LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    20. Studeni 2019. 22:14

Joj cure i ja sam veceras sa pizze  I čudna situacija mi se dogodila, previše sam se najela i napuhao mi se stomak, a ja sam krenula ustati i presjekao me trbuh bas na mjestu gdje se farmerice kopcaju. Nije intenzivna bol da ne mogu hodati, ali bole me jajnici nekako na lijevoj strani. Bas me prepala ova bol.

Alisanazemlji
    20. Studeni 2019. 22:19

Ja ću si nakupovati  hlača na gumicu sa vezicama.. 
    Yvette, mislim da bi ti takve hlače mogle biti dobar odabir ako voliš komforniji stil oblačenja... :) 

Curka je ❤

yvette
    20. Studeni 2019. 22:30

Alisa imas link da vidim kako izgleda? Ja inace nosim visok struk traperice i na to majice, kraci dzemperi ili kosulje. Mozda bi nekako i moglo to jos koji mjesec kada bih nasla visi struk trudnicke. One regularne trudnicke mi nisu ugodne, preniske su, imam osjecaj da mi niti ne prekriju crtu izmedu guze, a vec krene tkanina. Imam osjecaj kao da je guza ispala iako se to ne vidi. Katastrofa.

Zaraa
    20. Studeni 2019. 22:33

Ja se inace najugodnije osjecam ili u nekoj verziji tute ili haljinice i hulahopke tako da neman tih problema
     Inace nisan fan reba. Nemam niti jedne u ormaru 😂
    A kako lezim u pidzami san, neznan kakva cu bit sa robom kad se obucem za 15 dana 😏

💞girl💞

Alisanazemlji
    20. Studeni 2019. 22:49

yvette

Alisaimas link da vidim kako izgleda? Ja inace nosim visok struk traperice i na to majice, kraci dzemperi ili kosulje. Mozda bi nekako i moglo to jos koji mjesec kada bih nasla visi struk trudnicke. One regularne trudnicke mi nisu ugodne, preniske su, imam osjecaj da mi niti ne prekriju crtu izmedu guze, a vec krene tkanina. Imam osjecaj kao da je guza ispala iako se to ne vidi. Katastrofa.

Yvette, ovako nekako s tim da su hlače dugačke..
    https://ibb.co/mCFJCyT

Curka je ❤

Alisanazemlji
    20. Studeni 2019. 22:51

Zaraa

Ja se inace najugodnije osjecam ili u nekoj verziji tute ili haljinice i hulahopke tako da neman tih problema
    Inace nisan fan reba. Nemam niti jedne u ormaru 😂
    A kako lezim u pidzami san, neznan kakva cu bit sa robom kad se obucem za 15 dana 😏

Zaraa, da, planiram i nositi što više haljina.... Ne želim da me išta stišće, uz želju da se osjećam što ugodnije... ☺ 

Curka je ❤

Vrapčić123
    20. Studeni 2019. 23:06

Moj trbuh se malo nazire, mislim da mi je vise napuhan od mliječnih proizvoda koje puno jedem, a inače ih ne jedem skoro uopće. Al maloo se vidi 🤰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ely
    21. Studeni 2019. 06:51

Cure pomozite!
    Jutros me probudilo probadanje u lijevom jajniku, nije bilo jako da nisam mogla izdržati, ali sam ga osjećala sigurno sat vremena. Prestravljena sam. Je li se vama dogadjalo slično?

Dora4
    21. Studeni 2019. 07:17

Ej draga, jesi sigurna da je bas lijevi jajnik? Mene ti cesto dolje lijevo probada kad jedem junk i primjetila sam da je to zapravo debelo crijevo i da vjerovatno tesko preradjujem taj junk..prodje kad obavim wc i kad jedem laganije! 
    Moze biti i sirenje maternice i naprosto pomicanje organa pomalo..sto se tice duzine bolova, meni zna biti po cijeli dan.
    Naravno, ako vidis da ti se pogorsava ili se jako brines, nazovi ginica, zlu ne trebalo ;)

Zaraa
    21. Studeni 2019. 07:42

Cure, ja jutros izljev smedeg iscjedka. 😥
    Bas ga je bilo puno. I kad sam stavila utrogetsan puno mi po prstu.
    Mirujen vec tjrdan dana. Ja cu poludit vise. Crnjak mi je ic na humanu svako malo, ko me god pregleda kaze da to bude normalno da ne panicarin bezveze, a ja se sad nemogu smirit. Osjecan kako san uznemirana, mislim da mi je puls 120. 
    Dode mi da odem privatniku da me bas temeljito pogleda.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.