Cure, aj neka se jave one sto su govorile da su im simptomi odjednom. Nestali. Naime, preksinoc je bio urnebes, beba od 14 mjeseci mi je pala na glavu, to je na celu iskocila saka frge odjednom, pa zapomagala pa hitna, sve ok, al jednostavno umirala sam tad. E tu noc 15 min prije pada djeteta sam povracala, svaki dan muka, i par puta povracanje, sise silikonske stoje crvsto. Otkako se to desilo, sise se opustile, ni mucnine ni nista. Nikakva sam, odjednom imam apetit, cigare sjedaju. Ne znam sta da radim, jedino da cekam jos dva tri dana, ako nista, idem gin. Vama kojima se to desilo, jeste bile i dalje trudne? Bilo sve ok? Hvala unaprijed, plakala bih od muke 😭
Nadam se da ce bit sve uredu sa bebom.
Meni su isto stali simptomi i to bas kad san prokrvarila, miala san gotovo, na kraju srce kuca, plod na mistu a mucnina se vratila o to cak u puno blazem obliku. Sad me uvati mozda jednom dnevno i to je to. 9tt sam.
💞girl💞
Kod mene takodje nestale mucnine Prije par dana, juce sam se s muzem dosta dugo vozila u autu i bilo mi je super, za razliku od ranije kad mi je voznja autom najteze padala. Medjutim, jutros sam povracala nakon sto sam popila tablete za zeljezo i automatski ih izbacila iz sebe 😰 sad ne mogu nista ni doruckovati, jer i dalje imam osjecaj mucnine.
Amy ja sam imala ta povremena nestajanja simptoma, ali nikad svih. Mucnine su znale dolaziti i odlaziti, ali pritisak i bol u grudima ili metalni okus u ustima, vrtoglavice su uvijek bile prisutne. Kada ti je slj pregled?
Dobar dan drage žene, evo se i ja priključujem, termin krajem 7. mjeseca, friško saznala za trudnoću. Imam malog bebača tako da će biti veselo kad još jedna beba dođe. Dakle, sve mi je poznato i nemam nikakvih upitnika nad glavom. Sretna sam i idemo samo pozitivno. Nego mene trenutno zanima, pošto sam nešto načula, znate li da li sljedećih 6 mjeseci porodiljnog dobivamo prema novom zakonu punu plaću? Prije sam dobivala oko 3.900 kn??
Pozdrav cure/zene/kraljice,
Pratim vas duze vrijeme i nikako se pridruziti..
Evo ja sam danas 9+2 i nosim blizance (uspjesan fet 2 blastociste) 😍
I i i nasmijale ste me do suza sa ovim izjavama "ja bi samo tijesto kruh salame"... ajme i jaaaa.... nikad ne jedem toliko kruha i tijesta i i bas NEZDRAVO kao sad ali ne mogu protiv toga... mucnine pocele vec u 4 tjednu i uzas su, cijeli bozji dan a pogotovo popodne i navecer (samo sam 3x rigala i to tijesto i da izvines doslo mi da sa zlicom to popapam nazad koliko zelim papat tijesto!)... stvarno se ne mogu nacuditi koliko me te mucnine cine nefunkcionalnom i malaksalom i nikakvom... a o nespavanju da ne pricam.... bar 4x tjedno probdijem noc i toliko sam neeeervozna... 😩😩
Dobar dan drage žene, evo se i ja priključujem, termin krajem 7. mjeseca, friško saznala za trudnoću. Imam malog bebača tako da će biti veselo kad još jedna beba dođe. Dakle, sve mi je poznato i nemam nikakvih upitnika nad glavom. Sretna sam i idemo samo pozitivno. Nego mene trenutno zanima, pošto sam nešto načula, znate li da li sljedećih 6 mjeseci porodiljnog dobivamo prema novom zakonu punu plaću? Prije sam dobivala oko 3.900 kn??
Dobrodosla i zelim ti skolsku trudnocu! 🥰
Po mojim saznanjima drugi dio pirodiljnog ako si imala placu vecu od 4250 bila maximalno taj iznos, mavodbo su sad to povecali na 5000 i nesto sitno, a ako si imala manju placu od toga imas pravo na 100 %. Bar je tak bilo prije 2 god. Moja placa je tad bila 4200 i taj iznos sam dobivala i prvi i drugi dio porodiljnog.. a sad ako se neato promijenilo neznam.. mozda neko drugi zna bolje
👧🩷 2017.
👦💙2020.
I da nadodam sto se tice simptoma, jednu noc idem na wc 8x a drugu 2x, jedan dan me cike ubijaju i ogromne su, pa onda kao da se ispusu, pa iduci dan opet tako... naravno da i mene presjece odmah jer pomislim da nesto s mojim mrvama nije ok... kad dodje onaj blazeni dan i prestanu mucnine, vec vidim da cu cijelu frku od straha napraviti... 😂 Katkad me sve nesto steze, rasteze, probada.... pa par dana nista... igra zivaca totalna. Ne zna covjek dal bi radije da ga boli ili ne boli 😂
Amy2019 ja sam imala tu situaciju sa nestankom simptoma prošli tjedan. Mojoj doktorici se to nije svidjelo i rekla mi je da odem u bolnicu. Sve je bilo ok na pregledu, bebica čak veća nego što bi trebala biti za te tjedne.
Grazia cestitam na trudnoci 😊 kolika ce biti razlika izmedju bebica?
Chiara dobrodosla🤗 super, sad imamo blizance 🥰 jos jedna mpo mama, ima nas puno tu.
Da imate skolske trudnoce😊
Hvala vam, vama takodjer...
Stvarno je lakse kad vidis da netko drugi prolazi isto
I da razumije...
🙂
Vratih se s Nifty - a. Rađen mi je detaljan uzv, beba je morfoloski zdrava i cini se da je decko. Jos cemo vidjeti kad dođe nalaz krvi.
Dobrodoslicu zelim svim novim trudnicama.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji