Vucice hvala 😘 lijepo je cuti iskustvo necije, bar se manje pocnem brinuti.
Mrvicak 🥰
Ako ti je pupak gdje ti je rub majice, onda na tom otprilike dijelu i ja osjecam nesto 😁 bit ce da je stvarno bebica, ja uopce nisam imala predodzbu di i kako se beba nalazi
Da pupak mi je uz rub crne majice, a beba udara jako nisko uz rub gaćica jer trenutno sjedi kao indijanac i guzom pritišće zdjelicu. Osjetim ja udarce i više, najčešće iznad pupka desno ali ovi vidljivi su uvijek nisko dolje gdje su i male nogice
Pozdrav svima 🤗 prebacujem se sa jesenskih beba….bila sam tamo jer trebam roditi krajem 8 mjeseca. Praktički smo ljetni…. Zato evo nas. Zakoračili smo u 16 tjedan. Vjerojatno smo među mlađima ali nadam se dobrim savjetima. U jesenske bebe ulaze nove curke i zadnjih dana samo tužne vjesti 😮😮😮😣 nadam se da me objeručke prihvačate😁. Imam 30 godina. Prošle godine u 4 mj neuspjela trudnoća, u 12 mj plusić i eto druga nadamo se uspješna teudnoća. 😁😁😁 Drugi tjedan konačno pregled….. Onda smo 17 već 😊 ima koja sliku u tom periodu od ultrazvuka a da je voljna mi pokazati da vidim šta me čeka jedva čekamo svaki pregled 😊😊😊pozdrav svima
Tako sam i ja tamo bila jer su ovdje svi trudniji od mene, ali zapravo i ja spadam ovdje 😂 dobrodosla!
Ej cure! Bebe su dobro, ne curi mi plodna voda, ali sam otvorena 1 prst tako da ostajem u bolnici, dali su mi 1.inekciju(od 2) za sazrijevanje pluca.
Ne znam ni sama sto bi mislila, kako se osjecam i sve skupa..
Hvala vam svima sto ste tolika podrska.
Molim Boga izgurat sto duze u komadu i to je to, nadam se da me nece slat doma vise, uzasno mi je stresno ovo odlazenje na hitnu i ostajanje svako malo.
Draga drzi se ❤️
Pod nadzorom si tamo, odmaraj cim vise. Tvoje bebice su jake i skupa cete izgurati sve ovo. Sve ce ovo jednom biti proslost.
Tu smo ako ti ikako mozemo pomoci. Saljem ti velike puse 😘
Baby girl 💜
Ej cure! Bebe su dobro, ne curi mi plodna voda, ali sam otvorena 1 prst tako da ostajem u bolnici, dali su mi 1.inekciju(od 2) za sazrijevanje pluca.
Molim Boga izgurat sto duze u komadu i to je to, nadam se da me nece slat doma vise, uzasno mi je stresno ovo odlazenje na hitnu i ostajanje svako malo.
glavno da je sve dobro, mozda ces sada biti mirnija kad si tu pod budnim okom strucnjaka! ☺️
Dorice bude sve dobro, sad si pod nadzorom!
Vzmala dobro dosla!
Neznam, iskreno ocekivala sam puno vise od tog anomalyja, doktor je bio drag,pokazao sve organe ali sve nekako brzo pogotovo kad cujem kako nekima broje prstice i gledaju svaki detaljcic..a mozda sam samo ja imala prevelika ocekivanja 🙄
Nije problem otici privatno nego brine me da li bi to bilo previse s obzirom da bi to bio 4.uzv u mjesec dana, bila i kod svoje i na hitnoj i jucer u bolnici..nije to nista dugacko ali ipak..ovaj privatni bi trajao oko sat vremena. Nisam pametna.
Vucice hvala 😘 lijepo je cuti iskustvo necije, bar se manje pocnem brinuti.
Mrvicak 🥰
Ako ti je pupak gdje ti je rub majice, onda na tom otprilike dijelu i ja osjecam nesto 😁 bit ce da je stvarno bebica, ja uopce nisam imala predodzbu di i kako se beba nalazi
Da pupak mi je uz rub crne majice, a beba udara jako nisko uz rub gaćica jer trenutno sjedi kao indijanac i guzom pritišće zdjelicu. Osjetim ja udarce i više, najčešće iznad pupka desno ali ovi vidljivi su uvijek nisko dolje gdje su i male nogice
To je onda to, ja osjetim mrvicu iznad ruba gacica, a nekako sam mislila da je ti prenisko i da je nemoguce da je to beba 🙈
Baby girl 💜
A joj. Ali hvala Bogu da si ipak otišla, sada ćeš ipak biti mirnija. Pod njihovim si nadzorom i bit će to sve super. Samo misli pozitivno (kaže ti ona koja se oko svega opterećuje 🤦♀️)!!!!! Što dr kažu za taj prst otvorenosti? Koliko sam shvatila iz raznoraznih članka s interneta otvorenost 1 prst i uloživost cerviksa za 1 članak prsta nije isto. Nadam se!
Je li na kraju ipak bio dio sluzni čepa?
Lavice drzi se, bolje da si njima pod nadzorom a i tebi ce biti tako lakse..Sve to je samo jedna mala preprekica koju ces kao i uvijek uspjesno preskociti ❤
Nije sluzni cep, obican iscjedak kazu ..
Nije isto ova ulozivost i otvorenost, ne brini 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji