LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    07. Veljača 2020. 10:41

Dora hvala ti 😘 Kako si ti? E prijateljica mi trebala idući tjedan za zahvat neki u Petrovu i sve operacije otkazane jer je u bolnici bila velika poplava, valjda neke cijevi popucale 🙄 Kod vas je gore sve ok?

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    07. Veljača 2020. 10:42

tea1401

Alisanazemlji

Večer curke!
    Trebalo mi je oko sat vremena da pročitam sve s obzirom da me ovdje nije bilo dva dana…
    Dečko i ja smo u selidbi. Selimo, a vrhunac svega će biti sljedeći tjedan… Fakat ne volim selidbe, baš mi budu stresne 😬
    Čestitke svima na uspješnim pregledima i sretno s svima onima koje sutra imaju preglede! ❤️
    Nove cure, dobrodošle! :)
    Tea, meni su ti mučnine nestale. Apetit mi je postao ogroman 🥞… Kako si ti draga?
    Dora, žao mi je za smeđarenja. Srećom, u bolnici si pa si u sigurnim rukama 🤗
    Ja u zadnjih tjedna osjećam lagane vrtoglavice. Nekako mi se čini da mi se željezo snizilo. Sutra idem vaditi krv (kks, guk, željezo) te provjeriti urinokulturu.
    Nadam se ok rezultatima…
    Ja svoju bebicu i dalje lagano osjećam… Nit me lupka, nit me gurka. Možda bude nježnička ❤️Najviše je osjećam u vožnji te u sljedećem položaju.
    Naša curica zvat će se Leni. Imali smo favorite poput Maša, Zoa, Karin i Alina, no odlučili smo se za ovo…
    🤗
    Alisa, draga…i meni skoro pa nestale tu i tamo mi se nesto na mahove smuci..ali pocela sam i jesti normalno 😁 Meni nesanica svake dvije noci..dignem se na wc i nikako se kasnije namjestiti i zaspati🤦🏻‍♀️,kao ni sad npr.pisem u 3 ujutro😂😂
    Laganini sa selidbom 😘

Tea, super za povlačenje mučnina :).. Eto, mene ujutro ulovila lagana mučnina, a baš sam ti jučer napisala kako su nestale 😂
    Tea i Trudy, ja se fizički osjećam okej, tako da oko selidbe ne bi trebalo biti problema. Nemam puno stvari, a njih će nositi dečko i moj tata.
    Idemo na nekih godinu dana u rentu, a nakon toga ćemo kupiti stan. 
    Sreća ove selidbe što ne moramo seljakati namještaj i veće stvari jer je stan već super opremljen... 
    Danas ipak nisam išla vaditi krv i obaviti urinokulturu 
     U zadnji čas sam na posljednjem nalazu od ginekologice vidjela da to trebam obaviti sa 20 tjedana trudnoće. Znači sljedeći tjedan :)
    Netko je pitao koji kalodont koristimo. Obzirom da mi povremeno krvare desni, počela sam koristiti parodontax. Otkad ga upotrebljavam, krvarenje se povuklo :) 

Curka je ❤

Vrapčić123
    07. Veljača 2020. 10:45

Cinnamon ja sam išla na IVF, mene doktor ostavio odmah nakon transfera, tako da sam ja od 5.10 na bolovanju. A komplikacije čim se pokazala trudnoća. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    07. Veljača 2020. 10:46

Mrvičak super za pregled, moja je curica sitna bila.... nadošla je ne brini :-) lakše roit kad je manje :-)
    Cinammon ja radim i planiram bar do polovice petog mjeseca radit, nemam tegoba trudničkih.... 
    Ali sad me poslije kašlja od 3 tjedna uhvatila prehlada, nos curi, grlo peće.... nikako na zelenu granu.... Aqua Maris štrcam u nos ali uzalud... već me peče pola nosa....sad idem po pastile za grlo (jedine što smijemo)... valjda će proć preko vikenda,

Mirtasiric1
    07. Veljača 2020. 10:56

mrvičak

Ženice. Ja s pregleda, bio je jutros u 8. Beba je jako živahna. Kaže dr da je duga ali mršava. Ima 200 g. Posteljica je i dalje nisko ali malo se ipak dignula.
    Nije mi mogla potvrditi da je dečko, čak je naginjala prema curici. Idući pregled je rekla da će gledati organ po organ.

Mrvičak super super za pregled, tvoj bebač se baš neda otkriti, dobro za posteljicu što se pomalo diže. Meni na prošlom pregledu samo rekla da je sprijeda, valjda bi me upozorila da je niže ili više. Moj pregled je sljedeći tjedan i naravno nikako isčekati. Sretno svima koje imaju preglede danas. 

• Bebac24
    07. Veljača 2020. 10:56

Mrvicak ja i kunjada rodile 2 tj razlike. Moj bokun od 4080g 53, njena pola kg manja. Sad sa 5 godina sa kilama su tu a ona za glavu vislja od njega ❤️ tako da ne brini. Lakse rodit manje bebe 😉
    Cinammon ja sam doma od pocetka.  Ulezala se jako, 16 tt povracanja i mucnina za nikud nisam bila. A sad mi se ni neda 😂 
    Zabavljala se reverima i evo mali bolestan pa sad samo sa njim. 
    Vidim da sam bas nervozna kad je on duze doma, valjda hormoni. Em se ja ne osjecam dobro a on svako toliko ko da duracel stavi pa je hiperaktivan. I staaaalno me drzi za bradavice  a ja luddddaaa 🤮🙈

Amelie 1
    07. Veljača 2020. 11:00

Mrvicak super za pregled, bitno da je sve ok s bebicom!
    Vrapcic nadam se da ce se pocet sad ucestalo javljati🥰
    Ja isto koristim paradontax zubnu pastu i ne krvare mi desni.
    Takoder od ivf-a i punkcije ne radim, vec sam se lijepo ulezala doma🙈
    Meni stigao danas jastuk od Ethereala, cini se jako dobar, veceras proba☺️

• Bebac24
    07. Veljača 2020. 11:02

Curke kojim aje jako zacepljen nos, pusete a imate osjecaj d ane ispusete nista. Uzmite obicnu fiziolosku i spricu stavite 2ml i uspricajte u svaku nosnicu po 2 ml. Nakon toga more svega izade vani 🙂

Nikita206
    07. Veljača 2020. 11:03

Ja još radim, ali od sljedeće kontrole planiram ostati doma jer sam počela biti preumorna, vozim se svaki dan u drugi grad na posao...biti ću 19.tt. kad ostanem doma.

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fluffy
    07. Veljača 2020. 11:08

Cinnamon, Ja na bolovanju od pocetka...dr mi je rekla da mi moze dat odma komplikacije jer radim u ljekarni di mi je priroda posla da sam stalno na nogama i u dodiru s bolesnicima. Mislila sam jos malo pricekat al kad su krenula krvarenja i umor odlucila sam da je bolje odma na bolovanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.