Mimoza, vi ste onda odma znali da ste srodne duse😍
Ih, ja svog muza puza nisan mogla nacrtanoga, da mi je neko reka da cu se udat za njega i smisljat imena sa njim nebi virovala, a sad ga volin najvise na svitu😍😍
💞girl💞
Zaraa jos ne znam.. Nikako da se namjesti... Zadnji put je sjedila beba. Nema sanse vidjeti.
🤭
Ena tako mi je i samoj. Vjerojatno mi se ovo dogada jer san stalno govorila da necu pitat spol, medutim nemogu izdrzat, i sad kad san odlucila da zelim znat, beba kaze e nes ne. 😂
Al eto veselim se 4D pregledu i da cu znat sta je 🙏😍
💞girl💞
Leonie očito nam se slična imena sviđaju, lijepo mi je i Leona i Leonie 😍 Nećete fulati ni sa jednim 💖
Curke znači i vas lupkaju u mjehur 😁 Vesela neka dječica 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Večer curke!
Trebalo mi je oko sat vremena da pročitam sve s obzirom da me ovdje nije bilo dva dana...
Dečko i ja smo u selidbi. Selimo, a vrhunac svega će biti sljedeći tjedan... Fakat ne volim selidbe, baš mi budu stresne 😬
Čestitke svima na uspješnim pregledima i sretno s svima onima koje sutra imaju preglede! ❤️
Nove cure, dobrodošle! :)
Tea, meni su ti mučnine nestale. Apetit mi je postao ogroman 🥞... Kako si ti draga?
Dora, žao mi je za smeđarenja. Srećom, u bolnici si pa si u sigurnim rukama 🤗
Ja u zadnjih tjedna osjećam lagane vrtoglavice. Nekako mi se čini da mi se željezo snizilo. Sutra idem vaditi krv (kks, guk, željezo) te provjeriti urinokulturu.
Nadam se ok rezultatima...
Ja svoju bebicu i dalje lagano osjećam... Nit me lupka, nit me gurka. Možda bude nježnička ❤️Najviše je osjećam u vožnji te u sljedećem položaju.
Naša curica zvat će se Leni. Imali smo favorite poput Maša, Zoa, Karin i Alina, no odlučili smo se za ovo...
🤗
Curka je ❤
Jutro cure, citam vas i dok procitam sve zaboravim sta hrjedoh napisat😅
Tikii mene zgaravica nocas ubila… pokusala s bademima, mlijekom, jabukom… nista!
Ima netko jos kakav savjet za zgaravicu?
Probaj sa vocnim jogurtom, meni uvijek pomogne, Evo bas sada me probudila zgaravica I ode moj zadnji Jogurt iz frizdera.. Mene to bas cesto zna uhvatiti.. Ako nemam Jogurt pomogne I neki ljuti Bonbon, tipa mentol
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nas decko ce se zvati Maro 💙.
Sto se tice lupkanja mene za sad nista to ne boli, bas mi je preslatko kad mi se javlja i vidi se i preko trbuha dok se bas jako mice.
Dobrodosle nove cure a vi koje sutra imate preglede sretno! 🤗
Ante 💙 Maro 💙
Blackčestitam od srca ❤️❤️❤️ Odličnooo što više nema hematoma 😊
Kaktusicagleda se prosjek 6 zadnjih plaća prije nego si išla na komplikacije. Dakle taj iznos ćeš dobivati prvih 6 mjeseci kada rodiš bebu. Neka me pliz netko ispravi ako nisam u pravu, iako mislim da sam točno napisala.
Kod vas je to skroz drugacije nego kod Nas, ma nimalo ni slicno nije sa Tim porodiljskim... Ne mogu da vjerujem da se to tako Puno razliikuje
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Bebacjooj to ime ima jedna moja stara ljubav 😂😂😂 i zaboravila sam na to ime 😂😂
Leonieu zadnje vrime bas cujen masu leona, odjednom je to ime svugdi iman osjecaj, i meni je bas lipo 😍 Greta isto 😍 .
Enani ti jos neznas spol? Ajde nisam jedina hehe
Zara, ni ja jos neznam spol🙈🙈 isto nikako da se namjesti..mozda iduci tj.saznam 😁
Hehe i meni laknulo nisam jedina❤
Anja🌸🌸
Večer curke!
Trebalo mi je oko sat vremena da pročitam sve s obzirom da me ovdje nije bilo dva dana…
Dečko i ja smo u selidbi. Selimo, a vrhunac svega će biti sljedeći tjedan… Fakat ne volim selidbe, baš mi budu stresne 😬
Čestitke svima na uspješnim pregledima i sretno s svima onima koje sutra imaju preglede! ❤️
Nove cure, dobrodošle! :)
Tea, meni su ti mučnine nestale. Apetit mi je postao ogroman 🥞… Kako si ti draga?
Dora, žao mi je za smeđarenja. Srećom, u bolnici si pa si u sigurnim rukama 🤗
Ja u zadnjih tjedna osjećam lagane vrtoglavice. Nekako mi se čini da mi se željezo snizilo. Sutra idem vaditi krv (kks, guk, željezo) te provjeriti urinokulturu.
Nadam se ok rezultatima…
Ja svoju bebicu i dalje lagano osjećam… Nit me lupka, nit me gurka. Možda bude nježnička ❤️Najviše je osjećam u vožnji te u sljedećem položaju.
Naša curica zvat će se Leni. Imali smo favorite poput Maša, Zoa, Karin i Alina, no odlučili smo se za ovo…
🤗
Alisa, draga...i meni skoro pa nestale tu i tamo mi se nesto na mahove smuci..ali pocela sam i jesti normalno 😁 Meni nesanica svake dvije noci..dignem se na wc i nikako se kasnije namjestiti i zaspati🤦🏻♀️,kao ni sad npr.pisem u 3 ujutro😂😂
Laganini sa selidbom 😘
Anja🌸🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji