Jutro, idem i ja danas po Elebaby i nestalo mi je sirupa mg, kalcij, vit D. Usput cu u trudnicki shopping, neka mi Bog pomogne da nadem pristojne traperice.
Alisa moguce da ima veze s magnezijem, jer ga ja ne pijem vec skoro tjedan dana. Rekla mi doktorica, ukoliko nemam grceve, da ga prestanem koristiti. Probat cu s vremena na vrijeme da ga popijem. Dobro si me napomenula 💋
Hello drage moje zenice. Ja vise ne znam stvarno sta da napravim po pitanju ovih nesanica. Poludit cu.
Evo danas sam zakoracila u drugi trimestar.. 😍
Mucnine su i dalje tu,ali bez povracanja. Bar nesto.
Ja ne znam kako vi provodite dane, ali moji su grozni. Ovde u DE, doktor ce mi otvorit komplikacije.. Vec sam 2 miseca po bolovanjima i godisnjim.. Dani su mi ko godina. Muz stalno radi.. Sama u kuci ko ćuk. Ludim.
Ja se nisam ni pohvalila, a eto uhvatila me neka mučnina 🤢 Al zato grudi manje bole. Ne ide sve u kompletu 😂
Meni je isto danas mucno i glava me malo boli... Ugl. za nista sam i lezim u krevetu. Imam osjecaj da me i neka viroza hvata. 😐
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Alisa moguce da ima veze s magnezijem, jer ga ja ne pijem vec skoro tjedan dana. Rekla mi doktorica, ukoliko nemam grceve, da ga prestanem koristiti. Probat cu s vremena na vrijeme da ga popijem. Dobro si me napomenula 💋
Pa da, meni je super taj magnezij jer smanjuje ili eliminira grčeve u trbuhu i bolove u leđima..
Joj, a putovanje u autu i javnom prijevozu su mi koma.
Mučnina plus silni mirisi starih djedica koji jedu češnjak, pa miris alkohola u busu ili tramvaju-uh, savršen recept za još jaču mučninu..
Jučer sam glavom bez obzira pobjegla od jednog tipa koji je vonjao po alkoholu 😅😱🤢
.
Curka je ❤
Ee..zenske..sad sam tek skontala da sam rucala pizzu ali sa origanom.. jel moze to stetit??
Ee..zenske..sad sam tek skontala da sam rucala pizzu ali sa origanom.. jel moze to stetit??
Ne moze ti nista biti od te male kolicine, ja ga isto uvijek stavljam na pizzu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mimoza meni je isto vrlo neugodno u autu, čak povraćam povremeno. Bolove u leđima nemam, no reci jel i ti miruješ, puno ležiš? Možda je od toga?
Ena0206 pokušaj popiti šalicu kamilice prije spavanja ili šalicu toplog mlijeka sa medom za nesanicu.
Alisanazemlji meni bilo tko tko ima ikakav parfem na sebi smeta, a jedan dan kad mi dosla obitelj i svi razlicite parfeme na sebi, joj to je bilo baš grdo 🙄
Lina27 pa vjerojatno nisi pojela baš puno origana? Neće biti ništa ali ga izbjegavaj ubuduće.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke koje vitamine pijete u 2.tromjesječju? Znam da smo puno puta pisale i govorile o tome, no brkam ih nekako... Što su vam doktori savjetovali?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji