LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    05. Prosinac 2019. 15:30

ναℓєитιиα

Dan cure, ja evo sa pregleda, po mojem izracunu danas sam 6+1, doktor mi nije nista rekao koliko uzv kaze, danas se na uzv vidi gestacijski mjehur, žumanjčana i kaze doktor mala tockica unutra, ali da se to svejedno jos ne moze kao preko njegovog uzv vidjet ali da se trudnoca lijepo razvija i da je sve uredu. Malo sam zabrinuta jer se plod jos ne vidi, pa na kontrolu iducu idem iduci tjedan. 🤔

Valentina, odlicno, za 6+1 je to skroz okej,  meni se na 6+2 isto vidjele samo gv+zv, ne brini se, bit ce sve u redu! :)

diVas89
    05. Prosinac 2019. 15:33

ναℓєитιиα sve ovisi kakav je uzv od liječnika, neki mogu vidjeti, neki ne mogu, ovisi i gdje se ugnijezdio plod. Ne brini, pokušaj se opustiti do sljedećeg pregleda. Vidjet ćeš da će sve biti ok. 

Alisanazemlji
    05. Prosinac 2019. 16:00

Hej curke!
    Vidim da nas je ovdje svakim danom sve više i više. ❤️
    Imam jednu vijest. Radila sam urinokulturu krajem prošlog tjedna jer su mi na prvim pretragama nađene bakterije. 
     Danas mi je stigao nalaz Ovaj nalaz i super je! Čista sam ko suza. Beštije i nekakve eventualne infekcije me nisu napale... 😁
    Je li imala kad koja ovu situaciju?
    Naime, prvi puta sam piškila prvi mlaz, a drugi put drugi.. Na prvim pretragama mi nisu napomenuli da trebam piškiti drugi mlaz kao uzorak za pretragu... 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    05. Prosinac 2019. 16:01

Sretno svim curama na pregledima i čestitam curkama sa uspješnim pregledima. Moj je tek 18.12. Tko će to dočekati! 😄

Curka je ❤

ena0206
    05. Prosinac 2019. 16:35

Evo mene s pregleda.. Beba je nemirna skroz,znaci skroz. Ne mozemo je ni slikat.. Odgodio mi je pregled za tjedan dana jer uopce nista nijr uspio uhvatit. Jednu jedinu slikicu gdje je uspio izmjeriti. Beba je velika 6cm. Tocno koliko treba biti. A ima tocno tjedan dana je bila 4 cm sto je bilo par dana manje.. A sada u tjedan dana 2 cm narasla. Eto. 
    Nista puno nismo saznali. Niti smo uspjeli taj nuhalni nabor mjerit. Vidili smo mali nosić, stopala, prstice. 😍😍😍 Preslatko.
    I da.. Danas je bio prvi ultrazvuk preko trbuha. 😍

Dora4
    05. Prosinac 2019. 16:40

Ena divno, cekala sam da se javis! Ajme medeno, prsticiiii :) 
    Znam da mozda nije prakticno ni "zdravo" sto moras tako brzo opet na uzv, ali moram priznat da mi se svidja pomisao da ces je opet vidjet tako brzo! :)

yvette
    05. Prosinac 2019. 18:14

Alex ja sam popiskila prvu sjenicu 5 dan nakon tranfera ali navecer. Vratili smo 2 blastice, jedna je bila ekspandirana. Dokt je rekla da smatra da ce se vec taj dan gnijezditi. I vjerujem da je bilo tako jer je 13 dnt beta bila bas velika, nekih 1400. Ocito se rano implantirao bebac pa smo zato i imali raniji poz.test
    Valentina kad je sljedeci uzv? 
    Ena preslatko 😍
    Alisa super za nalaz🤗

ναℓєитιиα
    05. Prosinac 2019. 18:23

Dora4

ναℓєитιиα

Dan cure, ja evo sa pregleda, po mojem izracunu danas sam 6+1, doktor mi nije nista rekao koliko uzv kaze, danas se na uzv vidi gestacijski mjehur, žumanjčana i kaze doktor mala tockica unutra, ali da se to svejedno jos ne moze kao preko njegovog uzv vidjet ali da se trudnoca lijepo razvija i da je sve uredu. Malo sam zabrinuta jer se plod jos ne vidi, pa na kontrolu iducu idem iduci tjedan. 🤔

Valentina, odlicno, za 6+1 je to skroz okej, meni se na 6+2 isto vidjele samo gv+zv, ne brini se, bit ce sve u redu! :)

diVas89

ναℓєитιиα sve ovisi kakav je uzv od liječnika, neki mogu vidjeti, neki ne mogu, ovisi i gdje se ugnijezdio plod. Ne brini, pokušaj se opustiti do sljedećeg pregleda. Vidjet ćeš da će sve biti ok.

Hvala vam cure na odgovorima, jako ste me umirile 😊❤

yvette

Alex ja sam popiskila prvu sjenicu 5 dan nakon tranfera ali navecer. Vratili smo 2 blastice, jedna je bila ekspandirana. Dokt je rekla da smatra da ce se vec taj dan gnijezditi. I vjerujem da je bilo tako jer je 13 dnt beta bila bas velika, nekih 1400. Ocito se rano implantirao bebac pa smo zato i imali raniji poz.test
    Valentinakad je sljedeci uzv?
    Enapreslatko 😍
    Alisasuper za nalaz🤗

Iduci mi je uzv 12.12., nadam se da ce se tada vidjet napokon 🙏🏻😊

05. Prosinac 2019. 18:27

Polly gdje si? 

Vrapčić123
    05. Prosinac 2019. 18:51

Alisanazemlji

Hej curke!
    Vidim da nas je ovdje svakim danom sve više i više. ❤️
    Imam jednu vijest. Radila sam urinokulturu krajem prošlog tjedna jer su mi na prvim pretragama nađene bakterije.
    Danas mi je stigao nalaz Ovaj nalaz i super je! Čista sam ko suza. Beštije i nekakve eventualne infekcije me nisu napale… 😁
    Je li imala kad koja ovu situaciju?
    Naime, prvi puta sam piškila prvi mlaz, a drugi put drugi.. Na prvim pretragama mi nisu napomenuli da trebam piškiti drugi mlaz kao uzorak za pretragu…

Alisanazemlji sigurno piješ puno vode? Pa ti je nalaz tako uredan ☺️☺️☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.