Pcelica, rio i ostale cure cestitke na dobrim pregledima, to nam je sad najbitnije🥰
Ena jako mi je zao zbog frendice, al kao sto tiki kaze, velika je vec mogucnost da beba prezivi u tim tjednima. Kaktusice slazem se s tobom da candida nije opasna ni za majku ni za bebu, to mi je i moja doktorica potvrdila, jer ja skoro nakon svakog pregleda dobijem terapiju za candidu. Niti vaginalete protiv candide ne dopiru do bebe, niti izazivaju kakve promjene na samom plodu.
Uglavnom, sad je najbitnije da sve prodje dobro i da mama i beba sto prije izlijece sepsu 🙏🏻
Cure za koliko je gotov test senzibilizacije u Petrovoj 3? I za koliko su gotovi nalazi OGGT - a i KKS u Petrovoj bolnici?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cure da se javimo. Pregled super prosao. Malac ima 260g i odlicno napreduje. Decko je. Odma je pisulinca pokazao i rekla doc da mi je dobra intuicija. Sve je u najboljem redu.
Mrvicak kad stignes, iduci pregled nam je 09.03.
cestitam draga!!! :) toliko me razveselite s lijepim vijestima curke!! 💙
Mrvičak zao mi je za muza, iskreno ne znam stvarno koliko smisla ima cijepljenje jer si vec bila izlozena, mozda najbolje da svog ginica nazoves?!
Vrapcic obicno bude za 3 dana, dobijes jedan papiric s kojim dizes nalaze, tamo ti tete napisu koji dan, al u principu bude ne sutradan nego dan iza ili 3.dan! /to za petrovu 3/
U petrovoj bolnici bude nekad isti dan, nekad sutradan, isto ce ti odmah na salteru rec, mislim da im ovisi o guzvi i ako kazes da ti je hitno da ti onda naprave zbilja cim prije!
Ena zao mi je zbog tvoje prijateljice,al sigurna sam beba ce biti dobro .Ono sto beba moze da izdrzi ne mozemo mi odrasli .Meni su iskreno rekli jedino sto mozemo da uradimo je da se pazimo infekcija,odmah mi je fok.rekla bazen ni slucajno .ZAto strpite se i bazen ni slucajno jel tako mozemo bar dase sacuvamo ,ako vec ne mozemo na druge stvari da utjecemo .Ostalim damama cestitam na pregledima ..
Curke, vec par dana vas ocu pitat pa zaboravim..javlja li se ijednoj od vas pulsiranje (kao kucanje srca) u usima? Nekad mi bude kad se dignem nakon duzeg lezanja, a nekad krene samo od sebe..tlak mi je uvijek mjeren ujutro i bude 100/60, a i inace prije trudnoce je uvijek bio nizi..isla sam googlat i svakakve gluposti procitala pa odustala od istrazivanja i proucavanja do iduceg pregleda, ali da provjerim jel imala koja slicnu situaciju i trebam li brinut ili mogu pricekat tjedan dana do pregleda s upitom?
Cure da se javimo. Pregled super prosao. Malac ima 260g i odlicno napreduje. Decko je. Odma je pisulinca pokazao i rekla doc da mi je dobra intuicija. Sve je u najboljem redu.
Mrvicak kad stignes, iduci pregled nam je 09.03.
Cestitam,lijepe vijesti😊😊
Cestitke curama na dobrim pregledima.
Strasno je tako rano roditi i biti u neizvjesnosti i sve se vjerojatno toga bojimo i preplasimo.Mislim da Candida nije jer je ona bezopasna, vjerojatno klamidija ili Ureaplasma.
Mravicak, mislim da je za cjepljenje sad kasno jer si bila s njim u kontaktu, a i cjepivu treba neko vrijeme da pocme djelovati.Ne mora znaciti da ces je dobiti.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Dora hvala na informacijama 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke, vec par dana vas ocu pitat pa zaboravim..javlja li se ijednoj od vas pulsiranje (kao kucanje srca) u usima? Nekad mi bude kad se dignem nakon duzeg lezanja, a nekad krene samo od sebe..tlak mi je uvijek mjeren ujutro i bude 100/60, a i inace prije trudnoce je uvijek bio nizi..isla sam googlat i svakakve gluposti procitala pa odustala od istrazivanja i proucavanja do iduceg pregleda, ali da provjerim jel imala koja slicnu situaciju i trebam li brinut ili mogu pricekat tjedan dana do pregleda s upitom?
Ja sam s tlakom ista kao ti...i dogodi mi se pulsiranje, najcesce kada se naglo dignem.
Prođe, samo s takvim nižim tlakom moramo valjda pripaziti🙂
Nije mi se dogadjalo u drugim situacijama...
Sortiraj odgovore
Najstariji