Da, sad ste samo potvrdile i ono sto sam sama mislila- da je bolje izbjegavati blicanje. Steta, bar sad imam vremena za to, prije mi se nije dalo jer mi oduzima previse vremena, najprije se obrijati pa blicati.. 😂 Eventualno mozda budem noge.
Ne znam kako vi sve pisete da su vam se dlake prorijedile, ja sam bas jako dlakava, i dobila sam dlake na trbuhu koje nikad prije nisam imala. Sve me strah obrijati ih da ne bi buknule jos deblje i tamnije hahahah imam osjecaj kad mi krene raditi UZV preko tih dlaka da ce se sve smrljati s onim njenim gelom hshahaha
Samo da vam javim da sam sad zvala za nalaze i sterilna urinokultura i cervikalni bris🎉 ipak mi sad lakse, valjda ce i bol nestati🙏
Fenomenalno!!👏🏼
Suuuper, sad se lakse dise 👏👏👏
Leonie 🥳🥳 finih 25!! 😘
Cure, prejela sam se rucka i jedva se odgegala do kreveta, hahah 🤣🤭 idem jedno rano popodnevno spavanje odradit 😅
Samo da vam javim da sam sad zvala za nalaze i sterilna urinokultura i cervikalni bris🎉 ipak mi sad lakse, valjda ce i bol nestati🙏
Rose, super sad ipak možeš lakše disat 💗
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Hvala cureee❤🤗
Fenjer moja prijateljica isla na IPL kod kozmeticarke, ali rekla da ne smije u trudnoci tako da ce nastaviti s tretmanima kad rodi
Ja sam razmisljala o nekom monitoru, ali nekom jednostavnijem, na to ne bih puno trosila, glavno da mi je funkcionalan
Ja svaki dan cijedim narance, nekad dodam i grejp ili limun
💙
Joj cure što se tiče zapuštanja, ja sam također koma. Prije mi je kosa bila uvijek isfenirana, oprana, sada ju perem u prosjeku svakih 5 dana recimo, izuzetan mi je napor pranje kose, to je strašno. Još imam dugu kosu, pa me cijela leđa i trbuh zabole.. 😏
Što se depilacije tiče, to mi je isto baš napor, ajd još noge, al dolje... Uf, sva se uspušem, pa što će biti u 9.mjesecu!? Svaki si dan nađem neku zanimaciju da izađem iz stana, pa se kao moram malo srediti, normalno obući i malo barem našminkati, jer kad sam doma onda sam u ogrtaču i piđami po cijele dane.🤦♀️
Eto i po tome pitanju se razumijemo 😊😊😊
Grizli jako mi je drago čuti da ste ti i curica dobro i da je sve ok, tim više što znam kako si teško došla do svoje bebice 💜❤️💙 Čuvajte se, pazite i mazite 🥰
Hvala ti na umirivanju, evo i sestra mi kaže kao i ti da ne brinem ako je i beba veća, da će biti sve ok. U krajnjem slučaju na carski i to je to... 👍😊
Tonka čestitam na punom 27. tjednu 🎉🎉🎉
Bebac tako sam ja svom mužu jednom prigodom plakala ko kišna godina, to je bilo kad sam morala mirovati i sve mi se nešto nakupilo. Čovjek radi takav posao i mora ići na kazališne probe, generalke i premijere, i sve ja to znam i razumijem, no tad sam ga napala kako on namjerno ide na sve premijere i mene ostavlja doma samu ko pas 😂😂😂 On jadan htio zvati kazalište da neće doći, e onda sam se tek naljutila... 😂😂😂 I rekla mu da sad mora ići, da slučajno ne ostane... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ukratko mi te epizodice, kojih je na sreću malo, zovemo hormonalne eksplozijice... 🙊🙊🙊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bok cure😁
Bravo za uspjesne preglede koji su bili ovih dana 😊
Ja sam bas jucer slagala vec neku robicu da vidim sta imam sta mi fali i to je trajalo cijelo popodne, jer svaki mali bodic koji sam vidjela bi zastala i gledala kako je to malo i slatko 😍😍sva se raznjezim kad vidim tu robicu.
Ja isto cijedim narance i limune stalno isto mi full pasu, i danas cu poslije rucka probat napraviti one zdrave palacinke koje ste neki dan spominjale vec danima mislim o njima 🤩
A za vikend onaj kolac od malina sto je kaktusica linkala neki dan 😋😋
Samo o hrani cijeli dan mislim 🤪🤪 +20kg mi ne gine do kraja 🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Cure, čitam zadnjih desetak stranica i umirem od smijeha na nazive za vaše mačkice, curetke, kokice... 😂😂😂
Ja sam se isto baš zapustila, kosa jednom tjedno, brijanje kad moram
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mene zvali iz skole da mi mali ima temperaturu i da ga jako boli grlo . Odletila po njega, sjeda on u auto i nabraja "mama, imam 4 simptoma kororone, mislis da cu morati sad 14 dana bit doma u karanteni bez skole" 🤣 Prasac jedan! Skuhala mu caja, dala lupocet, vec je u sobi na Playu. Ima temo nadam se da nece ici u nebesa 8 da me nece zaraziti sami smo doma, muz dezuran a mali brizan pa stavlja maskicu kad izlazi iz sobe i ide na wc, kaze pazi da se ja ne razbolim, stvarno je enotivac i osjetljivac ❤
Eh sad dok mu kuham po njegovoj zelji rucak da se osvrnem na sve sto ste pisale...
Najprije Rose super super super za dobre nalaze, super vijest 😍😍
Dora kako sam ti se nasmijala zeno za sredjivanje gospodjice i ogledalce 🤣🤣
Curly Sue i ja sam primjetila da su mi se dlake prorijedile u trudnoci, bas ugodno iznenadjenje!
Mimoza ti si moja zena, topli sendvici su najbolji 😁 🥪🌭🌯
Tonka cestitam ti na punih 27.tjedana 🥳🥳
Narance na usi mi izlaze, pila sam ih ina prva dva mjeseca a sad ih ne mogu na oci vidit 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji