Mrvičak pregled završio 😊 Srčeko kuca, sve je u redu! Samo što se pojavio novi hematom 1.5 x 0.5 cm 🙄 Rekao da ne brinem, to je normalno, odnosi zabranjeni, a srećom ne znam gdje je smješten da ne razbijam glavu. Dobila uputnice za sve i svašta, sljedeći pregled 5.12. 🤗
Također sam pitala za kombinirani i Nifty. Kaže da bi napravio kombinirani i anomaly, pošto imam 26 godina da nema potrebe za Niftijem.
U prvoj trudnoci sam samo radila mini anomaly scan.. u trenu dok su bebicu pogledali uzduz i poprijeko na uzv-u i vidjeli da je sve super, rekla sam da nema potrebe za vadjenjem krvi i provedbe triple testa. Tada sam imala 28 godina. Sad 31, ginicka mi je rekla da ne spadamo ni muz (38) ni ja u rizicni skupini tako da nekako uopce ne razbijam glavu oko tih testova.. opet sam odlucila samo napravit mini anomaly i to je to.
Inace i ja danas nemam mucnine.. zapravo od jucer na vecer ih nemam.. i stalno nesto osluskujem , a da ne pricam da stalno prrvojeravam dal su mi cice jos osjetljive 😂😂😂 i sto se pregled vise blizi to sam nervoznija
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Mrvičak pregled završio 😊 Srčeko kuca, sve je u redu! Samo što se pojavio novi hematom 1.5 x 0.5 cm 🙄 Rekao da ne brinem, to je normalno, odnosi zabranjeni, a srećom ne znam gdje je smješten da ne razbijam glavu. Dobila uputnice za sve i svašta, sljedeći pregled 5.12. 🤗
Bravoooo! Zadnjih dana samo lijepe vijesti ❣️
Što se tiče testova, ja ih neću raditi. Oboje smo mladi, nemamo genetski problema u obiteljima. Sve u Božjim rukama. Meni je bitnije da dođem u dva komada do idućeg pregleda jer mi je veća panika sada nego li ono prije prvog pregleda. Nikako biti miran
🥰 Polly, super, ja se nadam 💗 u ponedjeljak, i da počnem sa raznim pretragama, baš sam nestrpljiva
Ena nisam radila nijedan test, pa ni nuhalni nabor, tako smo odlucili muz i ja. Sad s 12tt na pregledu je rekla da je sve ok, to koliko ona na svom aparatu moze vidjeti. Radit cu sa 20tt ultrazvuk svih organa i njihov razvoj, to je takodje nesto oko 200€. Sta si ti odlucila?
Mi smo mislili nekad uskoro otici na 3d ultrazvuk.
Ena nisam radila nijedan test, pa ni nuhalni nabor, tako smo odlucili muz i ja. Sad s 12tt na pregledu je rekla da je sve ok, to koliko ona na svom aparatu moze vidjeti. Radit cu sa 20tt ultrazvuk svih organa i njihov razvoj, to je takodje nesto oko 200€. Sta si ti odlucila?
Mi smo mislili nekad uskoro otici na 3d ultrazvuk.
Da rekla je i meni da imam taj veliki ultrazvuk sa 20tt gdje ce se vidjeti kako su razvili svi organi, jer kao do tada bi trebalo sve biti razvijeno i na svom mjestu.
Ne znam sama sta bi napravila, rekla mi je da odlucim u ovih tjedan dana.. Cujem dosta ljudi kao da je to nepotrebno.. Neki kazu da je dobro. Ni sama vise ne znam.
ena to ces morati sama s muzem odluciti i ne slusati nikog sa strane. Ja sam citala na i internetu o tome i pricala sa svojom ginekologicom i odlucili da ne radimo. Oboje imamo po 27 godina i u uzoj i siroj porodici nijedan slucaj s hromosomskim bolestima. Moja ginekologica je rekla da ukoliko bez obzira na sve zelimo zadrzati bebu, da ne trebamo nijedan test raditi i poslusali smo je. Uglavnom, sretno sta god da odlucite 😊
ena to ces morati sama s muzem odluciti i ne slusati nikog sa strane. Ja sam citala na i internetu o tome i pricala sa svojom ginekologicom i odlucili da ne radimo. Oboje imamo po 27 godina i u uzoj i siroj porodici nijedan slucaj s hromosomskim bolestima. Moja ginekologica je rekla da ukoliko bez obzira na sve zelimo zadrzati bebu, da ne trebamo nijedan test raditi i poslusali smo je. Uglavnom, sretno sta god da odlucite 😊
Ja imam 25 god, muz 28. 😃 Takoder ni s jedne strane ni u uzoj ni u siroj obitelji nemamo ni jedan slucaj s bilo kakvim bolestima ili nedostacima.
Ma budem jos vidjela..
I zaboravih napisati - mnogo ti hvala. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji