LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2019. 18:12

Mrvicak  divne vijesti za srceko😘 sa hematomom nemam iskustva  ali citajuci po forumima bit ce sve ok👌🏼

19. Studeni 2019. 18:19

Yvette što ima kod tebe? 

yvette
    19. Studeni 2019. 18:59

Upravo s pregleda, sve je u redu. Beba 5.6 cm, srceko kuca i sve izgleda uredno. Bas me ispuni neki mir i sreca nakon pregleda, sljedeci pregled 17.12. Sad cemo svako 4 tj.

ladybug40
    19. Studeni 2019. 19:09

Curke s danasnjeg pregleda, bas mi je drago da je sve u redu.

ena0206
    19. Studeni 2019. 19:14

Joj koliko dobrih vijesti. Super cureee.. Volim ovo. ❣️❣️❣️

Polly
    19. Studeni 2019. 19:15

Mrvičak, nije bio iznad i bio je jako mali da ga nije mogao dobro ni izmjeriti. Probaj pozitivno misliti i mora biti sve dobro. Navodno hematom sad ima svaka druga trudnica, više mirovanja i proći će 🤞🏼

Polly
    19. Studeni 2019. 19:17

I kad ti je sljedeći pregled?? 

Zaraa
    19. Studeni 2019. 19:26

yvette

Upravo s pregleda, sve je u redu. Beba 5.6 cm, srceko kuca i sve izgleda uredno. Bas me ispuni neki mir i sreca nakon pregleda, sljedeci pregled 17.12. Sad cemo svako 4 tj.

Super!!! Taman jos lipo prije Bozica da ti produ Bozicni praznici u miru!

💞girl💞

Zaraa
    19. Studeni 2019. 19:28

Zene moje meni glad, nenormalna glad, ja bi pojila i stol. 
    Osjetin lagano glad i ako u roku minut ne pojeden nesto to krene mucnina nenormalna, a kad krenem jest moraju sakrivat od mene jer ja meten sta god nadem. Ovo nije normalno. Jucer nisam pojela nista, sve nesto bezeve, a danas sam nadoknadila za narednih 3 dana. 
    Znaci mortadela dobra stara mortadela 😍😍😍😍😍😍😍 sanjam je

💞girl💞

19. Studeni 2019. 19:32

Polly

I kad ti je sljedeći pregled??

Za tri tjedna. Dr nije bila pretjerano zabrinuta, al ja jesam nakon čitanja 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.