LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    20. Veljača 2020. 12:44

Više kada ležim na desnom boku...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123
    20. Veljača 2020. 13:22

Hej curke 😁
    Bila u šetnji, odhodala 4000 koraka, počela se baš debljati od silnog slatkog pa moram početi hodati svaki dan, već me frka da ne dobim taj gestacijski dijabetes, a taman ga idem vaditi u ponedjeljak, a vas ću sve ubiti bog krafna 😂😁😋 Sad samo mislim o tim vašim krafnama iz Lidla... A taman pojela finu integralnu tjesteninu sa povrćem i sirekom ☺️ Al mi sad krafna iz glave ne izlazi 😛
    Fluffy čestitam na urednom pregledu 🥰 I moja malena je veća izgleda, tako da je to očito dosta često, neke bebe veće, neke manje... Kao i mi svi različite 😊 Uglavnom budi bez brige 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    20. Veljača 2020. 13:36

Missy sretnooo
    Mrvicak neka si pojela😂🤣joj, ja bas puuuo papam, stalno gladna
    Kod nas glavica veca, bit ce na decka🤣🤣moja glava sitna i suncane naocale kad kupujem jedne mi budu ok u cijeloj optici i te moram kupiti😂🤣🤣samo neka je sve ok, lako za mjere...a ja bila extra mala beba, a rođena u terminu, ispod 2,5kg. Odmah sam pitala hoce li bebica biti tako sitna, rekli mi da je za sada to rano za reci, ali da moze biti genetski...s obzirim da je za sada veca, bit ce na decka
    Ja sad idem u setnju 🌞

💙

tea1401
    20. Veljača 2020. 13:37

DanijelaBB

Više kada ležim na desnom boku…

Danijela, i meni zadnja dva dana malo probada ta tupa bol..ali traje kratko pa nestane,ali vise puta u danu..
    Sto se tice papanja,...evo ja bas pojela rucak i spremam se za maznut nesto slatko..kad ono rigoleto🙄🙄

Anja🌸🌸

Vrapčić123
    20. Veljača 2020. 13:38

svea

Evo pojela i ja wok pa krafnu.
    Treba bit u balansu 🐷 

Točno to 😂😂😂

Rose1
    20. Veljača 2020. 13:40

Vrapcic ja ti pojedem tako nesto zdravo kao ti, a onda prije i poslije svasta drugo...ma jao🙈🙉🙊 zobena kasa, a onda topli sendvici npr. Za rucak pasta od pira s povrcem, a onda palacinke i stslno tako...da budem u balansu kao sto Svea kaze🤣😂🤣

💙

Trancie
    20. Veljača 2020. 13:40

čitam baš da je ta bol moguća oko 17-18 tjedna, a tad se maternica i izdiže više prema pupku i širi se sve, pa nije ni čudno.... 

Rose1
    20. Veljača 2020. 13:42

Trancie

čitam baš da je ta bol moguća oko 17-18 tjedna, a tad se maternica i izdiže više prema pupku i širi se sve, pa nije ni čudno….

A da, sve je to normalno, ali mi cemo uvijek brinuti...

💙

20. Veljača 2020. 13:43

Trancie

čitam baš da je ta bol moguća oko 17-18 tjedna, a tad se maternica i izdiže više prema pupku i širi se sve, pa nije ni čudno….

Da, čitala sam da je to i vrijeme pomicanja posteljice, a budući da je meni skroz nisko možda se onda pomjera pa to i osjetim. 

Vrapčić123
    20. Veljača 2020. 13:43

Rose1

Vrapcic ja ti pojedem tako nesto zdravo kao ti, a onda prije i poslije svasta drugo…ma jao🙈🙉🙊 zobena kasa, a onda topli sendvici npr. Za rucak pasta od pira s povrcem, a onda palacinke i stslno tako…da budem u balansu kao sto Svea kaze🤣😂🤣

Joj razumijem te, tako i ja zadnjih desetak dama, evo za sad sve super, sve zdravo, al dug je dan, stignem još smazati 3 krafne 😂😂😂 A eto nek si beba uzme od tog zdravog što jedemo, ovo nezdravo nek ostavi😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.