Curke jabisla po drugo misljenje za stitnjacu. Ovaj put nisam radila antitijela, al zadnji put su bila 666, i po doktorovom savjetu trebala bi uzimati za sad eithyrox 25. On se cudi zasto mi nitko nista nije dao, s obzirom da sam trudna i da je idealno da je tsh do 2.5 u prvom tromjesecju, a meni je skoro 5. Radio mi jebi ultrazvuk, stitnjaca je bolesna po njegovom i trenutno se muci, jer radi i za mene i bebe a ne moze sama, pa stoga preporucuje terapiju. Kontrola za mjesec dana. Po njegovom jos nema nikakve opasnosti za bebu, ali da cim prije pocnem piti terapiju Takoder, sa suprugove strane u obitelji imaju problema sa stitnjacom, sad ja, p je rekao ako budemo imali curicu da ce najvjerojatnije i ona imati autoimunu bolest stitnjace 😞 i da u pubertetu obavezno radimo nalaze.
Ja sutra idem vaditi krv za rh faktor i krvu grupu, a u petak kompletnu krvnu sliku i urin, te za torch, hepatits, hiv itd. , a sljedeci cetvrtak pregled kod gin, nadam se da ce biti sve okej ;)
Tikinemam ti nista pametno ti za reci niti savjetovati, cure su sve rekle, jedino ti mogu poslati puno pozitivnih misli. Vjerujem da cete sve rijesiti. 😘
Obavezno po drugo mišljenje. Pa meni je tsh skočio na 2,8 pa su odmah mijenjali terapiju. Nije se za zezati s tim.
Curke jabisla po drugo misljenje za stitnjacu. Ovaj put nisam radila antitijela, al zadnji put su bila 666, i po doktorovom savjetu trebala bi uzimati za sad eithyrox 25. On se cudi zasto mi nitko nista nije dao, s obzirom da sam trudna i da je idealno da je tsh do 2.5 u prvom tromjesecju, a meni je skoro 5. Radio mi jebi ultrazvuk, stitnjaca je bolesna po njegovom i trenutno se muci, jer radi i za mene i bebe a ne moze sama, pa stoga preporucuje terapiju. Kontrola za mjesec dana. Po njegovom jos nema nikakve opasnosti za bebu, ali da cim prije pocnem piti terapiju Takoder, sa suprugove strane u obitelji imaju problema sa stitnjacom, sad ja, p je rekao ako budemo imali curicu da ce najvjerojatnije i ona imati autoimunu bolest stitnjace 😞 i da u pubertetu obavezno radimo nalaze.
Ja sutra idem vaditi krv za rh faktor i krvu grupu, a u petak kompletnu krvnu sliku i urin, te za torch, hepatits, hiv itd. , a sljedeci cetvrtak pregled kod gin, nadam se da ce biti sve okej ;)
Tikinemam ti nista pametno ti za reci niti savjetovati, cure su sve rekle, jedino ti mogu poslati puno pozitivnih misli. Vjerujem da cete sve rijesiti. 😘
Obavezno po drugo mišljenje. Pa meni je tsh skočio na 2,8 pa su odmah mijenjali terapiju. Nije se za zezati s tim.
Krivo sam shvatila. mislila sm da ti ne želi dat terapiju. Moraš taj od 25 početi piti odmah.
Nisam azdaja prema jadnom nejakom muzicu zrtvi. Vec jebena lavica koja odrafi sto tri zene ne bi mogle bi stigle. Ako ga trazim da odnese smece jer ja ne smijem da ne ugrozim zivot nasem djetetu nerodjenoma on gundja jer mu nije pravo i ne da mu se tko je tu lud? Vrlo realno krocim kroz zivot i ne zalim nikog. Moj je shvatio da je pogrijesio. Da je necu i ne smijem macja govna cistiti, da ne mogu 20kg navlaciti, al da sam svonto smece sortirala i pripremila za reciklazno dvoriste. Al ako ga treba ko dijete od 5g opominjat onda sam ja azdaja? De molim te. Nisu oni nikakvi cvjetici.
Meni je postupak Tikinog muza dno dna. Nama ipak luduju hormoni. To je prava oluja i nije izmisljena. Nije nam lako samima sa sobom. I da ponekad trebaju bar pretrpit koju kritiku. Il nek lijepo izvole uzgojit covjeka u sebi a ja cu sa strane "trpiti".
Potpisujem od riječi do riječi! Svaka čast!!
Ena sretno na pregledu. Zar ovdje doktori salji na mjerenje nuhalnog nabora ili si ti izabrala neki od testova?
Medija idi kod svoje doktorice na pregled, to je hitan slucaj i mozes bez termina otici.
Pobjeglo mi e slučajno.
Ena sretnoo!!
Tiki92, ja nemam komentara na ovo. Drži se draga!
Medija, pravac u bolnicu!! Nemoj se uopće razmišljati, odmah!!!
Ja zadnja dva dana imam rijetku stolicu i stalno me bole crijeva i ta bol je nepodnošljiva.
Tiki.. cure su sve rekle do sada, ja ti šaljem pozitivne vibre da to rješite :-) misli na svoju bebicu - ona je najbitnija
Inace curke kako ste? Ja sam se jedva digla, kod nas je pred kišu vrijeme... tmurno...
Zenice drage da vam se i ja pridružim.....poslednji ciklus 14.11.juče pozitivan test
Ena sretno na pregledu. Zar ovdje doktori salji na mjerenje nuhalnog nabora ili si ti izabrala neki od testova?
Medija idi kod svoje doktorice na pregled, to je hitan slucaj i mozes bez termina otici.
Do 14 tt se radi u bolnici. Dr da uputnicu za biokemiju i uzv, mjere nuhalni i vade krv da vide parametre i postotak za down tako nesto. Ja nisam stigla jer nisam znala da se to moze. Iskamcila sam uputnicu, otisla s 14 tt ravno, napravili mi uzv, krv nisi htjeli vadit jer se to radi do 14tt i kao nece mi odgovarat testovi. Al su mi preporucili da trazim uputnicu za 17-18 tt ker tad rade triple test ako sam dobro zapamtila, ali isla sam privatno na 4D i tamo mi je mjereno sve detaljno i potvrdeno da je sve u redu.
It’s a baby boy💙
Je li koja od vas ima problema sa nadutosti i zrakom u crijevima/gasovi? Meni je svako jutro živa muka kako me to muči, uz bol u želudcu.
Sortiraj odgovore
Najstariji