LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    15. Veljača 2020. 19:32

Sad vas pozdravljam, pizza ceka😁🍕🤗

💙

Vrapčić123
    15. Veljača 2020. 19:43

Bebac baš si zgodna trudnica, jako lijepo izgledaš ❤️ Uopće se ne moraš brinuti oko kila 🥰
    Svea baš si vitka trudnica i također jako lijepo izgledaš, također se uopće ne moraš ništa brinuti oko kila, možeš papati koliko želiš 🥰🥰🥰
    Rose dobar tek 😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lelibeli
    15. Veljača 2020. 19:46

Bože koje zgodne trudnice, ja ne znam šta imate kukat zbog kila sve ste 👌 pravo mi je sramota se slikat koliki mi je stomak 🤭🤭

• Bebac24
    15. Veljača 2020. 19:56

Hvala 🙈 ali vidi se vidi velika razlika. Ali ja se ne opterecujem. Sta cu. Kazem plakat cu na ljeto kad budem vjencanicu trazila 😂😂😂 
    Aa bas ljepi trbuscic svea 🙂🙂

Mila7
    15. Veljača 2020. 20:08

Vrapcic, hvala ti na odgovoru. Ajde pliz javi kad saznas cijenu za privatnu pohranu i koji br godina cuvaju stanice. Ja imam sve podatkw iz biosavea ako bude trebalo nekome

Dora4
    15. Veljača 2020. 20:12

svea

Evo nas ☺ u kućnom izdanju 🤗
    https://ibb.co/7vGP3wT

Prekrasna sii 

Dora4
    15. Veljača 2020. 20:14

Rose1

Sad vas pozdravljam, pizza ceka😁🍕🤗

Mljac, uzivajte, dobar tek 🍕😀

m_maaree
    15. Veljača 2020. 20:37

Djevojke evo i mene.. Ja se nisam javljala,haos mi je bio na poslu a uz to i mucnine me jos pate uzasno,slabo sta jedem..Bas me izmrcvari.. Da li jos neku boli donji dio ledja,tj trticna kost.. Jako me uhvati bas i udara u lijevu nogu... Nakon sjedenja i lezanja,prvo sepam par minuta dok se ne zagrije noga..
    Citam vas kad stignem i drago mi je za sve dobre preglede do sad i djecake i djevojcice 😊😊
    Ja se nadam da cu na iducem pregledu saznati,bit cu tocno 19 tjedana...
    TIKI jako mi je zao,neka ti Bog da snage da prebolis i da budes jaka radi svojih najmilijih. ❤

• Bebac24
    15. Veljača 2020. 20:46

m_maaree

Djevojke evo i mene.. Ja se nisam javljala,haos mi je bio na poslu a uz to i mucnine me jos pate uzasno,slabo sta jedem..Bas me izmrcvari.. Da li jos neku boli donji dio ledja,tj trticna kost.. Jako me uhvati bas i udara u lijevu nogu… Nakon sjedenja i lezanja,prvo sepam par minuta dok se ne zagrije noga..
    Citam vas kad stignem i drago mi je za sve dobre preglede do sad i djecake i djevojcice 😊😊
    Ja se nadam da cu na iducem pregledu saznati,bit cu tocno 19 tjedana…
    TIKI jako mi je zao,neka ti Bog da snage da prebolis i da budes jaka radi svojih najmilijih. ❤

Da mene trtica i ispred. Nekad od setanja, nekad od lezanja. I to bas bude jaka bol. Al sad sam se vec navikla

Trudy
    15. Veljača 2020. 21:05

Divne ste cure s tim trbuscicima 🤰
    Mi popodne bili na rodjendanu, jedno 2 sata se nije htio odlijepit od mene 😁 za robu koju sam mu pripremila da obuce sam dobila "ne svidja" 😂 naucio je i "necu" (do sad je bilo samo "ne"). Vidim da ulazimo u neku novu fazu 😁 
    Ja sam mrtva umorna od cijelog dana samog s njim. Tako da mislim da ce bit dobar spavanac 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.