Nina cestitam na trudnoci, da bude skolska. Moja beta na 13.dnt je bila blizu 1500, a imam jednu bebu, tako da te ne treba cuditi. Svakako je poseban osjecaj nositi blizance, ali i malo veci rizik. Cuvaj se i bit ce to sve dobro.
Ja evo sada malo čitam, Bože moj zašto bih ja mirovala. Kao opasno je kada je hematom iznad bebe. Ja ne znam koja vrsta je ovaj moj ali uglavnom je van onog bijelog obruča (to je valjda gestacijska). Ona mi nije rekla da je opasno niti da puno mirujem, samo da ne dizem tesko i da pauziramo odnose. Baš sam prestrašena. Zašto bih ja bila mirna... Ufg
Alisanazemlji iskreno prije javljanja ovdje pokusala sam na temi blizanacks trudnoca al sam fulala jer ocigledno tems nije aktivna pa sam zato potrazila ovdje odgovore.Koliko mi je drago zbog trudnoce toliko me i strah a pogotovo ak je blizanacka
Nina89, ova tema je aktivna! :)
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/blizanacka-trudnoca-16722
Curka je ❤
Meni dok imam mučnine najviše pašu mandarine i naranče..
Sok od naranče me spašava ❤️
Curka je ❤
I da li ima koja iskustva s anemijom od prije i da se to nastavlja u trudnoci? Da li to povezujete s kakvim simptomima? Sad kad malo bolje razmisljam mozda je taj umor povezan s
Nisam imala anemiju prije trudnoce, naprotiv, bili su mi super nalazi, ali evo sad sam je dobila. Beba je uzela sve zalihe. Umor, vrtoglavice, pospanost i nedostatak energije su definitivno simpotomi koji su kod mene povezani sa nedostatkom zeljeza.
Alisa super sto ti pase, meni dok sam imala mucnine bi naranca napravila jos vecu kiselinu
Mimoza ZM je 31.8, tebi? Kad je termin?
Meni je najteze od svega palo sto je razlika izmedu vage u gina i moje cak 1.7 kg.
Stala sam i veceras kuci na vagu 66 kg. Dobila sam 2 kg kako god okrenes samo je startna tezina ocito bila veca nego sam mislila ako cemo se ravnati po vaganju u gina. Trebalo mi je to da me malo vrati u realnost.
Cestitam na svim lijepim vijestima od danas. Sto se tice kila ja sam na +3kg... I opet mi se popravio apetit, ali izbjegavam slatko. Prebacila sam se na voce. Netko je isto spomenuo utrogestan... Ja ga jos tjedan dana koristim 3x1 pa od 13.tj do iduce kontrole 2x1. znaci do punih 15.tj sigurno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Yvette znam da smo na aspiraciju isle isti dan, moj transfer je bio 16.9. A zadnja mens.29.8. Termin poroda je 03.06. Uh tonu datuma sam napisala haha
Neka te ne brine kilaza, nije to nista ekstremno. Cula sam da se u prvoj trudnoci dobije najvise kila. Mene vise brine ako dobijem preko 20kg, do te cifre mogu tolerisati, ali sve preko je previse. Sta bi sa utricima?
E da to sam htjela odgovoriti pa zaboravila. Meni je doktor humane rekao da slobodno prekinem iduci tjedan, ja sam mislila da ne smijem naglo ali rekao je da posteljica preuzima hormonsku funkciju zutog tijela i da sam bez brige.
Sortiraj odgovore
Najstariji