulirati, ispričati za svoje ispade, ali nikako se ne osjećaj krivom. Meni je ovo njegovo da je upoznao SAVRŠENU ženu dječja izjava, nitko nije savršen, a ta naizgled savršena žena je samo bijeg od stvarnosti i problema. Gdje je nestalo ono "u dobru i zlu"? Čim krene nizbrdo najlakše je pronaći razgovor i utjehu kod neke kolegice, umjesto da se suoči s vašim problemom i muški ga riješi. Nemam ti što reći nego da se držiš i cijeniš sebe najviše. ❣️
Ja sam sinoć sanjala da sam i bolnici i da sam rodila predivnog dječaka, toliko emocija u snu, ljubavi, ponosa i sreće, ne mogu vam opisati kolko sam se sretna probudila. Jedva čekam porod!!!! 😄🥰
Dunja, evo te i ovdje! ;) Dobro nam došla ❤️ 🚼
Curka je ❤
Pobjeglo mi e slučajno.
Ena sretnoo!!
Tiki92, ja nemam komentara na ovo. Drži se draga!
Medija, pravac u bolnicu!! Nemoj se uopće razmišljati, odmah!!!
Ja zadnja dva dana imam rijetku stolicu i stalno me bole crijeva i ta bol je nepodnošljiva.
Mrvičak, tako i ja. Zadnjih dva tjedna imam mekanu stolicu. Ne smatram to baš problematičnim.
Znaš li možda od čega bi bam to moglo biti?
Možda od eutiroksa s obzirom da ga obje pijemo? 🤔
Curka je ❤
Pobjeglo mi e slučajno.
Ena sretnoo!!
Tiki92, ja nemam komentara na ovo. Drži se draga!
Medija, pravac u bolnicu!! Nemoj se uopće razmišljati, odmah!!!
Ja zadnja dva dana imam rijetku stolicu i stalno me bole crijeva i ta bol je nepodnošljiva.Mrvičak, tako i ja. Zadnjih dva tjedna imam mekanu stolicu. Ne smatram to baš problematičnim.
Znaš li možda od čega bi bam to moglo biti?
Možda od eutiroksa s obzirom da ga obje pijemo? 🤔
ja ga pijem godinama pa znam da nije. A iskreno ne znam, jer sam prvo imala zatvor, a sada je ta mekša stolica. I prije sam konzumirala zobene, jogurt, sada sam čak prestala suhe šljive. Al opet, kažem, bolje mekša, nego tvrđa, nisam mogla sjediti na sjedalici od bolova nakon stolice.
Joj i ja problema sa stolicom, tvrda pa mekana pa nikakva.. i tak
Dobrodošle curke
Cure jel koja ide u Vinogradsku zbog štitnjače, trebala bi vaditi krv par dana prije pregleda pa me zanima da li se treba naručivati za vađenje krvi, tako sam nešto načula.
Jesam ja sanjala ili je neki dan jedna od vas spominjala neku grupu na fejsu? 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji