LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    10. Studeni 2019. 16:01

Bas mi je zao sto imate mucnine...😒
    Sto se tice uredaja za pracenje srca, razmisljala sam o tome prije trudnoce, ali sam odustala kada sam procitala neka negativna misljenja ginekologa. Smatraju da monitore trebaju interpretirati strucne osobe. Naveli su slucaj mame koja se uznemirila jer se beba nije micala taj dan, ali joj je taj uredao otklonio sumnje pa se nije javila na hitnu kao sto je trebala. Na kraju je lose zavrsilo. To me bas onako odgovorilo. 😞😞

Ivcy1306
    10. Studeni 2019. 16:04

Pozz curke, takoder prijavljujem uzasne mucnine, povracanja i vrtoglavice. 
    Evo prvi put da sam uspila danas zadrzati nesto malo rucka. Pojela sam kao ptica doslovno. Uzas jedan. Koje cari trudnoce🙈 u prvom tromjesecju, drugo ce bit koliko toliko ok, a onda trece kad budem kao nasukani kit😂
    Dandy nadam se da je krvarenje stalo! 

• isabella
    10. Studeni 2019. 17:12

Alisanazemlji

Cure, imam 34 godine, a trebala bih roditi sa 35 godina. Ovo mi je prva trudnoća. Relativno brzo sam ostala trudna prirodnim putem…
    Većina liječnika smatra da je 35. g. prijelomna jer se tada plodnost počinje naglo smanjivati.
    Znate li žene u svojoj okolini koje su poslije 35-e ostale trudne i rodile, odnosno bez problema iznijele trudnoću, a da su do trudnoće došle vrlo lako i brzo?

Znam puno zena, cak iznad 38 godina koje radaju bez problema zdravu djecu,,moja mama je rodila najmladeg sina sa 42 godine, ja sam trudna, imam 37 godina, bez ikakvih problema ostala trudna, zasad mi je trudnoca uredna. 18.09 imam pregled, pa javim kakvo je stanje

Alisanazemlji
    10. Studeni 2019. 18:10

Isabella, lijepo za čuti. Samo mi nije jasno zašto se u medijima toliko naglašava činjenica to smanjenje plodnosti, kad evo, većina žena normalno iznašaju trudnoće. Možda je u igri i medijski trik za poticanje nataliteta, jer činjenica je da je natalitet u rh u komi...
    Oh well.. 

Hm, ja prijavljujem češće odlazenje na wc, mučnine i neko depresivno raspoloženje..
    Valjda sam do malo prije i sigurno  sat vremena cmoljila pred dečkom. Imali smo neku krizu prije pola godine. Iz nekog razloga sam je se sjetila, i počela kroz plač objašnjavati kako ne bih voljela da se ponovno dogodi... 
    Meni se čini da mi je lakše hendlati fizičke simptome trudnoće nego li ovaj emocionalni vrtlog... 
    :(

Curka je ❤

tea1401
    10. Studeni 2019. 18:20

Curke vidim da vas se dosta prijavljuje sa mucninama drzite se 💪
    Ja sad danas okei, samo su mi dosta bolne grudi I nesto me bolucka oko pupka na dodir..neznam uopce od cega..al pokusavam zanemariti..
    Cura koja se javila sa upaljenim desnima, i ja sam bila u toj situaciji prije desetak dana zbog rasta umnjaka koji se bas sad aktivirao😂😂 i koristila sam Gengigel koji je dopusten u trudnoci😉

Anja🌸🌸

Alisanazemlji
    10. Studeni 2019. 18:35

tea1401

Ja sad danas okei, samo su mi dosta bolne grudi I nesto me bolucka oko pupka na dodir..neznam uopce od cega..al pokusavam zanemariti..
    Cura koja se javila sa upaljenim desnima, i ja sam bila u toj situaciji prije desetak dana zbog rasta umnjaka koji se bas sad aktivirao😂😂 i koristila sam Gengigel koji je dopusten u trudnoci😉

Tea, i mene nekad zna boluckati na istom mjestu kao i tebe... Opet se pratimo, o ti, sestro po terminu 😁

Curka je ❤

Polly
    10. Studeni 2019. 18:38

Alisanazemlji

Isabella, lijepo za čuti. Samo mi nije jasno zašto se u medijima toliko naglašava činjenica to smanjenje plodnosti, kad evo, većina žena normalno iznašaju trudnoće. Možda je u igri i medijski trik za poticanje nataliteta, jer činjenica je da je natalitet u rh u komi…
    Oh well..

Hm, ja prijavljujem češće odlazenje na wc, mučnine i neko depresivno raspoloženje..
    Valjda sam do malo prije i sigurno sat vremena cmoljila pred dečkom. Imali smo neku krizu prije pola godine. Iz nekog razloga sam je se sjetila, i počela kroz plač objašnjavati kako ne bih voljela da se ponovno dogodi…
    Meni se čini da mi je lakše hendlati fizičke simptome trudnoće nego li ovaj emocionalni vrtlog…
    :(

Meni su isto emocije i promjene raspoloženja ubitačne dok se fizički super osjećam, malo grčići zadnjih dana al to je poželjno ☺️ Ja sam zadnja dva dana plakala, onako, bezveze. Pa se ljutim, pa se smijem pa sam opet u banani... Ne mogu sama sa sobom, a kako je tek mužiću sa mnom.. A tek smo na početku 🤦🏼‍♀️ Srećom je jako razuman i staložen čovjek pa si dozvolim malo divljanja 😅

Bezzo1991
    10. Studeni 2019. 18:44

Cure, bole li ikog leđa? Meni se danas cijeli dan bol seli iz donjeg trbuha u donji dio leđa i obratno. Negdje sam čitala da nije baš dobro to 😏

tea1401
    10. Studeni 2019. 18:48

Alisanazemlji

tea1401

Tea, i mene nekad zna boluckati na istom mjestu kao i tebe… Opet se pratimo, o ti, sestro po terminu 😁

Alisa, bome se pratimo🙈 sestro po terminu❤
    Ti imas 12.og pregled? 

Anja🌸🌸

Polly
    10. Studeni 2019. 19:29

Bezzo1991

Cure, bole li ikog leđa? Meni se danas cijeli dan bol seli iz donjeg trbuha u donji dio leđa i obratno. Negdje sam čitala da nije baš dobro to 😏

Mene tu i tamo boli jako nisko kod trtice 🤔🤔 Isto ne znam jel to normalno, ja sam si zacrtala da je 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.