Jutro , ja koristim djecju kremu sa bademom. Meni je inace koza suha..
Puder koristim jaaako rijetko a i kad stavim prvo stavim kremu u ruku pa kapnem par kapi pudera i to razmazem.
Evo ja sam zadnja 3 dana napokon bez povracanja. Cak 2 veceri za redom bili na nekim festama navecer ,jucer i plesala 😍 muz kaze napokon si se vratila hahahah.
Mrvicak, ajde bar te smiri to sta cujes srce ovaj put.
Ja ga koristim svakih 2-3 dana ,ne duze od 5 min.
Ma ja nađem brzo, ali isto svako jutro skicnem, ne traje ni pet minuta sve zajedno s pripremom. Nadam se da nije to previse svaki dan.
Pretpostavljala sam da je normalno da me tak bolucka, prezivjet cu, samo da je sve ostalo ok. Jos osam dana pa ce i moj pregled.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
mrvičak to je.normalno da se bojis i da te peru svakave misli j strahovi, ali nemoj tako. Znas da sav taj stres mozes prenit na bebu, beba osjeti. Nastoj se opustit. Mislit pozitivno. Bit ce sve oke.
Mene isto peru strahovi,.radi 2 spontana di san prokrvarila, ja se svako jutro budin i prvo mi prode kroz glavu da je ispod mene fleka krvi. Nikako se rijesit tog osjecaja.
Ali dala san sve u Bozje ruke, neka bude volja Njegova.
💞girl💞
Tiki92 meni isto kihanje ubija u pojam ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Znam da je netko imao tu problem sa prestankom simptoma (cice mucnine) pa je ipak sve bilo ok,al meni je sada tako i nemogu da se ne zapitam dali je sve ok 🙈🙈
Cure ja jutros imam neki kao svijetlo smedji iscjedak, nista me ne boli ali sam se jako prepala. Ne znam mozda onda odem sutra doktoru?
Uzasno me strah ☹
Vrapcic inace se pripremim prije kihanja, ali valjda me neka prehlada uhvatila i jucer sam bas nespremna bila i tak me zaboljelo da sam sve zvijezde vidjela. 🙄
lina koji si tjedan? Meni su od jedanaestog tjedna simptomi varirali, par dana ih nema pa se vrate pa opet tako... Sad me nekad uhvati mucnina, glavobolja kod mene i dalje cesto, grudi me nekad bole da ih ne smijem ni taknuti, a recimo danas nista. Ali su vidljivo narasle za broj.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Vrapcic inace se pripremim prije kihanja, ali valjda me neka prehlada uhvatila i jucer sam bas nespremna bila i tak me zaboljelo da sam sve zvijezde vidjela. 🙄
lina koji si tjedan? Meni su od jedanaestog tjedna simptomi varirali, par dana ih nema pa se vrate pa opet tako… Sad me nekad uhvati mucnina, glavobolja kod mene i dalje cesto, grudi me nekad bole da ih ne smijem ni taknuti, a recimo danas nista. Ali su vidljivo narasle za broj.
Tako i meni variraju iako sam tek u 9/10 tjednu. Posebno grudi. Jedan dan ne bole uopće, drugi dan strašno. Al sigurno su mi veće za cijeli broj.
mrvicak svima je tako dan prije pregleda, ali sam sigurna da ce ti to proci nakon sutrasnjeg pregleda, samo da prodjes te rizicne tjedne. Vjeruj u bebicu, ovaj put ce biti drugacije.
Tiki mi uvijek pregled isti dan imamo 😁 ja koristila prvi dan kad mi je stigao fetal doppler i mama mi rekla da prestanem uznemiravati bebu haha i ja sad pravim pauzu, malo me strah cesto koristiti. A sto se tice tog bola kad kihnem ili kad se naglo okrenem u krevetu sam takodje imala i uvijek u desnom jajniku, ali sad je prestalo. Odavno nisam osjetila to probadanje.
A evo baš čitam za fetal doppler. Nigdje nisam našla da je štetan. Sada sam pomalo zabrinuta što sam ga uopće koristila 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji