Da oni racunaju od zadnje m meni je bila 9.9 ali bebac je napravljen 20-22.9
Oni racunaju da sam sad u 5 tj i zato me narucila danas pa se vidi samo g.vrecica.
Kad sam dr rekla kad je to bilo onda je rekla a da ipak prerano. Pa idem u utorak opet.
Po meni oko 15-20.6 vidit cemo sta ce reci u utorak.
Zadnja M 9.9 nemoguce da si u 5 tjednu.jesi nesto krivo napisala ili….
Sta bi bilo krivo?
Nemogu nigdi nac ovaj post, neznan jesan li nesto krivo svatila, krivo povezala koncice, vidim spominjes da je zadnja m bila u 9 misec, a da si sad u 5tt? To me malo zbunilo.
Pa to je stari post zene 😂 nezz ni di si ga iskopala zaara 😂 onda sam bila 5tt.
Pa vidite ispod mojih postova koj sam sad tjedan
Nove cure dobrodošle!
Mrvičak, super zbog pregleda. Drago mi je da je sve u redu ❤️ 🚼
Bebač, čestitam na dečkiću! 👦
Hehe, mislim da je sad stvarno vrijeme i da curka dođe na red.. Ja ću se uskoro testirati nifty-em, pa tko zna, možda bude curica ❤️👧🏼
Ma na kraju ce bit vise cura sigurno hehehe samo eto nas 4 prve saznale i sve redom decke imamo ahaha
Neka nam ih 💙💙
E sad još jedna krasna vijest! Moja seka koja već deset godina pokušava ostati trudna (sad je u 42.godini) je napokon uspjela ❤️. Ivf+donor jajne stanice - konačno je upalilo na ovaj način...
Bit će nam veselo sljedeće godine sa dvije 🚼
Curka je ❤
Da oni racunaju od zadnje m meni je bila 9.9 ali bebac je napravljen 20-22.9
Oni racunaju da sam sad u 5 tj i zato me narucila danas pa se vidi samo g.vrecica.
Kad sam dr rekla kad je to bilo onda je rekla a da ipak prerano. Pa idem u utorak opet.
Po meni oko 15-20.6 vidit cemo sta ce reci u utorak.
Zadnja M 9.9 nemoguce da si u 5 tjednu.jesi nesto krivo napisala ili….
Sta bi bilo krivo?
Nemogu nigdi nac ovaj post, neznan jesan li nesto krivo svatila, krivo povezala koncice, vidim spominjes da je zadnja m bila u 9 misec, a da si sad u 5tt? To me malo zbunilo.
Pa to je stari post zene 😂 nezz ni di si ga iskopala zaara 😂 onda sam bila 5tt.
Pa vidite ispod mojih postova koj sam sad tjedan
Hahahha. Pa i ja gledam wtf
Bebac😂😂😂😂😂😂 ajmee, pa ja kazen nemogu ga nac, neman pojma kako je iskocija meni na zadnjoj stranici kad san ga komentirala. Gledam sta pises, danas si rekla da je dosa rezultat niftya, a sad ovo.
Soriii, pojma neman kako mi je ovo bilo pod "novo". 😂😂😂
Ena moja greska, 😂😂 ali nismo glupe ajde dobro smo skuzile 😂😂😂
💞girl💞
Alisa aaajme, divno, bas predivne vijesti! Fala Bogu❤🙏
Ps bebac kazu da trudnica malo "zaglupljuje" evo ja zivi dokaz 😂😂😂
💞girl💞
E sad još jedna krasna vijest! Moja seka koja već deset godina pokušava ostati trudna (sad je u 42.godini) je napokon uspjela ❤️. Ivf+donor jajne stanice - konačno je upalilo na ovaj način…
Bit će nam veselo sljedeće godine sa dvije 🚼
Ajmeeee kako lijepe vijesti 😍😍😍pa onda cestitamo i teti i seki ❤️❤️
Zaraa ena e jeste me nasmijale 😂😂😂😂
Evo cure da javim ☺️ nalaz niftya uredan 😍😍 i stize nam jos jedan 💙
Ovaj put kineski zabusava 🙈 rekla sam muzu da moramo poslje na 3. 😂😂 Znaci ne mogu vjerovat kako nikako da sestra i ja napravimo curke 😂
Ona 3 muska evo nama 2 hehhe
Cestitam od <3
Nove cure dobrodošle!
Mrvičak, super zbog pregleda. Drago mi je da je sve u redu ❤️ 🚼
Bebač, čestitam na dečkiću! 👦
Hehe, mislim da je sad stvarno vrijeme i da curka dođe na red.. Ja ću se uskoro testirati nifty-em, pa tko zna, možda bude curica ❤️👧🏼
Ma na kraju ce bit vise cura sigurno hehehe samo eto nas 4 prve saznale i sve redom decke imamo ahaha
Neka nam ih 💙💙
Bebac, pohvatala sam da uz mene, ti i Tiki cekate deckica. Zar imamo i 4og muskica na temi?
Alisa drago mi je za seku, predivno ❤
Pozdrav svima i cestitke na trudnoci……citam vas vec danima. Trudna sam 9+4 i zanima me da li ste vi radile Nifty test ili probir i gdje. Hvala
Ja idem na Nifty, privatno u polikliniku. Imas vise ustanova di vade krv pa malo proguglaj :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji