LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    08. Prosinac 2019. 09:55

Jutro , ja koristim djecju kremu sa bademom.  Meni je inace koza suha.. 
    Puder koristim jaaako rijetko a i kad stavim prvo stavim kremu u ruku pa kapnem par kapi pudera i to razmazem. 
    Evo ja sam zadnja 3 dana napokon bez povracanja. Cak 2 veceri za redom bili na nekim festama navecer ,jucer i plesala 😍 muz kaze napokon si se vratila hahahah. 
    Mrvicak, ajde bar te smiri to sta cujes srce ovaj put. 
    Ja ga koristim svakih 2-3 dana ,ne duze od 5 min. 

🌼TiKi🌼
    08. Prosinac 2019. 09:58

Ma ja nađem brzo, ali isto svako jutro skicnem, ne traje ni pet minuta sve zajedno s pripremom. Nadam se da nije to previse svaki dan. 
    Pretpostavljala sam da je normalno da me tak bolucka, prezivjet cu, samo da je sve ostalo ok. Jos osam dana pa ce i moj pregled. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    08. Prosinac 2019. 10:05

mrvičak to je.normalno da se bojis i da te peru svakave misli j strahovi, ali nemoj tako. Znas da sav taj stres mozes prenit na bebu, beba osjeti. Nastoj se opustit. Mislit pozitivno. Bit ce sve oke. 
    Mene isto peru strahovi,.radi 2 spontana di san prokrvarila, ja se svako jutro budin i prvo mi prode kroz glavu da je ispod mene fleka krvi. Nikako se rijesit tog osjecaja. 
    Ali dala san sve u Bozje ruke, neka bude volja Njegova. 

💞girl💞

Vrapčić123
    08. Prosinac 2019. 10:46

Tiki92 meni isto kihanje ubija u pojam ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lina27
    08. Prosinac 2019. 11:09

Znam da je netko imao tu problem sa prestankom simptoma (cice mucnine) pa je ipak sve bilo ok,al meni je sada tako i nemogu da se ne zapitam dali je sve ok 🙈🙈 

ναℓєитιиα
    08. Prosinac 2019. 11:14

Cure ja jutros imam neki kao svijetlo smedji iscjedak, nista me ne boli ali sam se jako prepala. Ne znam mozda onda odem sutra doktoru? 
    Uzasno me strah ☹

🌼TiKi🌼
    08. Prosinac 2019. 11:17

Vrapcic inace se pripremim prije kihanja, ali valjda me  neka prehlada uhvatila i jucer sam bas nespremna bila i tak me zaboljelo da sam sve zvijezde vidjela. 🙄

lina koji si tjedan? Meni su od jedanaestog tjedna simptomi varirali, par dana ih nema pa se vrate pa opet tako... Sad me nekad uhvati mucnina, glavobolja kod mene i dalje cesto, grudi me nekad bole da ih ne smijem ni taknuti, a recimo danas nista. Ali su vidljivo narasle za broj.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

08. Prosinac 2019. 11:47

TiKi92

Vrapcic inace se pripremim prije kihanja, ali valjda me neka prehlada uhvatila i jucer sam bas nespremna bila i tak me zaboljelo da sam sve zvijezde vidjela. 🙄

lina koji si tjedan? Meni su od jedanaestog tjedna simptomi varirali, par dana ih nema pa se vrate pa opet tako… Sad me nekad uhvati mucnina, glavobolja kod mene i dalje cesto, grudi me nekad bole da ih ne smijem ni taknuti, a recimo danas nista. Ali su vidljivo narasle za broj.

Tako i meni variraju iako sam tek u 9/10 tjednu. Posebno grudi. Jedan dan ne bole uopće, drugi dan strašno. Al sigurno su mi veće za cijeli broj. 

mimoza
    08. Prosinac 2019. 12:13

mrvicak svima je tako dan prije pregleda, ali sam sigurna da ce ti to proci nakon sutrasnjeg pregleda, samo da prodjes te rizicne tjedne. Vjeruj u bebicu, ovaj put ce biti drugacije. 
    Tiki mi uvijek pregled isti dan imamo 😁 ja koristila prvi dan kad mi je stigao fetal doppler i mama mi rekla da prestanem uznemiravati bebu haha i ja sad pravim pauzu, malo me strah cesto koristiti. A sto se tice tog bola kad kihnem ili kad se naglo okrenem u krevetu sam takodje imala i uvijek u desnom jajniku, ali sad je prestalo. Odavno nisam osjetila to probadanje. 

08. Prosinac 2019. 12:33

A evo baš čitam za fetal doppler. Nigdje nisam našla da je štetan. Sada sam pomalo zabrinuta što sam ga uopće koristila 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.