Mamice, kako smo danas, ja depresivno vise od lezanja, jos 15 dana, brojim.
Primjetila sam sa me stomak boli lagano ko pred stvari, traje 3,4 min i stane, onda iza toga malo leda 3,4 min i stane, pa bude mirna par sati pa opet. Jel se to moze prepisat sirenju maternice ili?
Mene nekako uvati straj cin osjetin te menstrualne bolove. Nisan ih ljubitelj nikako 😐
💞girl💞
Meni je moj gin rekao na prvom pregledu ako na idućem bude sve u redu da otvaramo tr. knjizicu…
Tad budem negdje 10+5…
Inace upravo sam primjetila da me poci nje boljeti lijeva mandula 😭😭 u vrijeme zaceca dok jos nisam znala da sam trudna, imala sam streptokokne upale i to dvije za redom, i zbog recidiva sam popila dva antibiotika, penicilin deset dana i cefuroxim deset dana… Plus gomilu tbl protiv temperature bolova itd.. I injekciju kortikosteroida… Katastrofa… I sad da opet moram pit antibiotik pa vristala bi…. Zna neka od vas neku metodu kak zaustaviti sirenje upale grla? Trenutno sam si stavila kuhat kadulju da s tim ispirem grlo al zadnji put mi nije nist pomoglo……
Mozes grgljati slanu vodu i kadulju,spricaj bezalkoholni propolis na mandule i nazalost to je to.
Su ti dali bas silapen(lijek 1.izbora za strep.) Ili klavocin?
Jesu ti bijele naslage ili cepici na mandulama?
Silapen sam prvo bila dobila i nakon tri dana mi je bilo bolje ali sam ga popila do kraja naravno i dan nakon zadnjeg silapena opet temperatura i teska upala a taman su bili oni blagdani oko 8.10 i na hitnoj me nisu primali jer kao proci ce nek odlezim par dana… Tih par dana mi se grlo potpuno zatvorilo od otekline i bijelih naslaga i konacno su me na hitnoj primili i dali cefuroksim plus injekciju solu-medrola da mi splasne oteklina da uopce mogu progutat tablete… I jos su mi rekli obavezno vadit mandule i nalaz krvi za neki ast titar… I sad se bojim u trudnoci da opet ne bi imala tolke gnojne upale a taman dolazi to vrijeme bolescura….
Probaj mozda malo vise citrusa sada ne znam kako stojis sa mucninama.Cisto da i malo podignes imunitet sada da te ne ćapa opet.
Vjeruj spasit ces se kad izvadis mandule,ukoliko je streptokok izoliran samo na njima! Ast titar mozes pitati bilo kada dr uputnicu za vaditi krv,on pokaze imas li s.infekciju i ako je dugo je utjecalo na bubrege i reumu,tako su meni rekli.
Ja sam od malena na antib.bila silapena popila toliko da sam sa 9 god imala spaljen zelu i tahikardije.izvadila pred 6 god jer sam se bojala operacije i spasila se!
Nekima je pomogao lijek broncho vaxom ali nista u prvom trim.
Sretno i nek bude bolje😊
Dobro jutro, popodnevni umor me svladao. 😴😴
Preko PatPat nisam naručivali, ali sam čitala iskustva i male pišu da je 100% pamuk i sve je sigurno. Ali istina da se vjerojatno isti komadi robice nađu preko e baya, samo treba kopati, makar ni ovo nisu prevelike cijene za neki fora komad. Naravno benkice, bodije i ostalo ne mislim preko toga naručivati.
Ja sam trudničku knjižicu dobila na prvom pregledu prije 2 tjedna!
A što se tiče hrane, sve smo u istom košu. Evo radila za ručak pizzu, kfc i mek su sve, kiflice slatke slane nije bitno, samo da je tijesta 😅😅
Mamice, kako smo danas, ja depresivno vise od lezanja, jos 15 dana, brojim.
Primjetila sam sa me stomak boli lagano ko pred stvari, traje 3,4 min i stane, onda iza toga malo leda 3,4 min i stane, pa bude mirna par sati pa opet. Jel se to moze prepisat sirenju maternice ili?
Mene nekako uvati straj cin osjetin te menstrualne bolove. Nisan ih ljubitelj nikako 😐
I mene danas kolju menstrualni bolovi i to bas jace nego inace i to oko jajnika pa malo u sredini, bas se slomljeno osjecam. Boli me s pauzima od par minuta cijeli dan. mislim da je to sve normalno i nije za uzbunu još uvijek.
Hahaha jaao. Ja već danima mislim kako ću vam napisati da se grozno hranim, ali me bilo sram. Dakle same pizze, pogače, sendviči, palacinke i dr. tijesta, ništa drugo mi ne paše na ovaj stomak i mučnine. Kao da tijesto sve upije i bude mi dobro. Jedino šta jedem zdravo je voće i to par voćki dnevno. Veselim se domaćim narančama saad ubrzo. Ista stvar s Duphastonom. Užasna mučnina i samoinicijativno sam smanjila s 3 na 2 dnevno. Mislim da tu jako igra ta psihička strana; kad pijem toliku količinu tableta dnevno (eutyrox, pa duphastone pa prenatale) osjećam se bolesno i loše. Zato sam smanjila. Ako mi u pon kaže da hematom nije nestao, nastavit ću pit, šta drugo…
Satrat cemo mi te hematom, ima da ih nema!!! Gdje je tvoj smješten?
Ma joj nije mi ništa rekla ni gdje se nalazi, samo da "vidi mali hematom", nije rekla ni di je s obzirom na plod ni koliki je tocno, a niti mi je rekla da posebno mirujem niti to prikazala kao neku veliku opasnost pa se trudim ne mislit o tome bas. Mislim da bi nam rekle da je na nekom ekstra rizicnom mjestu tako da ne brini o tome, ne dizi tesko, a drugo sve polako mozes. Ja sam jucer nosila detergente iz ducana i onda me prilicno zabolilo, tako da odsad nista tesko.
Da i ja mislim da bi nas upozorili da je nesto opasnije 😊 bit ce to sve super!!!
Hvala na toplim dobrodoslicama
Zara, mislim da ne trebas brinut oko tih bolova, mene od pocetka boljucka vise ili manje, ali uglavnom skoro cijelo vrijeme..preko noci je kaos, nikako zaspat, dizanja na pisanje po nekoliko puta i evo zadnje 2 noci samo 3 dizanja i pred jutro zaspala ko beba
Ja si ne mogu pomoc i stalno gledam opremu i robicu za bebe, ali mislim (pokusat cu) se suzdrzat od kupovine icega do proljeca
Sto se tice menstrualnih bolova osjecala sam ih bas jako i stalno do nekog 7 tjedna trudnoce..onda je prestalo neko vrijeme..I sada mi se lagano vracaju ima.nekih par dana.. Ali nista strasno.. Tek toliko da osjetim. Meni je gore kad kisem ili kad se naglo ustanem ili kada se prevrcem s boka na bok, tada me ono bas probode. 😪
A sto se tice zdrave prehranee, evo upravo cekam dostavu da mi donese pizzu. 😍😃😃😃😃😃
Hahahhaa ocito je danas Dan priznanja, do jutros me bilo sram sta jedem, ali vidim da ste i vi u istim mukicama..ja sam svoju pizzu upravo dokrajcila! No, to nije sve, narucila sam i palacinke ..kad je bal......
Sad cu vjerovatno bit mirna bar 2-3 dana i jest zdravo, a onda opet trpanje
Hahahhaa ocito je danas Dan priznanja, do jutros me bilo sram sta jedem, ali vidim da ste i vi u istim mukicama..ja sam svoju pizzu upravo dokrajcila! No, to nije sve, narucila sam i palacinke ..kad je bal……
Sad cu vjerovatno bit mirna bar 2-3 dana i jest zdravo, a onda opet trpanje
Hahahhaha, tako se i ja tjesim.. Rekla sam da je sutra sigurno nesto zdravo i kasikom za rucak. 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji