LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2019. 13:43

medija5

Da li je jos koju boljeo desni jajnik osjecam kad se malo napnem da me zaboli ili me zažiga nadam se da se nemoram brinuti ❤️Pisite mi vasa iskustva
    Ps. U 4 tjednu sam

Mene žica ju još i uvijek. Mislim da je to normalno 

07. Studeni 2019. 13:43

mrvičak

medija5

Da li je jos koju boljeo desni jajnik osjecam kad se malo napnem da me zaboli ili me zažiga nadam se da se nemoram brinuti ❤️Pisite mi vasa iskustva
    Ps. U 4 tjednu sam

Mene žica ju još i uvijek. Mislim da je to normalno

Žicaju*

mimoza
    07. Studeni 2019. 14:02

Mene je negdje u 5-6tt jako bolio lijevi jajnik, pogotovo kad bih hodala i lezala. Kako korak napravim, kao da me neko nozem probode, ali odjednom prestade. Moja doktorica kaze da su sva ta probadanja i kratkotrajni bolovi ok, jer se sve siri i zateze iznutra. Sada me zna probosti s desne strane kada kihnem ili kada kasljem, kratkotrajan ali ostar bol.

Vrapčić123
    07. Studeni 2019. 14:04

Curke koje ste bile na mpo ful stimulaciji imate li povecane jajnike i bole li vas? Koliko vas bole, jače? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    07. Studeni 2019. 14:06

Mene isto tako kao i mimozu, probode me kad kašljem ili kihnem. Iako me jučer nešto bolio desni jajnik, tamo mi je endometriom pa mozda kak se sve rasteze malo zasmeta iako se smanjio sa 2cm na 1,5cm. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

niki93
    07. Studeni 2019. 14:14

Pozdrav curee kako ste? 😍 Vidim da dosta već imaju neke simptome, kod mene ništa posebno, za sada ništa od mučnina ali me bradavice užasno bole do te mjere da mi grudnjak smeta pa ga ni ne nosim ali mi onda i majica smeta 🤭🥴😂 zanima me koje kremice koristite za osjetljive bradavice a koje bi trebalo izbjegavati? Hvala 🤗

mimoza
    07. Studeni 2019. 14:15

Vrapcic123

Curke koje ste bile na mpo ful stimulaciji imate li povecane jajnike i bole li vas? Koliko vas bole, jače?

Ja nisam imala povecane jajnike, samo mi se voda zadrzavala u stomaku neko vrijeme, mada ja imam osjecaj da je stomak ostao tako i dalje napuhan.

• Bebac24
    07. Studeni 2019. 15:04

yvette

Bebac24

yvette

Vadila sam danas tsh bez t3 i t4, kad cu to ionako morati kad dobijem trudnicku. Narastao je s 1.2 na 1.9

To je savrsen nalaz 👏👏 ja potpisem da ga imam toliko heheh. Muku mucim da ga spustim na 2,5 koliko bi sad trebao bit u trudnoci

A on treba biti malo veci u trudnoci odnosno preko 2 jel?Onda je dobro da je malo narastao kod mene?

Do 2,5 se tolerira da je ok za trudnocu. Tvoj je savrsen

yvette
    07. Studeni 2019. 15:51

Vrapcic123

Pred transfer me bolilo i rekao je dokt.da su uvecani, ali da su 7 cm a da ispod 10 cm ne daju nista. Kada sam bila trudna 7+2 jos uvijek su bili uvecani na nekih 5 cm, a nekidan sa 9+2 su lijevi 3.5 a desni 4 cm.
    Bolilo me je, ali sada rijetko. Iskreno da ti kazem ne znam od cega me bolilo, od njih ili zatvora. Jer i sada me jako boli kada imam zatvor. Kakva je situacija kod tebe, jesu i tebi jos uvecani?

Luna999
    07. Studeni 2019. 16:26

Pff, meni je TSH zadnji put bio 9,9... Uz dosta visoku terapiju. Valjda će se popraviti, još je malo digao dozu endokrinac, al tad još nisam znala da sam trudna

Dečkić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.