LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    06. Ožujak 2020. 13:59

Kaktusica drago mi je da mu je bolje, nadsm se da ce kasalj brzo proci 

Ancy ,Yvette drzim fige za dobar ogtt
    Vrapcic drago mi je da si se naspavala...danas sam bas dobro, samo da tako i ostane🙏bila malo do prijateljice i sad pojela i lezanje do spavanja🤣😂

Mrvicak pa sta nisu te kontrakcije normalne??? Gotovo svi ih imaju...kako zna da imas ureaplazmu ako je tek sad radila bris??ja mislim da je ona samo oprezna

💙

• amber
    06. Ožujak 2020. 14:01

Pozdrav cure evo ja danas s pregleda da prijavim jos jednu curu cestitam svima na uspjesnim pregledima i pomalo dalje❤

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 14:04

Snoopy a ništa, bebe će nam biti dugonoge, hehe😊
    Panda da, meni moj uvijek kaže gramažu bebe i te neke mjere koje se mjere za taj tjedan.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    06. Ožujak 2020. 14:07

Pobjegao mi post pa saljem nastavak
    Mrvicak ja sam prva koja je panicariti, ali stvarno mislim da je oprezna sto je i dobro, ali bi trebali malo pripaziti na koji nacin nesto govore...vidim da si se sad mslo primirila...kad ponovno ides na pregled? 
    Dora draga moja ni kod tebe nikad mira, mi cemo sve izluditi do kraja...ja vjerujem da je sve ok i cure kazu da imaju takve iscjetke...ako nema bolova vjerujem da je sve u redu, ali ako cete umiriti odi do ginek. 

💙

• anav05
    06. Ožujak 2020. 14:07

svea

Dora4

Curke molim vas malu pomoc, tj.dozu smirenja
    Imala sam maloprije (i koza nisam fotkala) iscjedak, a kako to kod mene bude ili smedje ili krv inace, ovo mi je nepoznato i ne znam jel sad radim sama sebi paniku nepotrebnu il je ipak potrebno otic do bolnice.
    Dakle iscjedak je bio sluzav, proziran sa primjesom mlijecne, mozda mrvu jako svijetlo zuckasto boje, kolicinski otprilike jedna zlicica.
    Nista me ne boli, od onda sam bila na wc pocirit vec valjda 10x i nema nista..naravno da sam sad isprepadana jel to moze bit sluzni cep il kako se vec zove ono kad se krenes otvarat?
    U srijedu mi je pregled i ja bi sad najradje cekala srijedu jer ne zelim za me opet hospitaliziraju ako nije nista, a bojim se sto ako je predaleko srijeda..
    Jel ijedna imala ista slicno? Znam da neke pisu da im stalno neki vrag curka..

O miška 😘 prvo jedna pusa.

Ja imam iskustva s konstantnim bijelim iscjetkom, povremeno zna biti zućkast i sluzav.
    Smiri se, vjerujem da je sve dobro. Ali ne mogu ti reći jel nešto više ili ne. Znam samo da sluzni čep ima i primjese krvi…
    Ako će ti biti lakše, nazovi doktoricu i pitaj 😘😘😘😘😘

Dora,i kod mene je ovako kao kod svee...
    Pa da, ja u takvim nekim situacijama posaljem doktorici poruku i pitam. Da budes mirna😘

Rose1
    06. Ožujak 2020. 14:08

Lola, Amber cestitam na urednim pregledima🎉🤗

💙

• anav05
    06. Ožujak 2020. 14:08

amber

Pozdrav cure evo ja danas s pregleda da prijavim jos jednu curu cestitam svima na uspjesnim pregledima i pomalo dalje❤

Cestitam, i dobrodosla tim curica🥰🥰

Žuža
    06. Ožujak 2020. 14:10

Lola sta se po defaultu nakon 30tt ide svaka 3 tj? Ja sam to zaboravila 🙈 Ili to ovisi o ginekologu. Mislim, nes ti svaka 3 tjedna, vec smo na kraju onda. Al ja bi od sad stalno isla da se mene pita 😂

06. Ožujak 2020. 14:12

Lola drago mi je da je pregled super prosao!
    Amber cestitam na curici 😊
    Vrapcic mda, samo neznam u mom slucaju na koga 
    Cure koliko je trajao vas anomaly scan?

Dora4
    06. Ožujak 2020. 14:13

Amber cestitam na curi!
    Hvala vam cure moje predivne! Nazalost posto me vode u bolnici nemam kome poslat poruku, a moj soc. ginic me samo poklopi da sam visokorizična i nek se javim na hitnu kad god trebam nesto sto nije doznaka! 🙄 
    Toliko nemam zivaca da sam se evo spakirala kompletno i javila muzu da to donese u bolnicu kasnije ak me ostave, cekam taxi i idem do bolnice jer previse strepim sad..javljam se obavezno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.