Ja sam danas imala pregled nadala se ultrazvuku (zadnji pred 10dana) nooo samo smo uzeli briseve-i nije bilo ugodno uopce,upisali podatke u knjizicu i termin 27.6.
Aaliii sa nalaza krvi nesto sa stitnjacom je poviseno iznad 3 je a 3 je granica
Nis nisam skontala.😂
Moram endokrinologu u pon. Netko upoznat sa time? Do sad nisam imala.problema.
Imas nalaz da napises sta je poviseno?
Za predhodno pitanje zaTSH. Kad je povisen kazu da je oteze ostati trudna.
Treba svakih 4-6 tjedana vaditi krv i provjeravati u trudnoci.
Mrvicak, nazalost ja neznam odg...
Ja sam danas imala pregled nadala se ultrazvuku (zadnji pred 10dana) nooo samo smo uzeli briseve-i nije bilo ugodno uopce,upisali podatke u knjizicu i termin 27.6.
Aaliii sa nalaza krvi nesto sa stitnjacom je poviseno iznad 3 je a 3 je granica
Nis nisam skontala.😂
Moram endokrinologu u pon. Netko upoznat sa time? Do sad nisam imala.problema.
Imas nalaz da napises sta je poviseno?
Za predhodno pitanje zaTSH. Kad je povisen kazu da je oteze ostati trudna.
Treba svakih 4-6 tjedana vaditi krv i provjeravati u trudnoci.
Mrvicak, nazalost ja neznam odg…
Neznam dal sam luda ali ja TSH nevidim da igdje pise na nalazu.ona je to meni objasnila tako kako je da mi je iznad granice i dala uputnicu za endokr. Nije mi bas najbolje objasnila. Mozda ima neka dr oznaka na nalazima za stitnjacu?
Ovisno sta je poviseno.
Tsh, ft3 ft4 , i jos neke oznake su za stitnjacu
Dali na nalazu igdje pise to 3? I sta pise uz to ako da? Mora pisati sta je to poviseno
Nasla . Ali to mi nije podebljano tako da mi sad nije jasno.
Pise TSH 3.80 rezultat a ref.interval 0.34-5.60
Podebljani su mi leukociti, granulociti limfociti kreatinin i urati 😂😊 bas sam smotana
Pozdrav svima, evo i mene u grupu sa 9+6. Pratim vas od početka ali sada mi treba poneka informacija. Žao mi je kvarit vaše dobre preglede sa mojim ne baš tako dobrim. Naime sa 9+2 na uzv vidljiva je prevelika žumanjčana vrećica što i nije baš dobro. Netka od vas je rekla da je radila panorama test koji mi je preporučila moja doktorica pa me zanima gdje ga mogu napraviti koja je cijena. LpOrhodejadobro dosla! Nisam tocno skuzila na sto je tocno tvoja dr mislila lad je rekla da je zumanjcana vrecica prevelika? A kak je bebica velika?
U svakom slucaju ti zelim urednu i skolsku trudnocu. Netko je pricao za taj panorama test, pa ce ti se valjda javit!
Žumanjčana vrećica trebala bi biti u granicama između 0.3-0.6 mm, a kod mene je 1.0mm, doktorica kaže da ne mora značiti ništa, a može svašta. Koliko sam ja uspjela proguglat u 90% slučajeva znači svašta, tako da se već polako psihički pripremam na svašta. U srijedu idem u polikliniku vili na drugo mišljenje, veličina bebice odgovara tjednima.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Podebljani su mi leukociti, granulociti limfociti kreatinin i urati 😂😊 bas sam smotana
Za trudnocu 3.80 je malo podebljano zato i salje ☺️ nista strasno , daju terapiju i onda se vadi svakih 4-6 tjedana da se vidi ako treba povecati
Za trudnocu 3.80 je malo podebljano zato i salje ☺️ nista strasno , daju terapiju i onda se vadi svakih 4-6 tjedana da se vidi ako treba povecati
A takoo.. onda dobro vec sam se malo uplasila.Ovdje pokusavam odgonetnut svoje nalaze i nista ne kuzim hahaha.
A takoo.. onda dobro vec sam se malo uplasila.Ovdje pokusavam odgonetnut svoje nalaze i nista ne kuzim hahaha.
Za ovo drugo nezz. Dali si mozd bila prehladjena kad si vadila krv? Pa da je to malo poviseno..
Za ovo drugo nezz. Dali si mozd bila prehladjena kad si vadila krv? Pa da je to malo poviseno..
Moguce da jesam.a dobro to me ne brine toliko kolkko sam sad primjetila da mi je rubeola (nekakav virus) pozitivna. Isla sam citat sta je to i sad me strah. Ginek mi nista nije rekla za to !! Def mi dodje da odem na polikliniku ostatak trudnoce jer mi ova nista ne objasnjava
Sortiraj odgovore
Najstariji