LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    15. Veljača 2020. 17:16

Vrapcic123

Cure i ja imam osjećaj da ću se raspuknuti, doduše dosta i jedem, nije ni čudno. Ne piše bezveze svuda da se često jede i po malo. Uglavnom i meni je ujutro nornalniji trbuh, na večer ogroman. Teško dišem… O Bože, što će biti u 9.mjesecu!?

Tako je i meni...ujutro mali trbuh, a navecer imsm osjecaj da cu se raspuknuti..jos nas sad prijatelji zvali na pizzu🍕🍕🍕

💙

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Veljača 2020. 18:16

Curke jel koja od vas isla na masazu dok ste bile  trudne? Bas me leda zezaju zadnje vrijeme pa razmisljam da odem malo razmasirati to. Pokusavam se vise kretati, doma rastezati i vjezbati ali mislim da mi je bas potrebna masaza .

• lola777
    15. Veljača 2020. 18:23

Ancy_23

Curke jel koja od vas isla na masazu dok ste bile trudne? Bas me leda zezaju zadnje vrijeme pa razmisljam da odem malo razmasirati to. Pokusavam se vise kretati, doma rastezati i vjezbati ali mislim da mi je bas potrebna masaza .

Ja sam bila prije par dana.Masaze se i preporucuju, naravno ne one jake vec laganije i opustajuce.Ja sam sjedila na stolici a prsa naslonila na stol za masazu. Vise se bazirala na vrat i ramena, a samo malo i dosta njezno na donji dio.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Bebac24
    15. Veljača 2020. 18:24

Ja sam danas komirana cure. Jucer ta vecera do 00.30 digla se u 7 na rodjenda u od 11-15. Dosla doma legla na kauc. Spavala sad 20tak minuta a mislim da bi mogla jedno 2 h bez beda. Ali poslje onda bi po noci ludila. 
    Mene isto zadnje dane trbuh bas boli kad stojim. Ogroman je, zategnut i tezak. Kile samo idu gore ali i jedem. Bemu misa. 🙊
    Busice su predivne 🥰🥰🥰 
    Evo nase friske od sinoc 🙂https://ibb.co/jk8sXgx

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Veljača 2020. 18:31

lola777

Ancy_23

Curke jel koja od vas isla na masazu dok ste bile trudne? Bas me leda zezaju zadnje vrijeme pa razmisljam da odem malo razmasirati to. Pokusavam se vise kretati, doma rastezati i vjezbati ali mislim da mi je bas potrebna masaza .

Ja sam bila prije par dana.Masaze se i preporucuju, naravno ne one jake vec laganije i opustajuce.Ja sam sjedila na stolici a prsa naslonila na stol za masazu. Vise se bazirala na vrat i ramena, a samo malo i dosta njezno na donji dio.

Super, budem stvarno otisla. Bas me taj gornji dio leda i muci. 

ena0206
    15. Veljača 2020. 18:38

Bebac ja ne vidim tvoje kile. Tebi to super stoji. Bas si zgodna..a stomacic je predivan. 😍

Mene moj stomak bas zateze ova dva dana. Kao neki lagani pritisak uz minimalnu bol. Kao da drzim trbusne misice dugo zategnute, pa otpustim. Tako neki slican osjecaj.

Rose1
    15. Veljača 2020. 18:42

Bebac24

Ja sam danas komirana cure. Jucer ta vecera do 00.30 digla se u 7 na rodjenda u od 11-15. Dosla doma legla na kauc. Spavala sad 20tak minuta a mislim da bi mogla jedno 2 h bez beda. Ali poslje onda bi po noci ludila.
    Mene isto zadnje dane trbuh bas boli kad stojim. Ogroman je, zategnut i tezak. Kile samo idu gore ali i jedem. Bemu misa. 🙊
    Busice su predivne 🥰🥰🥰
    Evo nase friske od sinoc 🙂https://ibb.co/jk8sXgx

Super slicica, divnaaa🥰❤ 

💙

Dora4
    15. Veljača 2020. 19:13

Bebacccc divni ste  
    kakve kile, sve ste top, casopisne trudnice!!

Dora4
    15. Veljača 2020. 19:15

svea

Super si Bebac 😍pratimo se skoro u dan!
    Stavila bi i ja sliku, ali ne znam kako 🤣

Draga, 
    https://imgbb.com
    Stisnes ovaj link, odes na upload image i tamo ti povuce iz tvoje galerije fotkicu koju zelis, dobijes link ovakav kakav cure zalijepe tu, oznacis ga, stisnes kopiraj i onda udjes tu na nasu temicu i stisnes zalijepi  i sve nas razveseli jos jedan trbuscic 

Rose1
    15. Veljača 2020. 19:31

svea

Evo nas ☺ u kućnom izdanju 🤗
    https://ibb.co/7vGP3wT

Mršavica, zgodnica,predivan trbuscic🥰❤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.