Snoopy 😂😂😂 Anomaly trajao sve ukupno pregled i razgovor valjda preko 30 minuta.
Dora javi nam se kad stigneš. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Amber, čestitan na bebačici curici 👸
Dora, javi se kad stigneš, mislimo na tebe 😘
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Znam da sam nekoga zaboravila pa me samo sjetite 🤦♀️
Evo mene nova, decko 9.6. ❤️
Dora mila, stvarno ti ne daju mira nikako... Ja ti.mogu opisati kako je izgledao moj sluzavi cep ali vjerojatno je razlicit kod svake zene. Uglavnom toga je uzasno puno i ima u sebi sve moguce boje i sukrvicu i nakon toga je pocela curkati i plodna voda, onako niz noge nekontrolirano a pomalo. Ja imam dosta rijetko iscjedak i malo, bjelkasto svijetlozuckast dok sam.u prvoj trudnoci imala bas obilni iscjedak non stop.
Sto se tice kontrakcija ja ih nemam, nisam ih imala ni s malim, tek zadnji mjesec trudnoce.
I jos nesto vezano za ginekologe, zar nije bolje da su oprezni i da stoput mjere, gledaju i analiziraju nego da budu nonsalantni?! Osobno volim da se tako pristupa pa makar puhali na hladno...
Anomaly idem kad budem 21+3 jer moj ginekolog od pocetka racuna da je trudnoca za tjedan manja.
Lola sta se po defaultu nakon 30tt ide svaka 3 tj? Ja sam to zaboravila 🙈 Ili to ovisi o ginekologu. Mislim, nes ti svaka 3 tjedna, vec smo na kraju onda. Al ja bi od sad stalno isla da se mene pita 😂
Mislim da nakon 35 tj. ide svako 2 tj., a onda svaki tj. do 39.tj.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Bok cure moje, nadam se da ste sve dobro. ❤️ Ja se jako veselim sutrašnjem odlasku u Hr, u Njemackoj je užasno depresivno vrijeme.. 🙄 Brine me to što još uvijek ne osjećam bebu, ni stomak mi nije nešto naročito veliki.. Baš se trudim da uhvatim bilo kakav pokret, ali nema :( nadam se da će uskoro početi..
Ljubim vas i želim ugodan dan.
Kaktusica uglavnom se inače slažem s tobom vezano za ovo što si napisala za kontrakcije, recimo moj doktor meni nije ni spomenuo da mi je posteljica bila nisko u tom nekom tjednu koji još nije bio jako bitan što se posteljice tiče. I ja sam skoro bila poludjela i mužu rekla da ne razumijem doktora zašto mi to nije rekao, jer sam si pomislila da mi je bar to mogao reći, no na kraju ispalo da je važno da je posteljica u kasnijoj trudnoći visoko, odnosno da se digne u nekom određenom tjednu. Pitala ja doktora zašto mi nije rekao nego sam ja to sama na nalazu našla, a on mi kaže sa što će me uznemiravati kad je već otprilike po položaju znao da će se dići i zaista se digla. Uglavnom on smatra da me ne treba nepotrebno zamarati. A sad ga iskreno i razumijem da mi nije rekao, a tada sam bila poludjela. 🙄🙄🙄 Ja sam pak imala ludo opreznu doktoricu opće prakse, čitavo djetinjstvo je paniku dizala. Uf kad mi je jednom rekla da od nekih bolova koje sam imala može biti rak gušterače, srce mi stalo skoro. Pa su mi valjda sada tlaka takvi doktori koji dižu paniku jer sam se isprepadala živa sa ovom svojom (koja je bila dušica draga, umiljata i mila, al paničarka žešća) . 😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic meni muž donesao bezalkoholni propolis i piše da ga ne smiju koristiti trudnice. Sad ne znam da li se ne smije samo taj propolis koji je on kupio ili općenito.
On nije naznačio da je za trudnicu nego je samo tražio bezalkoholni...
Cure hvala vam na odgovorima. Moj pregled je bio jako kratak, mozda 10 min s time da je naknadno pogledao i vaginalno posteljicu kad je skuzio da je nisko.. Mislim da cu otici privatno to obaviti da mi srce bude na mjestu. Nadam se da taj uzv ne steti bebicama ☹
Sortiraj odgovore
Najstariji