LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2019. 19:07

Joj, nisam jedina hahaha... Uzasni junk sam jela zadnjih 20 dana. Sada sam si skuhala tri jaja i to je to. Tlak mi je toliko nizak i stalno me neka lagana muka drzi da mi se ne da. Da menstrualni bolovi također na području lijevog jajnika 

ena0206
    20. Studeni 2019. 19:30

mrvičak

Joj, nisam jedina hahaha… Uzasni junk sam jela zadnjih 20 dana. Sada sam si skuhala tri jaja i to je to. Tlak mi je toliko nizak i stalno me neka lagana muka drzi da mi se ne da. Da menstrualni bolovi također na području lijevog jajnika

Da da, vise na lijevoj strani... Ja sam se bila toliko bojala te boli jer sam imala osjecaj da cu dobiti svaki cas i da ce mi to pokvariti srecu. A onda mi je ginekolog objasnio da nema straha.. Da je to normalno.. I od tada lakse disem. 

Amelie 1
    20. Studeni 2019. 19:42

Citam i smijem se, ja upravo dosla s pizze😂 i popila coca colu koju inace nikad ne pijem😁 ja sam cijeli dan neka u depri i strahu, a vasi postovi sad su me odmah oraspolozili😊 mene isto grci stalno kod pred mengu, a cice me bole na dodir zraka

Alisanazemlji
    20. Studeni 2019. 19:49

Nije me bilo cijeli dan na forumu, a dočekalo me mnoštvo novih poruka. 
    Nove curke, dobro nam došle!
    Vidim da se i dalje šire samo najljepše vijesti... 
    Neka se tako i nastavi ❤️
    Ja sam danas pobrala upitnicu za vađenje krvi... 
    I dalje me more mučnine, i ne uživam baš previše i hrani. Jedem zato jer moram 🤓

Curka je ❤

Lordy
    20. Studeni 2019. 19:50

vi ste na pizzi, a ja na bureku. Vec sam isplanirala sutra nakon pregleda u burekarnicu+ narucit colu. 

URL = https: //lilypie.com]

Alisanazemlji
    20. Studeni 2019. 19:54

Ja bih tako htjela imati top jelo u ovoj fazi trudnoći, ali ga nemam... 😪 
    Zavidim svima vama koje se gozbite 🐷😋

Curka je ❤

Zaraa
    20. Studeni 2019. 20:08

Ajde lakse mi je kad sve imamo iste probleme: procurit cu svaki cas i jedem samo nezdravo, nisan jedina luda.🤗🤗🤗
    Jel vidite kakve promjene na stomaku?
    Ja san se sad proucavala na ogledalu, a obzirom da sam dobila koje kilo vidim da struka nemam, ali osjecam da mi je stomak (donji dio, dosta nisko, onako doslovno di zavrsavaju dlacice, skuzajte na opisu, pa put gore dosta tvrd i nekako oblast. Sad neznan jel uvik bio takav ili je to mozda neka promjenica. 
    Znan da se sve trudnice zale na stomak i tesko im, a ja jedva cekan imat stomacinu isprid sebe. Meni je svaka trudnica predivna, i bas ih gustam gledam i jedva cekan sebe u toj fazi.

💞girl💞

20. Studeni 2019. 20:20

Zaraa

Ajde lakse mi je kad sve imamo iste probleme: procurit cu svaki cas i jedem samo nezdravo, nisan jedina luda.🤗🤗🤗
    Jel vidite kakve promjene na stomaku?
    Ja san se sad proucavala na ogledalu, a obzirom da sam dobila koje kilo vidim da struka nemam, ali osjecam da mi je stomak (donji dio, dosta nisko, onako doslovno di zavrsavaju dlacice, skuzajte na opisu, pa put gore dosta tvrd i nekako oblast. Sad neznan jel uvik bio takav ili je to mozda neka promjenica.
    Znan da se sve trudnice zale na stomak i tesko im, a ja jedva cekan imat stomacinu isprid sebe. Meni je svaka trudnica predivna, i bas ih gustam gledam i jedva cekan sebe u toj fazi.

Meni je isto, ali to je nadutost. Jos je rano da nam uskoci trudnicki, iako ga ne mogu docekati

Dora4
    20. Studeni 2019. 20:20

Ja zasad nista ne primjecujem, ali ovo sto ti opisujes mi zvuci tocno kao da se maternica dize prema gore :)

mimoza
    20. Studeni 2019. 20:26

Ja imam stomak, onaj pravi okrugli, tvrdi, trudnicki 😁 pogotovo kad neku usku haljinu obucem, bas se oslika i svi oko mene su primjetili. Ujutro je malo manje izrazen, ali navece 😰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.