LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2020. 16:54

dana130

Vucice hvala 😘 lijepo je cuti iskustvo necije, bar se manje pocnem brinuti.
    Mrvicak 🥰
    Ako ti je pupak gdje ti je rub majice, onda na tom otprilike dijelu i ja osjecam nesto 😁 bit ce da je stvarno bebica, ja uopce nisam imala predodzbu di i kako se beba nalazi

Da pupak mi je uz rub crne majice, a beba udara jako nisko uz rub gaćica jer trenutno sjedi kao indijanac i guzom pritišće zdjelicu. Osjetim ja udarce i više, najčešće iznad pupka desno ali ovi vidljivi su uvijek nisko dolje gdje su i male nogice

06. Ožujak 2020. 16:54

vzmala

Pozdrav svima 🤗 prebacujem se sa jesenskih beba….bila sam tamo jer trebam roditi krajem 8 mjeseca. Praktički smo ljetni…. Zato evo nas. Zakoračili smo u 16 tjedan. Vjerojatno smo među mlađima ali nadam se dobrim savjetima. U jesenske bebe ulaze nove curke i zadnjih dana samo tužne vjesti 😮😮😮😣 nadam se da me objeručke prihvačate😁. Imam 30 godina. Prošle godine u 4 mj neuspjela trudnoća, u 12 mj plusić i eto druga nadamo se uspješna teudnoća. 😁😁😁 Drugi tjedan konačno pregled….. Onda smo 17 već 😊 ima koja sliku u tom periodu od ultrazvuka a da je voljna mi pokazati da vidim šta me čeka jedva čekamo svaki pregled 😊😊😊pozdrav svima

Tako sam i ja tamo bila jer su ovdje svi trudniji od mene, ali zapravo i ja spadam ovdje 😂 dobrodosla! 

dana130
    06. Ožujak 2020. 16:56

Dora4

Ej cure! Bebe su dobro, ne curi mi plodna voda, ali sam otvorena 1 prst tako da ostajem u bolnici, dali su mi 1.inekciju(od 2) za sazrijevanje pluca.
    Ne znam ni sama sto bi mislila, kako se osjecam i sve skupa..
    Hvala vam svima sto ste tolika podrska.
    Molim Boga izgurat sto duze u komadu i to je to, nadam se da me nece slat doma vise, uzasno mi je stresno ovo odlazenje na hitnu i ostajanje svako malo.

Draga drzi se ❤️
    Pod nadzorom si tamo, odmaraj cim vise. Tvoje bebice su jake i skupa cete izgurati sve ovo. Sve ce ovo jednom biti proslost.
    Tu smo ako ti ikako mozemo pomoci. Saljem ti velike puse 😘

Baby girl 💜

06. Ožujak 2020. 16:56

Dora4

Ej cure! Bebe su dobro, ne curi mi plodna voda, ali sam otvorena 1 prst tako da ostajem u bolnici, dali su mi 1.inekciju(od 2) za sazrijevanje pluca.
    Molim Boga izgurat sto duze u komadu i to je to, nadam se da me nece slat doma vise, uzasno mi je stresno ovo odlazenje na hitnu i ostajanje svako malo.

glavno da je sve dobro, mozda ces sada biti mirnija kad si tu pod budnim okom strucnjaka! ☺️

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Ožujak 2020. 16:57

Dora4

Dorice bude sve dobro, sad si pod nadzorom!

06. Ožujak 2020. 16:58

Vzmala dobro dosla! 
    Neznam, iskreno ocekivala sam puno vise od tog anomalyja, doktor je bio drag,pokazao sve organe ali sve nekako brzo pogotovo kad cujem kako nekima broje prstice i gledaju svaki detaljcic..a mozda sam samo ja imala prevelika ocekivanja 🙄
    Nije problem otici privatno nego brine me da li bi to bilo previse s obzirom da bi to bio 4.uzv u mjesec dana, bila i kod svoje i na hitnoj i jucer u bolnici..nije to nista dugacko ali ipak..ovaj privatni bi trajao oko sat vremena. Nisam pametna.

dana130

mrvičak

dana130

Vucice hvala 😘 lijepo je cuti iskustvo necije, bar se manje pocnem brinuti.
    Mrvicak 🥰
    Ako ti je pupak gdje ti je rub majice, onda na tom otprilike dijelu i ja osjecam nesto 😁 bit ce da je stvarno bebica, ja uopce nisam imala predodzbu di i kako se beba nalazi

Da pupak mi je uz rub crne majice, a beba udara jako nisko uz rub gaćica jer trenutno sjedi kao indijanac i guzom pritišće zdjelicu. Osjetim ja udarce i više, najčešće iznad pupka desno ali ovi vidljivi su uvijek nisko dolje gdje su i male nogice

To je onda to, ja osjetim mrvicu iznad ruba gacica, a nekako sam mislila da je ti prenisko i da je nemoguce da je to beba 🙈

Baby girl 💜

Dora4

A joj. Ali hvala Bogu da si ipak otišla, sada ćeš ipak biti mirnija. Pod njihovim si nadzorom i bit će to sve super. Samo misli pozitivno (kaže ti ona koja se oko svega opterećuje 🤦‍♀️)!!!!! Što dr kažu za taj prst otvorenosti? Koliko sam shvatila iz raznoraznih članka s interneta otvorenost 1 prst i uloživost cerviksa za 1 članak prsta nije isto. Nadam se!
    Je li na kraju ipak bio dio sluzni čepa? 

06. Ožujak 2020. 17:02

Dora4

Lavice drzi se, bolje da si njima pod nadzorom a i tebi ce biti tako lakse..Sve to je samo jedna mala preprekica koju ces kao i uvijek uspjesno preskociti ❤

Dora4
    06. Ožujak 2020. 17:03

Nije sluzni cep, obican iscjedak kazu ..
    Nije isto ova ulozivost i otvorenost, ne brini 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.