Bebac baš si zgodna trudnica, jako lijepo izgledaš ❤️ Uopće se ne moraš brinuti oko kila 🥰
Svea baš si vitka trudnica i također jako lijepo izgledaš, također se uopće ne moraš ništa brinuti oko kila, možeš papati koliko želiš 🥰🥰🥰
Rose dobar tek 😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bože koje zgodne trudnice, ja ne znam šta imate kukat zbog kila sve ste 👌 pravo mi je sramota se slikat koliki mi je stomak 🤭🤭
Hvala 🙈 ali vidi se vidi velika razlika. Ali ja se ne opterecujem. Sta cu. Kazem plakat cu na ljeto kad budem vjencanicu trazila 😂😂😂
Aa bas ljepi trbuscic svea 🙂🙂
Vrapcic, hvala ti na odgovoru. Ajde pliz javi kad saznas cijenu za privatnu pohranu i koji br godina cuvaju stanice. Ja imam sve podatkw iz biosavea ako bude trebalo nekome
Djevojke evo i mene.. Ja se nisam javljala,haos mi je bio na poslu a uz to i mucnine me jos pate uzasno,slabo sta jedem..Bas me izmrcvari.. Da li jos neku boli donji dio ledja,tj trticna kost.. Jako me uhvati bas i udara u lijevu nogu... Nakon sjedenja i lezanja,prvo sepam par minuta dok se ne zagrije noga..
Citam vas kad stignem i drago mi je za sve dobre preglede do sad i djecake i djevojcice 😊😊
Ja se nadam da cu na iducem pregledu saznati,bit cu tocno 19 tjedana...
TIKI jako mi je zao,neka ti Bog da snage da prebolis i da budes jaka radi svojih najmilijih. ❤
Djevojke evo i mene.. Ja se nisam javljala,haos mi je bio na poslu a uz to i mucnine me jos pate uzasno,slabo sta jedem..Bas me izmrcvari.. Da li jos neku boli donji dio ledja,tj trticna kost.. Jako me uhvati bas i udara u lijevu nogu… Nakon sjedenja i lezanja,prvo sepam par minuta dok se ne zagrije noga..
Citam vas kad stignem i drago mi je za sve dobre preglede do sad i djecake i djevojcice 😊😊
Ja se nadam da cu na iducem pregledu saznati,bit cu tocno 19 tjedana…
TIKI jako mi je zao,neka ti Bog da snage da prebolis i da budes jaka radi svojih najmilijih. ❤
Da mene trtica i ispred. Nekad od setanja, nekad od lezanja. I to bas bude jaka bol. Al sad sam se vec navikla
Divne ste cure s tim trbuscicima 🤰
Mi popodne bili na rodjendanu, jedno 2 sata se nije htio odlijepit od mene 😁 za robu koju sam mu pripremila da obuce sam dobila "ne svidja" 😂 naucio je i "necu" (do sad je bilo samo "ne"). Vidim da ulazimo u neku novu fazu 😁
Ja sam mrtva umorna od cijelog dana samog s njim. Tako da mislim da ce bit dobar spavanac 🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji