Jutro, ajme koliko ste se napisale ☺️
Ja sam jucer bas sve bacila van sta sam pojela. Bas sam tuzna zbog tog jer sam stalnooo gladna i kad se najedem za pola sata sve bacim 😭😂
Mene jutros probudila isto bol u trbuhu , ali pripisujem spavanju na ledima.
Jedva cekam pregled. U 9 imam.
Sanjala sam da sam vidila bebu na uzv da vadi dudu iz usta 😂😍😍😍i da je rekla gin da je cura 🥰
Prvi put da sam tako nesto sanjala hehe.
Zaraa ajme pa strasno, znam kako ti je... pokusaj se smiriti 😔 Ne znam sta bi ti rekla osim da odes kod privatnika ako ce te to umiriti... znam kako je kad trcis na humanu i svi se deru na tebe da dolazis zbog gluposti... a znaju da je smedji iscjedak i nesto normalno ali i da ne mora biti 😔😔 nema svjeze krvi nimalo? Bolovi kakvi?
Mamaputa1 dobrodosla i cestitke na trudnoci 🤗🤗
Ely meni su ti bolovi u jajnicima nazalost postali normalni... isto me zna zasarafit satima i svaki put na pregledu sve ok pa sam si stavila u glavu da tako valjda mora biti...
Bebac24 sretno na pregleduuuu, jos pokusavam poloviti tko je tko i samo gledam ove vase potpise i koliko ste trudne i i vrtim postove unazad 😂
Dora4 kako si mi ti danas? Ipak smo mi u istoj situaciji pa me sve zanima 😅 Kad ti je slijedeci pregled?
Jutro, ajme koliko ste se napisale ☺️
Ja sam jucer bas sve bacila van sta sam pojela. Bas sam tuzna zbog tog jer sam stalnooo gladna i kad se najedem za pola sata sve bacim 😭😂
Mene jutros probudila isto bol u trbuhu , ali pripisujem spavanju na ledima.
Jedva cekam pregled. U 9 imam.
Sanjala sam da sam vidila bebu na uzv da vadi dudu iz usta 😂😍😍😍i da je rekla gin da je cura 🥰
Prvi put da sam tako nesto sanjala hehe.
Sretnoo!!! 🎉
Što se tiče probadanja u lijevom jajnik, imam ih i ja. Ne mislim da je to neki problem, meni je dr rekao da se širi maternica i pomiče ligamente i da se ne brinem nikako zbog toga. Ja sam jutros super poletna, mučnina nema, dok sam jučer preležala cijeli dan s laganom mučninom, slabošću i niskim tlakom.
Vidjet ću kakva ću biti kada popijem Duphaston. Čak sam i normalnu stolicu imala, juhuuuu
Cure hvala vam na odgovoru, umirile ste me. Kad će više proći ova tri mjeseca da ne razbijam glavu ovoliko sa svakim probadanjem
Zara nećeš biti mirna dok ne provjeriš šta je, ali ja sam sigurna da je zaostali hematom. Možda nije ni loša ideja da odeš kod privatnika, ali u svakom slučaju se javi doktoru da si mirna.
Cure hvala vam na odgovoru, umirile ste me. Kad će više proći ova tri mjeseca da ne razbijam glavu ovoliko sa svakim probadanjemZaranećeš biti mirna dok ne provjeriš šta je, ali ja sam sigurna da je zaostali hematom. Možda nije ni loša ideja da odeš kod privatnika, ali u svakom slučaju se javi doktoru da si mirna.
Ely hajde stavi dolje trakicu da te lakše pratimo 😊
Zaraa ako će te smiriti odi. U kojem si tjednu? Ak si manja trudnoća znaš da nije dobro ni često ići na vaginalne uzv? Tak su barem meni rekli... Znači na humanoj su ti rekli da je to normalno? Ti imaš i hematom koliko se sjećam?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zaraa sigurno je samo ostatak hematoma, ali ako si u mogucnosti mozda da ipak odes na pregled i budes mirna.
Jaoo moram priznat da sam ja u stanju pripravnosti oko svog hematoma, ali nakon sto mi je rekao da kucaju oba srceka ja vise nista nisam cula sto on meni govori, samo se sjecam da je rekao da mozda dodje do izljeva krvi i da se ne prepadnem, zasad ni kap..
Bebac24 predobar san :) sretno na pregledu!! ♡
Ely razumijem te skroz, stalno mantram da mi se samo iskopat iz ovih prvih 12 tjedana, ali dovoljno se poznajem da vidim da cu dramit prije svakog pregleda i onda odem tako daleko da zakljucim da vise nikad u zivotu necu bit bezbrizna hahahaha
mrvicak jaoo, ljubomorna sam sto si poletna, ja sam inace leteca i vjecno radim po par stvari odjednom i to je sve masinerija, a sad ko bakica pomalo sve
Chiara1211 ne pitaj, otusirala se i oprala kosu, osjecam se umorno ko pas, ovo nije normalno...hahhaha dok sam se brisala sam pomislila a ko me tjera da se kupam svaki dan (inace se tusiram i po 2x dnevno), jedva dolazim k sebi..ali ostale su mi dvije palacinke od sinoc pa cu se nekako ipak pokrenut u zivot :) kako si ti??
Sortiraj odgovore
Najstariji