LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    07. Veljača 2020. 06:41

Hahaha, vidim da sve vrtimo ista imena😂😂😂

💙

Tonka341
    07. Veljača 2020. 06:45

Dobro jutro cure :)
    Ajme ova nesanica je grozna :/, kad odem na wc nekad se bas tesko ponovno namjestit i zaspat 😫
    Zara, Ena i Tea i ja sam vam saznala tek sa 21tt na 4D-u jer je svaki puta nekako cudno bio okrenut i jos ovaj moj soc.ginekolog ima jako los uzv, na 4D-u se odmah vidjelo.

Ante 💙 Maro 💙

• Bebac24
    07. Veljača 2020. 07:56

Zaraa

Bebacjooj to ime ima jedna moja stara ljubav 😂😂😂 i zaboravila sam na to ime 😂😂
    Leonieu zadnje vrime bas cujen masu leona, odjednom je to ime svugdi iman osjecaj, i meni je bas lipo 😍 Greta isto 😍 .
    Enani ti jos neznas spol? Ajde nisam jedina hehe

Hehehhe eto vidis 🙂🙂 mislili smo sebastian, stefano, ali stefana ima bratic od muza, sebastian se onda podsjetio na nekog zlocestog sipca iz grada i odustali. Mali je htio imena po svojim prijateljima iz vrtica , i na kraju nam je doslo to ime. 🙂 

Ely
    07. Veljača 2020. 08:06

Jutro cure! Vidim da ste na imenima, moja bolna tema. Ne možemo se nikako odlučiti, sve gledam ne bi li mi neko vaše bilo inspiracija haha. Mi smo za curicu imali ime, ali za dječaka nikako. 
    Mislim da sam sinoć prvi put osjetila lupkanje svoje bebice.

Trancie
    07. Veljača 2020. 08:24

Jutro cure.... 
    Black čestitke na pregledu :-) 
    Neko je pisao za prosjek 6 plaća i računa se satnica.. tako da znaju bit i 500 kn različit porodilji, zavisi od visine plaće, neke mjesece je premaši , neke bude manje... zavisi od radnih dana valjda :-)
    Što se imena tiče, nekako mi je rano o tome razmišljati, nekako bi prvo saznala spol i prošla još koji pregled , sad dok ne osjećam bebu još mi sve nestvarno... 
    Sretno svima danas na pregledima :-)

Ivcy1306
    07. Veljača 2020. 08:32

Jutro cure!
    Ma ima nas jos koje ne znamo spol :-)..
    Kod nas ako bude decko bit ce 100% Jakov. Za curicu nismo ni razmisljali jer je muz uvjeren da je deckica kako on kaze "posadio" 😂 
    Kineski kalendar kaze da je curica a i sa prvim malim kineski kalendar je pogodio. 
    Nego sinoc mi je prvi put maleni osjetio lupkanje na svojoj rucici i tako se nasmijao i htio jos i jos i kaze tata ajde ti vidi, al naravno lopuzica se umirio/la. 😊 preslatko mi je to. 
    Inace curke nadam se da ste sve dobro, pratim redovno ali nemam bas sto pisati, cekam taj pregled iduci tjedan i to je to. 
    Moram priznat da mi je vrijeme proletjelo, jucer smo dovukli vrecicu robice da vidimo sto imamo, sto nemamo pa sad tek vidim da nisam dobila ni pola nazad sto sam posudila pa ce biti i sopingiranja😃

Eto to je to ukratko! Uzivajte

• Bebac24
    07. Veljača 2020. 08:46

Ivcy1306

Jutro cure!
    Ma ima nas jos koje ne znamo spol :-)..
    Kod nas ako bude decko bit ce 100% Jakov. Za curicu nismo ni razmisljali jer je muz uvjeren da je deckica kako on kaze "posadio" 😂
    Kineski kalendar kaze da je curica a i sa prvim malim kineski kalendar je pogodio.
    Nego sinoc mi je prvi put maleni osjetio lupkanje na svojoj rucici i tako se nasmijao i htio jos i jos i kaze tata ajde ti vidi, al naravno lopuzica se umirio/la. 😊 preslatko mi je to.
    Inace curke nadam se da ste sve dobro, pratim redovno ali nemam bas sto pisati, cekam taj pregled iduci tjedan i to je to.
    Moram priznat da mi je vrijeme proletjelo, jucer smo dovukli vrecicu robice da vidimo sto imamo, sto nemamo pa sad tek vidim da nisam dobila ni pola nazad sto sam posudila pa ce biti i sopingiranja😃

Eto to je to ukratko! Uzivajte

Da to je najslade kad stariji osjete po prvi put 🥰🥰🥰🥰 
    Joj i ja se spremam na to da dovucem kutije od sina pa da skupa razvrstamo sta ce pahati braci. Jedan je zimski jedan ljetni pa neznam sta ce pahati 🙈

07. Veljača 2020. 08:49

Zaraa

Evo moja bebita se javlja dok ja ovo tipkam, nocna pticica 🐦
    Ja udarce pretezno osjetim oko pupka, i gustan u njima😍
    Ja bi najradije da stalno lupka, onda mi je srce na mistu hehe
    Jeli beba vec sad okrenuta kako triba? Tj jesu joj nogice gore? Zanima me jel ovo sta osjecam od nogica ili? Ako mozda ko zna…

Bebe se rijetko u ovim tjednima namjeste. U je nom danu se okrenu 1000 puta. Tek pred kraj se ugnijezde, a neke pred sam porod ili tijekom poroda. 

Trudy
    07. Veljača 2020. 09:10

Alisa sretni sa selidbom. Mi smo se lani selili, malac je imao 7 mjeseci. To mi je bilo najgore razdoblje ikad. 😣
    Hehe, netko pise za vocni jogurt da mu pomaze zgaravici, meni je bas bas izazove 🤨 
    Da, bebe se ovako rano jos ne namjeste, iako je moj taman idealno stajao na utz neki dan 😊 nadam se da se ne namjerava posjest za kraj ko prvi 🙄
    Ja sam nocas cak relativno dobro spavala, ali jucer sam se toliko izmorila s tim krafnama da mislim da cu jos ic odspavat 😏 bas sam mrtva umorna.

Nikita206
    07. Veljača 2020. 09:15

Mi smo se uspijeli dogovoriti za muško ime - Maksim  a troumili smo se između Viktor, Liam i Maksim.

Za žensko još nema dogovora - njemu se sviđa Kiara, a meni Leona. U điru je bilo još i Aurora, ali nam je bilo smiješno kad smo razmišljali kako će izgovarati to ime, ima previše R - Aujoja 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.