Curke, vec par dana vas ocu pitat pa zaboravim..javlja li se ijednoj od vas pulsiranje (kao kucanje srca) u usima? Nekad mi bude kad se dignem nakon duzeg lezanja, a nekad krene samo od sebe..tlak mi je uvijek mjeren ujutro i bude 100/60, a i inace prije trudnoce je uvijek bio nizi..isla sam googlat i svakakve gluposti procitala pa odustala od istrazivanja i proucavanja do iduceg pregleda, ali da provjerim jel imala koja slicnu situaciju i trebam li brinut ili mogu pricekat tjedan dana do pregleda s upitom?
Ja sam s tlakom ista kao ti…i dogodi mi se pulsiranje, najcesce kada se naglo dignem.
Prođe, samo s takvim nižim tlakom moramo valjda pripaziti🙂
Nije mi se dogadjalo u drugim situacijama…
Isto u usima? Jao malo mi je lakse sad, hvala ti sto si se javila!
Curke, vec par dana vas ocu pitat pa zaboravim..javlja li se ijednoj od vas pulsiranje (kao kucanje srca) u usima? Nekad mi bude kad se dignem nakon duzeg lezanja, a nekad krene samo od sebe..tlak mi je uvijek mjeren ujutro i bude 100/60, a i inace prije trudnoce je uvijek bio nizi..isla sam googlat i svakakve gluposti procitala pa odustala od istrazivanja i proucavanja do iduceg pregleda, ali da provjerim jel imala koja slicnu situaciju i trebam li brinut ili mogu pricekat tjedan dana do pregleda s upitom?
Ja sam s tlakom ista kao ti…i dogodi mi se pulsiranje, najcesce kada se naglo dignem.
Prođe, samo s takvim nižim tlakom moramo valjda pripaziti🙂
Nije mi se dogadjalo u drugim situacijama…
Isto u usima? Jao malo mi je lakse sad, hvala ti sto si se javila!
Ma nista, tu smo jedne za druge😊😊
Rio, super ti je intuicija! Čestitam na dečkiću! Baš ih se skupilo sad
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
To ti je draga od tlaka, cijeli život mi je tako. Samo pij punooo vode
Meni je rekla dr da cjepivo počne djelovati 14 dana nakon cijepljenja al ja bi na tvom mjestu sluaala dr i ako kaze da se cjepim napravila bih to iako laicki ni ja ne vidim bas previse smisla kad je vec muz u gripi
Mrvičak i Rio hvala i vama! Rio javi ako se sjetis kad izmjeris, ja nemam doma tlakomjer pa ne mogu taj tren..ali oduvijek imam niski, znalo mi je prije bit da krene jako zujat u usima pa da nista ne cujem, crnilo pred ocima i nesvjestica, to sam navikla vec, uvijek imam sa sobom nesto slatko i vodu pa sjednem, nadrobim se svime i prodje...ali ovo pulsiranje mi je bas novo pa se malo cimam Sreca da ste tu da me uvijek smirite curke
Cure, suprug mi je dobio gripu. Savjet njemu je bio da se ja cijepim. Koliko to sada uopće ima učinka? Tako me strah
Mrvicak ja ne znsm koliko to sad ima smisla, a i nisam sigurna da cjepiva ima, ali ako je doktor rekao, valjda ima...ma muka mi od te gripe...i meni decko danas dosao bolestan, nadam se da nije gripa...po Ri hara i viroza s upalom pluca
💙
Ena žao mi je zbog prijateljice, stvarno je grozno čuti da se nekome tako nešto dogodi, ipak, nadam se da će na kraju sve ispasti dobro i da će ona i bebica biti dobro.
Pčelica čestitke na urednom pregledu! 😊
Barby čestitke na curki, Rio tebi na dečkiću! 🌸💙
Hvala cure ☺️ Ja se rasplakala kad je rekla da je decko. Rasplakala bi se i na curi, al sam bila 10000% uvjerena da je decko. Predivan je pregled bio i bas sam uzivala. Zvala je i muza unutra i kad je uso mu je rekla “odma da Vam kazem, s Vasim sinom je sve u redu” 🤣 malo je ostao zatecen, al je i on odma bubnuo da je decko. Sad sam mirna tjedan dana pa odbrojavamo do drugog pregleda. Sva sreca da sve sto sam kupila je neutralno/musko haha. Sad se mogu bacit u posten shopping
Predivno draga🥰puno deckica💙
💙
Cure, suprug mi je dobio gripu. Savjet njemu je bio da se ja cijepim. Koliko to sada uopće ima učinka? Tako me strahMrvicakja ne znsm koliko to sad ima smisla, a i nisam sigurna da cjepiva ima, ali ako je doktor rekao, valjda ima…ma muka mi od te gripe…i meni decko danas dosao bolestan, nadam se da nije gripa…po Ri hara i viroza s upalom pluca
Hvala svima na odgovorima. Ja isto ne vidim smisao, ali baš mi nije svejedno. Sutra ću zvat i gin i liječnika opće prakse. Vidjet ćemo što će mi reći.
Sortiraj odgovore
Najstariji