LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    15. Veljača 2020. 13:32

Dan cure nadam se da uzivate u predivnom danu ❤️
    Ja stvarno od jucer mislim na Tiki, i nocas mj je pala napamet kako joj je tesko, drago mj je da ae javila! Tiki draga rasplakala si me, avu snagu ti saljem da ato prije prebrodia ovo., a svog andjela imaa zauvijek u srcu!!
    Cure predivne su vam busice ❤️
    Kaktusica i meni je zao ata nisam dnevnik pisala jer ae niceg ne ajecam pa ae atalno pitam jel ok ovo sve . Jel mi tako bilo i sl.
    I ja sam nervozna kako se utorak priblizava i pregeld, ali i uzbudjenja da cu napokon vidjet bebici!
    Moj pupak se isto malo rasiorio.. 

Leonie90
    15. Veljača 2020. 13:35

Cure, prelijepi su vam trbuscici. Moj je vidno narastao u zadnjih 10 dana i bas me boli nekako kako se valjda dosta rastegnuo odjednom, pa imam osjecaj kao da nosim napeti balon.

Amelie 1
    15. Veljača 2020. 14:07

Curke preslatke su buse!! 🥰
    Meni se pupak dosta rastegnuo a i trbuh bome imam dosta veliki🙈
    Fluffy i ja tocno osjetim tako kako ti opisujes, uglavnom navecer kad legnem, nadam se da je bebac!
    Jedva cekam osjetiti konkretna lupkanja😍
    Meni je prijateljica nedavno rodila i veli da to vrijeme oko 20. tjedna pa nadalje jako brzo prode!

dana130
    15. Veljača 2020. 14:12

Leonie90

Cure, prelijepi su vam trbuscici. Moj je vidno narastao u zadnjih 10 dana i bas me boli nekako kako se valjda dosta rastegnuo odjednom, pa imam osjecaj kao da nosim napeti balon.

I mene zna bolit. Imam osjecaj kao da se previse rastegnuo i kao da je u nekom kalupu stisnut i neda mu da se siri. Neznam kako bi tocbo opisala osjecaj

Baby girl 💜

• sarah009
    15. Veljača 2020. 14:19

Život može biti lukav i vjerujte mi, život je odigrao puno trikova na meni, nikad ne vjerujem u vudu ili lijevanje čarolije iako sam pročitao neke knjige o njima. Posebni čovjek zvan dr. Ajayi dokazuje mi da je vudu / čarolija lijevanje stvarna i da postoji. Moje ime je Sarah i imam 45 godina s troje djece i ljubavnim muškarcem kao mužem. 8 dobrih mjeseci bio sam u depresivnom stanju jer se moj suprug jednog jutra probudio i napustio kuću s nekom odjećom bez ikakvog objašnjenja, čekao sam da se tog dana vrati kući, ali nije ga bilo gdje naći, nazvao i rekao da ga više ne zanima naš brak ili djeca, ovo mi je ohladilo kožu i bio sam u šoku jer se ne mogu sjetiti da smo imali problema, kasnije sam saznao da je s drugom ženom, svi razgovori a napor da ga natjeram da se vrati kući bio je neuspjeh, ponaša se kao da me nikad prije nije poznavao. Čitao sam članak na web mjestu kad sam vidio svjedočenje žene koja tvrdi da joj je dr. Ajayi pomogao u rješavanju obiteljskih problema i da je prekinula njegov kontakt. Odabrao sam kontakt i poslao poruku uroku dr. Ajayi, objasnio sam mu svoje probleme, rekao je da se ne bih trebao brinuti da će sve biti u redu. Sumnjam u to, ali sam se odlučio predomisliti. Rekli su mi neke stvari koje da radim, znam li da sam 3 dana nakon čarolije ujutro čula kucanje na vratima, vani je moj muž stajao, rekao je da ne zna što radi i ne mogu se niti sjetiti koliko je vremena bilo van kuće, vrlo sam sretan što sam dobio muža natrag i hvala dr. Ajayi, čarobnjak za čaroliju, otkad sam ga kontaktirao, moj život ide bez problema i želim ljude vani prolazeći kroz moj prethodni uvjet da dobijem brzu pomoć, zato dijelim svoje svjedočenje. Ako prolazite kroz bilo kakve životne poteškoće, kontaktirajte dr. Ajayija putem e-maila: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp: +2347084887094 i drago će vam se

DanijelaBB
    15. Veljača 2020. 14:46

sarah009

Život može biti lukav i vjerujte mi, život je odigrao puno trikova na meni, nikad ne vjerujem u vudu ili lijevanje čarolije iako sam pročitao neke knjige o njima. Posebni čovjek zvan dr. Ajayi dokazuje mi da je vudu / čarolija lijevanje stvarna i da postoji. Moje ime je Sarah i imam 45 godina s troje djece i ljubavnim muškarcem kao mužem. 8 dobrih mjeseci bio sam u depresivnom stanju jer se moj suprug jednog jutra probudio i napustio kuću s nekom odjećom bez ikakvog objašnjenja, čekao sam da se tog dana vrati kući, ali nije ga bilo gdje naći, nazvao i rekao da ga više ne zanima naš brak ili djeca, ovo mi je ohladilo kožu i bio sam u šoku jer se ne mogu sjetiti da smo imali problema, kasnije sam saznao da je s drugom ženom, svi razgovori a napor da ga natjeram da se vrati kući bio je neuspjeh, ponaša se kao da me nikad prije nije poznavao. Čitao sam članak na web mjestu kad sam vidio svjedočenje žene koja tvrdi da joj je dr. Ajayi pomogao u rješavanju obiteljskih problema i da je prekinula njegov kontakt. Odabrao sam kontakt i poslao poruku uroku dr. Ajayi, objasnio sam mu svoje probleme, rekao je da se ne bih trebao brinuti da će sve biti u redu. Sumnjam u to, ali sam se odlučio predomisliti. Rekli su mi neke stvari koje da radim, znam li da sam 3 dana nakon čarolije ujutro čula kucanje na vratima, vani je moj muž stajao, rekao je da ne zna što radi i ne mogu se niti sjetiti koliko je vremena bilo van kuće, vrlo sam sretan što sam dobio muža natrag i hvala dr. Ajayi, čarobnjak za čaroliju, otkad sam ga kontaktirao, moj život ide bez problema i želim ljude vani prolazeći kroz moj prethodni uvjet da dobijem brzu pomoć, zato dijelim svoje svjedočenje. Ako prolazite kroz bilo kakve životne poteškoće, kontaktirajte dr. Ajayija putem e-maila: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp: +2347084887094 i drago će vam se

WTF??? AJ MAKNI SE S OVE TEME

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123
    15. Veljača 2020. 14:48

Točka, Rio i Tonka trbusi su vam krasni. Lijepo izgledate curke ❤️❤️❤️
    Tonka da zaista vrijeme brzo prolazi 😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    15. Veljača 2020. 15:36

Točka, Tonka i Rio preslatki su vam trbuščići. Moj se napokon počeo nadzirati, više ne izgledam kao da sam samo malo više pojela.😊
    Skakavac ti si pitala za akupunkturu za mučnine. Ja sam išla i preporučila bih ti da odeš samo ako ikako možeš traži odmah 4-5 tretmana dan za danom. Kad su rascjepkani tretmani meni se nisu pokazali učinkoviti, jako mi se to odužilo. Šogorica je ljetos otišla na 4 tretmana u komadu i odmah se u potpunosti riješila mučnina. 
    Tiki mi ne izlazi iz glave otkako sam jučer pročitala njen post...stvarno me to potreslo. Kažu da se sve događa s razlogom, ali ja ne vidim ni jedan dobar razlog zašto bi se to nekome trebalo dogoditi. Raduješ se tome malenome biću i paziš na hrpu stvari i na kraju doživiš tako nešto, teško mi je to pojmiti. 😢😞

• Ribica12
    15. Veljača 2020. 15:41

Ciao, cure, evo ja sam nova, ne znam nas ni kako sve funkcionira 🙈 meni je termin u lipnju, sad sam trudna 22 tjedna i 3 dana i trbuh mi se uopce ne vidi, nitko ni ne kuzi da sam trudna 🙈to me malo brinilo, al na pregledu je sve okej, pa se pokusavam ne opterecivat time. I nadebljala sam se samo 1 kg, al imala sam mucnine prva 3,4 mjeseca

26+3❤️

Mila7
    15. Veljača 2020. 15:42

Vrapcic, ove maticne sto razmisljas pohraniti na Rebru, dali su privatne, odnosno da li ih moze uzeti kome god su potrebite ili ih samo vi privatno mozete nedaj Boze da zatreba iskoristiti?
    Naime mi kad smo trazili gjde pohraniti, jedino u Biosavu smo mogli napraviti privatnu pohranu, pa ako se i na Rebru moze isla bi se raspitati kod njih.

Inace nama su isto rekli da kod određenih bolesti (leukemija npr) maticne stanice su najcesce neupotrebljive jer trebaju biti od nekog zdravog ali se mogu upotrijebiti za npr lijecenje od dijabetesa. Tkivo pupkovine obiluje matičnim stanicama koje se koriste u regenerativnoj medicini. Može se pohraniti kao tkivo ili u obliku umnoženih stanica i tada se mogu iskoristiti i vlastite stanice. Al cijena je +20000kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.