LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    15. Veljača 2020. 22:04

Drage curke trbušćići lipo napreduju, sve ste predivne.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Zvonkica
    15. Veljača 2020. 22:04

Drage zene, ja prosla zaostatke, neka gadna prehlada me copila pa sam bas sva nikakva a taman uzela go tjedan i pol da malo dodem sebi jer mi je sjedenje na poslu postalo neugodno pa da malo razbijem sve to...
    Tiki jako mi je zao, ne znam sto bih drugo napisala...tebi i tvom suprugu zelim svu srecu ovog svijeta od danas pa nadalje..da sve ruzno ostane iza vas...
    Maticne stanice...ja sam prije oba poroda ispunjavala papire za Anu Rukavinu, prvi put je bila mekonijska plodna voda pa nisu uzeli, drugi put su rekli da je prebrzo otpulsiralo i da nisu stigli, sta cemo ovaj put ne znam...ali koliko sam upucena da ukoliko se placa za privatnu pohranu mekonijska plodna voda u tom slucaju ne bi predstavljala problem i jos tak neke stvari...za Anu Rukavinu su strozi kriteriji za pohranu...

Vrapčić123
    15. Veljača 2020. 22:05

Svea i Kaktusica hvala na odgovorima, jedva čekam da se počne javljati redovno i često, ljubim vas curke, ajde još se onda neću brinuti 😘😘
    Snoopy koristim bio gel za tuširanje od smokve i manga - Alverde iz Dm-a 👍 Sve ok, nikakvih reakcija.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zvonkica
    15. Veljača 2020. 22:06

I zaboravila pohvalit sve lijepe okrugle trbuscice 😊

kaktusica
    15. Veljača 2020. 22:31

Mmaree zgodnice, i tebi je sesan trbuscic 😍 Dobre su ti te hlace, gdje si ih kupila? Ja zasad imam jedne tamnije traperice iz h&m-a i jedne svjetlije iz Lidla. A bas mi trebaju neke uze crne hlace, ovako stalno nosim tenisice na njih jer su presiroke za nekakve cizme ili gleznjace... Doduse, ovdje je 15 stupnjeva, ne znam sta ce mi cizme 🥴 Otkad sam doma, nit se sminkam, nit se sredjujem, stalno sportivo, izrast je vec toliki da moze proc kao balayage iz nekog loseg salona (al pod uvjetom da je svjeze oprana kosa, inace sam ko skitnica).
    Gel za tusiranje koristim Zoyu i Biothermu za osjetljivu suhu kozu ali dok mi je koza jos mokra natrackam se bademovim uljem pa me ne steze poslije.
    Ovo za pohranu maticnih stanica... kad sam bila prvi put trudna postojala je firma u Austriji koja to radi, imali su svog predstavnika tj. kurira koji bi dosao do granice preuzeo paket i dalje bi se sve to organiziralo ds nemas uopce brige s tim. Al ja sam rodila skoro mjesec ranije iznenada tako da to nismo uspjeli realizirati. Ako jos uvijek postoji ta nogucnost onda bi voljela tamo pohraniti. Mislim da je cijena paketa bila oko 1500kn  i onda jos 10000kn mislim za 18 godina.

m_maaree
    15. Veljača 2020. 22:35

kaktusica

Mmaree zgodnice, i tebi je sesan trbuscic 😍 Dobre su ti te hlace, gdje si ih kupila? Ja zasad imam jedne tamnije traperice iz h&m-a i jedne svjetlije iz Lidla. A bas mi trebaju neke uze crne hlace, ovako stalno nosim tenisice na njih jer su presiroke za nekakve cizme ili gleznjace… Doduse, ovdje je 15 stupnjeva, ne znam sta ce mi cizme 🥴 Otkad sam doma, nit se sminkam, nit se sredjujem, stalno sportivo, izrast je vec toliki da moze proc kao balayage iz nekog loseg salona (al pod uvjetom da je svjeze oprana kosa, inace sam ko skitnica).
    Gel za tusiranje koristim Zoyu i Biothermu za osjetljivu suhu kozu ali dok mi je koza jos mokra natrackam se bademovim uljem pa me ne steze poslije.
    Ovo za pohranu maticnih stanica… kad sam bila prvi put trudna postojala je firma u Austriji koja to radi, imali su svog predstavnika tj. kurira koji bi dosao do granice preuzeo paket i dalje bi se sve to organiziralo ds nemas uopce brige s tim. Al ja sam rodila skoro mjesec ranije iznenada tako da to nismo uspjeli realizirati. Ako jos uvijek postoji ta nogucnost onda bi voljela tamo pohraniti. Mislim da je cijena paketa bila oko 1500kn i onda jos 10000kn mislim za 18 godina.

Hvala draga 😊😊

U waikikiu sam ih uzela,cak su ono kao na dijelovima malo poderane.. Full moderne 🤣🤣

Mila7
    15. Veljača 2020. 22:47

Jel zna netko gdje se u Hr moze kupiti robica marke Carter's? Fenomenalna mi je, pogotovo oni njihovi kombinezoni na patent. Druga stvar koja me zanima su grijaci za bocice koje odrzavaju temperaturu vode, ako netko ima za preporuciti.
    Trbuscici su vam prekrasni 🥰

15. Veljača 2020. 22:49

Definitivno u ponedjeljak idem po nesto od toga jer na neke gelove ocito bas imam reakciju kao sto Rio kaze i ja sam suhokozac i imam seboreju vlasista samo sta mi sada to sve jos vise dolazi do izrazaja, zbog seboreje i imam izrast upravo onakav kakvog je opisala kaktusica  dok se ne smiri farbanje mogu zaboravit..

• Bebac24
    15. Veljača 2020. 22:49

Ja dove,niveu a sad sam uzela biobazu za trudnice . Miris fuj al koza mmmmm mekana 🥰 i onda jos sa kremom pa sam sva meka 🙂🙂

kaktusica
    15. Veljača 2020. 22:50

Hvala draga 😊😊

U waikikiu sam ih uzela,cak su ono kao na dijelovima malo poderane.. Full moderne 🤣🤣

Ah, Waikiki...nemamo mi toga, nemamo nis 😕 Najblizi je u Mostaru, al ko ce jahat do tamo... Strpit cu se do 9.3. i Zagreba, dotad cu natuc jos koji centimetar u guzicama 😊
    Idem sad gledat Poirota, snimila si da na miru gledam i jedem cips.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.