LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    07. Prosinac 2019. 15:34

Ja pijem elebaby. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    07. Prosinac 2019. 15:39

TiKi92

Ja pijem elebaby.

Od 13.tjedna si počela? Kako ti pada na želudac? Jel ti mučnina? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    07. Prosinac 2019. 15:46

Vrapcic123

TiKi92

Ja pijem elebaby.

Od 13.tjedna si počela? Kako ti pada na želudac? Jel ti mučnina?

Da, od 13.tj... Nemam nikakve nuspojave, popijem uz obrok. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

mimoza
    07. Prosinac 2019. 15:49

Vrapcic ne mirujem, ja sam ti non stop u pokretu i nesto radim. Tek sam 10 dana na komplikacijama zbog opisa radnog mjesta, ne zbog nekih problema u trudnoci. Probat cu opet ukljuciti mg i vidjeti situaciju. Ja trenutno pijem Femibion 2, ne znam da li ima u Hr. 
    Ena steta sto mi nisi blize, kod mene je slicna situacija. Bilo mi je super dok sam radila, al sad samo muza smaram da me vodi vani 😂 Ja sam dobila zabranu od poslodavca. 

Vrapčić123
    07. Prosinac 2019. 17:56

Mimoza svakako pokušaj sa magnezijem. Nadam se da će ti se primiriti.
    TiKi92 hvala ti, mislim da ću i ja te pitati. Još ću pitati doktora. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

diVas89
    07. Prosinac 2019. 18:25

Prvi glas da se origano ne smije koristiti 🤔
    Šta stvarno? 
    Ja pijem samo Folacin kojeg dobijem na recept, njega sam pila i par mjeseci prije nego sam zatrudnila, a obzirom da mi je željezo jako dobro nemam zasada potrebe za time, prema uputama ginekologice. 
    Od 12. tjedna počinjem piti elenatal.

Trancie
    07. Prosinac 2019. 18:28

Evo i ja se čudim za origano? n+Nisam na to nikad pazila. Cure što ste bile na pregledima drago mi je da je sve uredu :-) baš sam sretna zbog Vas. :-)

Dora4
    07. Prosinac 2019. 18:35

Ej zenske :) nigdje nisam naisla na ikakav podatak o origanu, jedino o persinu da u velikim kolicinama moze djelobat abortivno?!
    Ja sve druge zacine koristim najnormalnije i to skoro svaki dan  dakle, vlasac, majcina dusica, origano, muskatni orascic, ruzmarin, lovor, crvena paprika, sol, papar, ovisi sto kuham ubacim i malo persina, smatram da jedan prstohvat nije kolicina koja moze stetit nego da bi to bilo tipa da pijem 2l caja od persina dnevno!

ena0206
    07. Prosinac 2019. 18:38

mimoza

Vrapcic ne mirujem, ja sam ti non stop u pokretu i nesto radim. Tek sam 10 dana na komplikacijama zbog opisa radnog mjesta, ne zbog nekih problema u trudnoci. Probat cu opet ukljuciti mg i vidjeti situaciju. Ja trenutno pijem Femibion 2, ne znam da li ima u Hr.
    Ena steta sto mi nisi blize, kod mene je slicna situacija. Bilo mi je super dok sam radila, al sad samo muza smaram da me vodi vani 😂 Ja sam dobila zabranu od poslodavca.

Joj daaa smo bar blize.. 😪

Dora4
    07. Prosinac 2019. 18:39

I bila sam danas u lidlu, po hranu i ajd bezveze da bacim oko jel ostao ikakav komadic icega od trudnicke robe..jao veselja kad sam nasla tajice, to sam bas planirala ubrzo ic kupit gdje god, nije mi jos busa vani niti malo, ali bas mi smeta guma od obicnih tajica ako su nize i trapke cif i gumb i sve..nasla sam i one haljine, ljubicastu i sivu, a rekoh 90kn su, bit ce dobre makar za po kuci i kvartu ako ne za van..premda je ljubicasta bas lijepa, jednostavna i fino podfutrana pa mislim da cu vjerovatno provest u njoj dobar dio zime u veljaci/ozujku kad i trbuscic bude veci :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.