Ja evo sada malo čitam, Bože moj zašto bih ja mirovala. Kao opasno je kada je hematom iznad bebe. Ja ne znam koja vrsta je ovaj moj ali uglavnom je van onog bijelog obruča (to je valjda gestacijska). Ona mi nije rekla da je opasno niti da puno mirujem, samo da ne dizem tesko i da pauziramo odnose. Baš sam prestrašena. Zašto bih ja bila mirna… Ufg
Heeej pa doktorica je rekla sa ne brineš, nemoj onda više vjerovati pročitanome na netu odnosno dozvoliti da te to uznemiri. I ja sam čitala da će mi hematom povući bebu za sobom i svašta nešto, najveća glupost koju sam napravila, a isto kao tebi mi je rečeno da ne brinem i pijem Duphaston. Baš to, ne dizati teško, ja kad sam imala smećkasti, roskasti iscjedak tu i tamo sam više ležala zbog straha i na kraju je sam otišao.. Nemoj čitati molim te, beba raste, a mi se moramo opustiti koliko možemo ❣️
Hvala vam svima od srca. Sve sto zelim sebi zelim i vama. Nisu mi trazili ponavljanje bete jer kazu da im je dovoljna i ova.
Probacu iskulirat ovih 7 dana pa cemo vidjet kako stoje stvari u svakom slucaju dal 1 ili 2 ljetne bebe me slijede
Bas sam hepi radi svih lijepih vijesti sa danasnjih pregleda 😃😃
Uh, ja utrogestane i duphastone koristim sigurno do 16tt kad mi je iduci pregled (po uputama mog gin)
O kilama bolje ne🙈 sutra sam na vuh vrhovcu radi secera pa se nadam da ce sve biti ok
Ja evo sada malo čitam, Bože moj zašto bih ja mirovala. Kao opasno je kada je hematom iznad bebe. Ja ne znam koja vrsta je ovaj moj ali uglavnom je van onog bijelog obruča (to je valjda gestacijska). Ona mi nije rekla da je opasno niti da puno mirujem, samo da ne dizem tesko i da pauziramo odnose. Baš sam prestrašena. Zašto bih ja bila mirna… Ufg
Heeej pa doktorica je rekla sa ne brineš, nemoj onda više vjerovati pročitanome na netu odnosno dozvoliti da te to uznemiri. I ja sam čitala da će mi hematom povući bebu za sobom i svašta nešto, najveća glupost koju sam napravila, a isto kao tebi mi je rečeno da ne brinem i pijem Duphaston. Baš to, ne dizati teško, ja kad sam imala smećkasti, roskasti iscjedak tu i tamo sam više ležala zbog straha i na kraju je sam otišao.. Nemoj čitati molim te, beba raste, a mi se moramo opustiti koliko možemo ❣️
Hvala ti draga na lijepim utješim riječima ❣️
Yvette utjeha mi je da su i tebi rekli da mozes prekinuti s njima, jer vidim da ostale cure nastavljaju. Ja cu postepeno smanjivati dozu do 13tt, jer su meni rekli suprotno, da se ne smije naglo prekinuti. Ipak nismo imale punkciju isti dan, moja je bila 11.9. Ali eto u 1 dan smo razlike, a termin poroda u 3 dana razlike 🤔 ipak racunaju po zm.
Ja se ne vagam kod ginica, vec se ujutro u spavacici kuci izvagam i onda njima samo kazem kilazu.
Zene moje meni glad, nenormalna glad, ja bi pojila i stol.
Osjetin lagano glad i ako u roku minut ne pojeden nesto to krene mucnina nenormalna, a kad krenem jest moraju sakrivat od mene jer ja meten sta god nadem. Ovo nije normalno. Jucer nisam pojela nista, sve nesto bezeve, a danas sam nadoknadila za narednih 3 dana.
Znaci mortadela dobra stara mortadela 😍😍😍😍😍😍😍 sanjam je
Uhhh, kud mi spominjes mortadelu, sad bih i ja rado smazala .Danas sam pila cokoladno mlijeko, to mi se zadnjih 10 godina nije desilo, a kako sam otvorila oci samo sam na cokoladno mlijeko mislila 🤣🤣🤣
Mimoza ja ne zelim smanjivati na svoju ruku, ali isto me strah i naglog prekida. Uglavnom sad sam na zadnjoj kutiji, jos tjedan dana i gotovo. Jedva cekam.
Mrvičak draga, cijeli dan mislim na tebe i baš mi je drsgo da je sve 👌, nemoj se brinuti zbog hematoma, puno cura ga je imalo oko mene i gin. nije puno obazirao na to jer je to njima sve normalno dok to bebici ne smeta. Ee a meni danas dan užasan. Bolovi dolje cijeli dan i vrtoglavice. Mjerim tlak kad o 90/55.ufff, a stvarno se tjeram unositi što više tekućine.
Mrvičak draga, cijeli dan mislim na tebe i baš mi je drsgo da je sve 👌, nemoj se brinuti zbog hematoma, puno cura ga je imalo oko mene i gin. nije puno obazirao na to jer je to njima sve normalno dok to bebici ne smeta. Ee a meni danas dan užasan. Bolovi dolje cijeli dan i vrtoglavice. Mjerim tlak kad o 90/55.ufff, a stvarno se tjeram unositi što više tekućine.
Pij vode i soli za tlak. Meni pomogne. Ali opet bolje da je nizak nego visok. 😉
Jutroo curke! Kako ste? Drago mi je zbog svih pregleda koji su prosli u redu😊
Ima li danas netko?
Sutra sam ja u 10:30 na pregledu, strah na najjace. Opala sam 4kg na vagi, povracanje i mucnine ne staju i dalje. Al bit ce uskoro valjda bolje, trebalo bi😉
Sortiraj odgovore
Najstariji