LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2019. 09:20

mrvičak

Nije te bilo ja popisu jer sam zadnji pisala na 165 str kada se jos nisi javila. Nisam palila laptop jer sam imala puno obaveza i jednostavno vas nove cure nisam stavljala jer nije bilo uopće novog popisa tamo od početka studenog.

ANAV05

Dora4
    03. Prosinac 2019. 09:25

Mrvičak, vjerujem da nije nista prestrasno propustit tu jednu dozu, popij onda cim dodjes doma i to je to  
    Hvala na dodavanju na popis :*

• anav05
    03. Prosinac 2019. 09:28

mrvičak

Nije te bilo ja popisu jer sam zadnji pisala na 165 str kada se jos nisi javila. Nisam palila laptop jer sam imala puno obaveza i jednostavno vas nove cure nisam stavljala jer nije bilo uopće novog popisa tamo od početka studenog.

Sve ok :-)

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 09:33

Dora4

Vrapcic, bas mi je drago da je sve u redu! Mislim da je normalno pomicanje tako, pogotovo u ovom dijelu trudnoce..
    Pliz mi reci, jesi pitala sto za kombinirani ili ti ides na nifty ili neki od tih testova..

Ej Dora, meni ti je nuhalni nabor 1mm, rekao mi je da je to ok i da mu se sve čini općenito sve u redu i pitao me dal bi pobacila ukoliko bi pretrage pokazale Downow sindrom ili nešto slično, ja sam mu rekla da ne bih pobacila čak ni tada. Zatim je rekao da onda ne idem uopće na te pretrage. Obzirom da tako mislim da nemaju smisla te pretrage. Tako da mislim da neću ništa od toga raditi. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    03. Prosinac 2019. 09:45

Vrapcic drago mi je da je sve ok na pregledu! 
    Mrvicak meni je pregled 6.12., termin 23.7

Dora4
    03. Prosinac 2019. 09:53

Vrapcic123

Dora4

Vrapcic, bas mi je drago da je sve u redu! Mislim da je normalno pomicanje tako, pogotovo u ovom dijelu trudnoce..
    Pliz mi reci, jesi pitala sto za kombinirani ili ti ides na nifty ili neki od tih testova..

Ej Dora, meni ti je nuhalni nabor 1mm, rekao mi je da je to ok i da mu se sve čini općenito sve u redu i pitao me dal bi pobacila ukoliko bi pretrage pokazale Downow sindrom ili nešto slično, ja sam mu rekla da ne bih pobacila čak ni tada. Zatim je rekao da onda ne idem uopće na te pretrage. Obzirom da tako mislim da nemaju smisla te pretrage. Tako da mislim da neću ništa od toga raditi.

Super, hvala ti! Zapravo me najvise upravo to zanimalo, jel moguce da mi dr. odradi uzv i na temelju njega vec zakljuci jel sve u redu il ne i da ni ne moram dalje krv i ostalo..
    Nisam jos istrazila velicine nuhalnih nabora koje su "normalne", znaci 1mm je sve okej?

m_maaree
    03. Prosinac 2019. 09:56

mrvičak

Cure ja sam pohvatala koliko sam mogla. Iskreno baš sam se namučila. Vidim da se dosta cura uopće s ovog popisa termini poroda ne uključuje i ubrzo ću ih brisati jer jednostavno nas je puno i popis se širi, a kako ne sudjeluju na forumu nema ih smisla držati. Ispričavam s onima koje sam preskočila i na eventualnim pogreškama. Nove cure, pišite termine poroda, pa kada vas se skupi dovoljno ponovit ću ovaj drugi popis (gdje ste trenutno samo s imenima).

Moj je 22.7 😊  Pregled  16.12.

Dora4
    03. Prosinac 2019. 09:57

Aha, vidim sad sve ispod 3mm je nezabrinjavajuce!
    To radio vag ili abd uzv?

🌼TiKi🌼
    03. Prosinac 2019. 10:02

Jutro cure, mene je jutros oko pet zabolilo bas dosta oko desnog jajnika, nisu to bili grcevi, onako tupa bol, konstantna. Popila sam normabel i paracetamol i evo jutros nista. Bas me muci ta moja endometrioza. Morat cu to spomenuti na iducem pregledu da mi malo bolje pogleda tu desnu stranu, iako znam da je to vjerojatno od sirenja maternice i pritiskanja okolnih organa.
    Nadam se da ste vi sve danas ok, da vam tegobe poput mucnina polako slabe, mene jos uvijek nekad uhvati taj nagon na povracanje, ali vise ne kao prije. Jedem sve normalno, cak mi i slatko sada pase. Sad me zadnja dva dana grudi jako bole, imam osjecaj ponekad da imam opekline po njima i da ih ne smijem taknut. 
    Jucer mi je mamita kupila za bebaca dvije male kapice i bodic, preslatko je tako malo 🥰. Jedva cekam tamo drugi mjesec da pocnem kupovati stvarcice po malo😊

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 10:02

Dora4

Aha, vidim sad sve ispod 3mm je nezabrinjavajuce!
    To radio vag ili abd uzv?

Vaginalni uzv. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.