LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    20. Veljača 2020. 17:15

Ivcy1306

Hej curke.. vidim sve ste u krafnama😂
    Meni se to nista ne jede. Danas za dorucak pojela jedan slanac s jogurtom, nakon toga klementinu, pa rucala juhu iz vrecice😱 i sad popila salicu bijele kave. Lezim, ludim i cekam iduci pregled. Ovo je tako tesko. Jos uz to malog mi jos uvijek drzi gripa, nece da jede nista. Ja maximalno se trudim nista ne kuhati, muz sve radi koliko moze. Ma uzas eto. Osjecam se tako beskorisno, tako jadno.. doslovno sam se slomila sinoc i pocela plakati. Morala sam se i tu ispuhati🤗

Draga bas mi je zao, samo se ti nama izjadaj i ispusi i isplaci, sto god ti pomaze da si malo olaksas dusu..
    Vjerujem da je grozan osjecaj beskorisnosti jer ga i sama osjecam i smeta me uzasno sto ovisim o drugima i nista ne mogu/ne smijem sama, a mogu samo mislit onda jos uz bolesno dijete kako tebi tesko sve to pada.. 
    Probaj smoc snage u sebi, jaka si i mozes to sve izdrzat, hej, jos 3 dana i evo te na pola puta!! Proci ce i malenome gripa i ovaj teski period, bit ce bolje i to ne za ne znam koliko vremena nego ubrzo, cim se on opravi ce biti lakse!! Drzi se!!!! 

kaktusica
    20. Veljača 2020. 17:16

Ivcy ne sekiraj se, imam.i ja takve dane da se rasplacem bez razloga ili.mislim da sam beskorisna pa tulim ko magarica. A iduci dan budem skroz super. Sve je to sad normalno draga 😘
    Ja sam napravila prije desetak dana 42 krafnice i onda mi je pukla ona punilica pa sam uzela onu najvecu spricu i s njom punila, mislim da sam tad i natukla ovih 5 kila 🐷🐖🐽

20. Veljača 2020. 17:19

Znaci zene citam vas tu i tamo, ne pisem bas puno, ali sliku vam moram poslati jer ste za nju vi "krive" 😂 
    Uopce mi nisu na pamet padale krafne niti volim krafne dok nisam jutros citala forum hahahah 
    https://ibb.co/CnwWMwL 
    😃 😃 evo, nisam uspjela ni uslikati prije koliko sam prozdrljiva 😂

Dora4
    20. Veljača 2020. 17:19

kaktusica

Ivcy ne sekiraj se, imam.i ja takve dane da se rasplacem bez razloga ili.mislim da sam beskorisna pa tulim ko magarica. A iduci dan budem skroz super. Sve je to sad normalno draga 😘
    Ja sam napravila prije desetak dana 42 krafnice i onda mi je pukla ona punilica pa sam uzela onu najvecu spricu i s njom punila, mislim da sam tad i natukla ovih 5 kila 🐷🐖🐽

Hahahahahahaha a da nam bolje docaras si stavila sve ove gica simbole? Dzabe to, vidjele smo fotke, miss Dubrovnik 😋

Dora4
    20. Veljača 2020. 17:20

fenjer

Znaci zene citam vas tu i tamo, ne pisem bas puno, ali sliku vam moram poslati jer ste za nju vi "krive" 😂
    Uopce mi nisu na pamet padale krafne niti volim krafne dok nisam jutros citala forum hahahah

Hahahahahahha 

Evo i sluzbeno smo prevagnule broj fotki trudnih trbuha sa brojem krafni  

Rose1
    20. Veljača 2020. 17:29

mrvičak

Probajte zamijesiti tijesto domaće za krafne i onda umjesto njih u dubokom ulju ispržiti duge prstiće, samo valja te tijesto u duge štapiće (valjda ste me razumijele). Kada zgotivite svatko svoju teglicu nutelle ili pekmeza ispred sebe i uživajte!! Okus je isti namaza još i više, a manje posla. Probajte

Mislim da cu probati, jednostavnije, a namaza koliko volis😂🤣😂

💙

Rose1
    20. Veljača 2020. 17:31

fenjer

Kod tebe bome svakakvih😂🤣😂

💙

Amelie 1
    20. Veljača 2020. 17:39

Ivcy i meni je jučer bio koma dan, plakala se i ležala skoro cijeli dan. Evo danas sam puno bolje. Meni je teško samoj sa sobom, ne mogu ni zamisliti kak je tebi još uz bolesno dijete. Sutra je novi dan, Drž se😉

kaktusica
    20. Veljača 2020. 17:49

Dora nekad bilo sad se spominjalo 🐽🐽 Znas li ti da sam ja prije nego sam sad ostala trudna bila uvjerena da imam valunge i da sam u predmenopauzi? Pa sam onda za utjehu trpala i jela. Pa je trbuh pokazao svoje a onda sam stala vjezbati, trbusnjaci, ovoono... Onda kad sam vidjela plusic dobila sam jos jedan razlog za krafne, cipseve, sendvice, sokice 😋 Treba samo znati raspoznati znakove zivota, jel tako 🐖

Dora4
    20. Veljača 2020. 17:58

kaktusica

Dora nekad bilo sad se spominjalo 🐽🐽 Znas li ti da sam ja prije nego sam sad ostala trudna bila uvjerena da imam valunge i da sam u predmenopauzi? Pa sam onda za utjehu trpala i jela. Pa je trbuh pokazao svoje a onda sam stala vjezbati, trbusnjaci, ovoono… Onda kad sam vidjela plusic dobila sam jos jedan razlog za krafne, cipseve, sendvice, sokice 😋 Treba samo znati raspoznati znakove zivota, jel tako 🐖

Hahah tako je draga!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.