Ajde super, ja sam isto shvatila da je samo Zg, a dobro sad mi je gotovo. Nema veze...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ajde super, ja sam isto shvatila da je samo Zg, a dobro sad mi je gotovo. Nema veze…
Da i ja se kulturno zahvalila i rekla da ne mogu iskoristiti jer je samo Zg. Pa je napisala da u nastavku i pise da napisemo grad(ja to previdjela) .
Tako da kod nas ima cak 2 di mogu to obaviti.
Sve lijepo objasni i bas super.
Joj pa kad će te mučnine prestati? U kojem tt su vama stale?
Meni su stale prije pet dana ali to me uopce ne veseli, budite sretne da ih imate bar znate da je sve ok.. Ja sam pocela panicariti sad vec..
Prije 12, 13og tjedna nije bas dobro dok se simptomi povlace jer za simptome je zadužena beta koje ima do 12og tjedna a nakon toga opada… Tak da, sad se bojim jel meni beta opada u 10om tjednu i kaj to moze znaciti…….
Ja vjerujem da ce biti sve ok kod tebe.. Samo pozitivno pokušaj ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo ja probala svoj fetal doppler na prijateljici koja je trudna 16 tjedana. Uglavnom nije nam jasno zašto postoje dvije boje ekrana (zelena i narančasta). Mislimo da smo uhvatili bebino srce jer je brzo kucalo i tada je ekran bio zelen. Riječ je o ACurio fetal doppleru. Ima li itko objašnjenje?
Evo ja probala svoj fetal doppler na prijateljici koja je trudna 16 tjedana. Uglavnom nije nam jasno zašto postoje dvije boje ekrana (zelena i narančasta). Mislimo da smo uhvatili bebino srce jer je brzo kucalo i tada je ekran bio zelen. Riječ je o ACurio fetal doppleru. Ima li itko objašnjenje?
A ima kakva uputstva? Ste probale na netu potraziti?
Ja imam mass
I pokazuje srca i otkucaje...
Vama tamo pokaze samo boju ili i otkucaje?
Ima jos tu tko probleme sa štitnjačom?
Ne brini, ja sam TSH imala 9.8 kad sam zatrudnila…Podigao mi je dokt terapiju, pa pijem 150-175 naizmjenicno, no tad nismo znali da sam trudna. Na iducoj kontroli ce valjda jos vise podici terapiju. ..
Sto tocno moze poci po zlu za bebu ako je visok TSH?
Netko mi je pricao, ali sam zaboravila
Pravilan razvoj i mogucnost spontanog…
Cure koje zele iskoristiti 5% od elle, to vrijedi smao za zagreb 😕 sad sam dobila njihov mail…
Ajoj...nisam znala da i spontani moze izazvat. ☹️Valjda mi se barem malo spustio u međuvremenu
Dečkić💙
Pozdrav svima, evo i mene u grupu sa 9+6. Pratim vas od početka ali sada mi treba poneka informacija. Žao mi je kvarit vaše dobre preglede sa mojim ne baš tako dobrim. Naime sa 9+2 na uzv vidljiva je prevelika žumanjčana vrećica što i nije baš dobro. Netka od vas je rekla da je radila panorama test koji mi je preporučila moja doktorica pa me zanima gdje ga mogu napraviti koja je cijena. Lp
Orhodeja dobro dosla! Nisam tocno skuzila na sto je tocno tvoja dr mislila lad je rekla da je zumanjcana vrecica prevelika? A kak je bebica velika?
U svakom slucaju ti zelim urednu i skolsku trudnocu. Netko je pricao za taj panorama test, pa ce ti se valjda javit!
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ja sam danas imala pregled nadala se ultrazvuku (zadnji pred 10dana) nooo samo smo uzeli briseve-i nije bilo ugodno uopce,upisali podatke u knjizicu i termin 27.6.
Aaliii sa nalaza krvi nesto sa stitnjacom je poviseno iznad 3 je a 3 je granica
Nis nisam skontala.😂
Moram endokrinologu u pon. Netko upoznat sa time? Do sad nisam imala.problema.
A ima kakva uputstva? Ste probale na netu potraziti?
Ja imam mass
I pokazuje srca i otkucaje…
Vama tamo pokaze samo boju ili i otkucaje?
I boju i otkucaje. Al ekran ima te dvije boje i nije nam jasno, u uputama je samo navedeno da ima ldc i thf ekran stagod to znacilo
Sortiraj odgovore
Najstariji