LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    20. Veljača 2020. 19:21

Nikita baš lijepo izgledaš i trbuh je super 🥰🥰🥰
    I meni je tako ujutro manji u odnosu na večer 😮

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

DanijelaBB
    20. Veljača 2020. 19:22

Vrapcic123

Svea super vijest 😁😁😁
    Fenjer slažem se u potpunosti 😂
    Danijela bravo, bravo..☺️ 👍 Ja danas peglala 😊
    Rio ništa sutra udaramo po krafnama obzirom da danas nismo ☺️

Vrapčić, ufff i to me čeka, samo san tu robu trenutno strpala u ormar da je ne gledan pa i zaboravin.
    Missy, super vijesti 💗

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    20. Veljača 2020. 19:24

Nikita206

MissyR

Evo mene sa pregleda 😊 Sve je ok beba odgovara svim mjerama posteljica po njoj nije nisko nego taman rekla je 2-3cm udaljena od usca i da je to normalan nalaz za ove tjedne kao i cerviks rekla je sve je super uredno i ok 😁😁 ufff sad sam opustenija tako sam happy poslije pregleda 🥰🥰
    Kaze ginekologica da je moguce da je deckic ali jos nije sigurna i rekla je da je ne uzimam za rijec 😁😁

Super Missy! Si zadovoljna s pregledom i doktoricom?
    Evo cure i moje trbušine, a nije od krafni
    https://ibb.co/0VG6msT
    Ovako velik bude samo navečer, ujutro me još uvijek pitaju a zašto još nemam trbuha

Nikita, pomalo sad će tek počet rast 😊
    Kakav je suživot mačke i pasića 😃

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Mokvica
    20. Veljača 2020. 19:36

Missy čestitke na dobrom pregledu! 😊
    Cure, ja sam danas potpuno potonula. Pričale ste o veličinama bebica, kako su neke manje od tjedna u kojem jeste, druge pak veće. I onda sam uzela sličicu sa sad zadnjeg pregleda i skužim da mjere za bedrenu kost odgovaraju tjednu manje nego opseg trbuščića i udaljenost između tjemenih kosti. Doktorica je nešto prokomentirala da je mislila da je ta kost kraća, ali kao da je ok. Naravno da sam morala ići vidjeti što kaže dr.Google i tamo vidim da to može ukazivati na Downov sindrom. Ima li koja od vas sa sličnim situacijama? Stvarno sam očajna.. 

yvette
    20. Veljača 2020. 19:39

Ja sam kao i eovyn isla u Spara po krafne i bile su jako fine, ali se nisam zaustavila na tome pa sam rucala u Burger Kingu. Sad sam opet gladna, ali me muci i zgaravica. Bas se bezveze hranim danima pa nije ni cudo da sam +1kg u 7 dana od zadnjeg pregleda. Drage su mi i fritule u trudnoci pa kada mi je usput, kupim ih u jednoj pekari. Odlucila sam prije 2 dana da cu izbaciti kruh i peciva jer me debljaju, a nemaju neku nutritivnu vrijednost. Nastojat cu od sutra iako ne znam kako ce me ici.
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima.

MissyR
    20. Veljača 2020. 19:42

Nikita206

MissyR

Evo mene sa pregleda 😊 Sve je ok beba odgovara svim mjerama posteljica po njoj nije nisko nego taman rekla je 2-3cm udaljena od usca i da je to normalan nalaz za ove tjedne kao i cerviks rekla je sve je super uredno i ok 😁😁 ufff sad sam opustenija tako sam happy poslije pregleda 🥰🥰
    Kaze ginekologica da je moguce da je deckic ali jos nije sigurna i rekla je da je ne uzimam za rijec 😁😁

Super Missy! Si zadovoljna s pregledom i doktoricom?
    Evo cure i moje trbušine, a nije od krafni
    https://ibb.co/0VG6msT
    Ovako velik bude samo navečer, ujutro me još uvijek pitaju a zašto još nemam trbuha

Da bila je doktorica Markanovic, jako sam zadovoljna pregledom odlicna je sve pogleda pomalo bez zurbe svaki detalj sve objasni bas sam smirena izasla sa osmijehom na licu i moj dragi bio zadovoljan ..Nikita trbusicic ti je super 😊 ja mislim da sam ja jedina kojoj se danas nisu jele krafne 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

20. Veljača 2020. 19:43

Missy cestitam na dobrom pregledu 
    Nikita jako lijep trbuscic, a dlakavci su preslatki 
    Ocito sam ja medju rijetkima koju krafne ne privlace 🤷‍♀️ barem ne ovih dana..

Trudy
    20. Veljača 2020. 19:45

Ko je ono napisao da se umjesto krafni stapici naprave pa umacu u svasta? Malo je falilo da upogonim mikser 🤪  ova linolada vrazja me samo gleda iz ormara! Izludile ste me s tim krafnama, al ja sam svoje krafne odradila ono pred dva tjedna, tako sam se sa sobom dogovorila 😂 al zato smo sad neke kekse opet donjeli 😩 di je taj pregled vise?? Bolje da cim prije dodje da ne bude bas +5 u jednom mjesecu 😄

kaktusica
    20. Veljača 2020. 19:48

Missy cestitke na uspjesnom pregledu 😍😘
    Mokvica mani se  googlea, ako je doktorica rrkla da je ok onda ne kopaj dalje, nama to ionako nista ne znaci, pogledamo u tamo nekakvu tablicu i vidimo te brojeve i vrijednosti i sako se izbezumimo. Nemoj brinuti 😘
    Ja si napravila zdravu vecericu tako da se poslije mogu nagraditi smokijem 🤪 Kuhana brokulica, kuhano jaje, malo mrkvice sa zacinima na tavi i svjezi sir. I kukuruzno brasno. I kefir. Valjda sam sve pobrojala.

20. Veljača 2020. 19:57

Trudy

Ko je ono napisao da se umjesto krafni stapici naprave pa umacu u svasta? Malo je falilo da upogonim mikser 🤪 ova linolada vrazja me samo gleda iz ormara! Izludile ste me s tim krafnama, al ja sam svoje krafne odradila ono pred dva tjedna, tako sam se sa sobom dogovorila 😂 al zato smo sad neke kekse opet donjeli 😩 di je taj pregled vise?? Bolje da cim prije dodje da ne bude bas +5 u jednom mjesecu 😄

Hahhaha ja sam ta 😂😂 evo ja skuhala ručak za sutra, a sada jedem maslac i poli salamu. Imam neku mučninu, prepisujem to gladi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.