Hej cure nikak da se javim...uglavnom jucer sam bila na uzv-u u holnici.. s bebom je sve ok, bila je jedna mlada dr koja je inace super dijagnosticar, rekla da je sve super, nije mi nesto puno pticala a ja nisam ni pitala.. brbac ima oko 410 g mrvu je manji, za dan dva od tjedna al sve je to super jako je zivahan i nije nam se uopce htio pokazat.. niti svoju muskost, pa samo u jednom teenu mislile da je ipak curka, a lice je skroz sakrio i nekud se zavukao pod ledja..
Krafne.. da da.. vec sam prosla tu epizodu s krafnama.. pocela je prije 2 tjedna.. obavezno bi na poslu smazala 2. Sva sreca pa me nekak sad pustilo.. sad me drze pudinzi i jogurti.. inace ja mislim da definitivno vodim s kilama.. eto me vec na +10🙄 niko mi nista nije rekel.. al stvarbo mi ne pase nesto pretjerano slatko, a luda sam za narancama.. dnevno pojedem oko kile.. sva sreca pa je tih mojih 10 kg vecina otisla u cicke.. znaco iz c kosarica sam skocila na e kosarice, a prema iskustvu iz prve trudnoce joa ce mi jedan broj narasti nakon poroda, a posle ce se smanjit natrag na c i vosit ko ispuhani baloni 😅😅😅 do tad muzek bas uziva u njima 😅 puse salhemo svima i bas mi je drago da su svima pregledi prosli super 😘😘❤❤💋
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Black tako i moja mama, čim vidi i čuje što sve tamanim je zadovoljna 😂 Al dobro i tebi idu te krafne 😂 A što ćeš, nekada i moramo, pa nismo baš tako često trudne 😂😂😂
Od posla nisam imala ni volje ni vremena puno jesti, a sad napokon kuham i jedem kad ja to želim, tojest kad beba javi da ću umrijet od gladi 😂😅
Hej cure nikak da se javim…uglavnom jucer sam bila na uzv-u u holnici.. s bebom je sve ok, bila je jedna mlada dr koja je inace super dijagnosticar, rekla da je sve super, nije mi nesto puno pticala a ja nisam ni pitala.. brbac ima oko 410 g mrvu je manji, za dan dva od tjedna al sve je to super jako je zivahan i nije nam se uopce htio pokazat.. niti svoju muskost, pa samo u jednom teenu mislile da je ipak curka, a lice je skroz sakrio i nekud se zavukao pod ledja..
Krafne.. da da.. vec sam prosla tu epizodu s krafnama.. pocela je prije 2 tjedna.. obavezno bi na poslu smazala 2. Sva sreca pa me nekak sad pustilo.. sad me drze pudinzi i jogurti.. inace ja mislim da definitivno vodim s kilama.. eto me vec na +10🙄 niko mi nista nije rekel.. al stvarbo mi ne pase nesto pretjerano slatko, a luda sam za narancama.. dnevno pojedem oko kile.. sva sreca pa je tih mojih 10 kg vecina otisla u cicke.. znaco iz c kosarica sam skocila na e kosarice, a prema iskustvu iz prve trudnoce joa ce mi jedan broj narasti nakon poroda, a posle ce se smanjit natrag na c i vosit ko ispuhani baloni 😅😅😅 do tad muzek bas uziva u njima 😅 puse salhemo svima i bas mi je drago da su svima pregledi prosli super 😘😘❤❤💋
Drago mi je za uspjesan pregled🎉🤗a sto se tice mjera-pa ne mogu svi biti u gram i mm biti isti...sve je to superrrr
💙
Probajte zamijesiti tijesto domaće za krafne i onda umjesto njih u dubokom ulju ispržiti duge prstiće, samo valja te tijesto u duge štapiće (valjda ste me razumijele). Kada zgotivite svatko svoju teglicu nutelle ili pekmeza ispred sebe i uživajte!! Okus je isti namaza još i više, a manje posla. Probajte
Tocka bas mi je drago da si se javila, super da je pregwld bio dobar i da je sve u redu!
Mrvičak ovo su vec perverzije... (molim te jos koji prijedlog )
Hodam prek pol grada s trbuhom i kutijom krafni😂😂😂
I po putu sam pojela neku pogacicu sa sirom🙈
Ja mislim da se ne trebamo previše zamarati s kilama! Sve će se to vratit na svoje uz bebu, cicanje i ludi ritam😊
Hahahah jedno je sigurno, da odem van i vidim koju trudnicu s krafnom (ili cijelom kutijom istih) sigurno bi je pitala jel tu s foruma Daisy pogacicu si uzela da malo izbalansiras slano sa slatkim ili
Dora Hahahahahahaha, ma to sam uzela da imam šta jesti po putu dok ne otvorim krafne, da ne hodam ulicom musava od šećera i marmelade🙈 ali se na kraju pokazao kao izvrstan balans😂
Hej curke.. vidim sve ste u krafnama😂
Meni se to nista ne jede. Danas za dorucak pojela jedan slanac s jogurtom, nakon toga klementinu, pa rucala juhu iz vrecice😱 i sad popila salicu bijele kave. Lezim, ludim i cekam iduci pregled. Ovo je tako tesko. Jos uz to malog mi jos uvijek drzi gripa, nece da jede nista. Ja maximalno se trudim nista ne kuhati, muz sve radi koliko moze. Ma uzas eto. Osjecam se tako beskorisno, tako jadno.. doslovno sam se slomila sinoc i pocela plakati. Morala sam se i tu ispuhati🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji