LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    12. Veljača 2020. 21:40

Evo uspila sam procitat, ali volila bi da se nisam vratila toliko unazad!! Ena bas mi je zao, saljem pozitivne misli i molitve da sve bude uredu! I ja znam curicu sto se rodila tako u tim tjednima i sve je ok proslo!!!
    Ja muku mucim s kandidom cijelj trudnoci i bas aam dosta citala i svugdje pise da ne utjece na plod; ja sam isto misljenja da je to neka gadna bakterija kad ne to izazvala!!! Bar se nadam da kandida to nije mogla potaknit! 
    Drago mi je cure sto ste imali uspjesne preglede !! ❤️ 

Trancie
    12. Veljača 2020. 21:42

Znam da ae mozemo cjepit za gripu samo je pitanje kolko treba cjepivu da djeluje! A valjda neces skupiti! 
    Kaktusica kad si radila te nalaze za ospice koliko si ih dugo cekala!? Jel se to isto salje za fran. Mihaljevic!? 
    Ja cekam nalaze za kozice evo vec 15 dana pa ih nema!!! 

Trancie
    12. Veljača 2020. 21:44

Ena ja koristim citav zivot dnevne , tocno se nisam mogla zamisliti bez njih, uzimala sam natureeline bas najtanje prozracne ... ali sad kako me te gljivice stalno muce i njih sam izbacila! 

kaktusica
    12. Veljača 2020. 21:44

Trancie bili su gotovi za 2 dana jer je bilo hitno. Nazovi ih, vec su ti morali biti gotovi nalazi.

Alisanazemlji
    12. Veljača 2020. 21:50

Cure, puno vam hvala svima... Beba i ja vam šaljemo puse 💕
    Tea, Rio, Pčelica… I ostale cure koje ste imale danas pregled, čestitam vam na uspješnim pregledima..
    Tea, ti nikako da saznaš spol bebice, ali bi mi bilo drago da je curka pa da se i u tome pratimo 💕☺️
    Ena, jako mi je žao zbog prijateljice i njezine bebe... Ipak, beba je živa, i držim fige da sa palčicom naposljetku bude sve u redu... Nisam vjernica, ali šaljem pozitivne vibre ☀ 

Curka je ❤

Trancie
    12. Veljača 2020. 21:53

kaktusica

Trancie bili su gotovi za 2 dana jer je bilo hitno. Nazovi ih, vec su ti morali biti gotovi nalazi.

A to dodje mailom valjda u doktora koji mi uputnicu dao, jer nisam iz Zagreba! Zvat cu u petak labratorij koji mi je vadio krv, rekli su kao da se ceka 15tak dana! 

tea1401
    12. Veljača 2020. 22:19

Alisanazemlji

Večer curke! Nažalost, ne stignem vas čitati, a niti pisati… Nadam se da ste sve dobro. Kroz par dana popratit ću zaostatke i bacit se na čitanje vaših štiva, 💕
    Eto, da javim da je i moj pregled prošao super. Anomaly scan je prošao odlično. Bebulina je sve veća, mjere su kakve i trebaju biti za ovaj tjedan. Danas sam službeno na točno pola trudnoće 💕☺️

Alisa, draga cestitam na pregledu..❤❤
    Na sluzbenoj polovici smo🤣🤣
    Za sad je curica, vidjet cemo kako ce se dalje odvijati..nece se pokazati cijelo vrijeme okrece guzu 😂😂 al neka meni na kraju krajeva to nije niti toliko bitno,neka je sve u redu😘😘

Anja🌸🌸

🌼TiKi🌼
    12. Veljača 2020. 22:28

mmmmm

Bok cure, pratim vas vec od pocetka, samo se rijetko javljam 😅 recite mi molim vas ima li koja iskustva sa svrabom, nekontroliranim, po cijelom tijelu i najvise navecer? Pocelo mi je prije otp 2 tjedna, prvo sam mislila da mi je od gela za tusiranje medutim par sam ih promijenila i vidim da nema veze s tim.. Cula sam za kolestazu medutim da se ista pojavljuje tek u trecem tromjesecju.. Pa ne znam bi li panicarila.. Al nije nimalo ugodno..

Mene svrbi od 12.tj cijelo tijelo, najgore mi je navecer, ni kad se namazem ne pomaze i imam dojam da se pogorsava tako da definitivno budem trazila uputnicu za jetrene probe. Bojim se te kolestaze, ali iskreno se nadam da nije to jer kod nje simptomi pocinju u zadnjem tromjesecju, no da budem mirna... 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ivcy1306
    12. Veljača 2020. 22:45

Vecer curke! Sad sam uspjela sve procitati! Cestitam svima na super pregledima, neka se taj niz i nastavi😊 mi smo sutra ujutro u 9naruceni, nadam se da cemo i spol napokon otkriti. 
    Ena, procitala sam tvoj post i bas me dirnuo! Molim Boga da sve bude u redu sa bebicom i mamom. Javljaj i ovdje kako su! 
    ..
    Sretno curke sutra koje ste na pregledu!

Leonie90
    12. Veljača 2020. 23:15

Mrvicak nadam se da neces pokupiti nista, ja sam bila okruzena gripoznon djecom od godinu i 2,5 godine, ali nije preslo na mene, nesto se nisam ni bojala, ne znam.
    Procitala sam mislim da dva puta do sada da ne moze biti candida, da je prije ureaplasma. Ajme nemojte me plasiti, ja ju imam. Meni je doktorica rekla da ju ima 70% zena i da nista ne brinem. Da se ona u skandinavskim zemljama ni ne lijeci. Sada sam dobila vaginalete jer mi od onog jednog antibiotika koji se rastopi u vodi nije proslo. 
    Sto se tice dnevnih ulozaka, ja ih ne koristim vec dugo, ali mislim da cu sada poceti jer mi se iscjedak dosta pojacao. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.