Cure mislim da nije stvar u tome koliko brzo ćemo kg skinuti nakon poroda, jer sigurno nije dobro dobiti toliko kg zbog bebe i svih komplikacija na porodu. Moja doktorica je izričito protiv toga, i mislim da je s razlogom. Skužila sam da sam zadnja 2 tjedna krenula malo jače dobivati na težini i izbacila sam momentalno sve nezdravo što sam jela. Sad sam na nekoj vrsti dijete gdje jedem samo zdrave namirnice i mislim da se tako kg mogu izregulirati.
Hmm Ely ja mislim da svako tjelo reagira drugacije.. u prvoj sam dobila 30 kg ne zato jer sam se prezderavala ili nezdravo jela nego jednostavno jer sam dobila.. i porod mi je prosao apsolutno savrseno bez ikakvih medicinskih intervencija i ljekova, bez dripa epiduralne i bilo cega.. doslovno prirodan porod u potpunosti.. kak se veli tak sam mogla doma sama rodit.. nisam nikad imala problema s kilama ni prije a ni poslije trudnoce.. prehranu nisam mjenjala jer posto sam imala zdravu tezinu (cak malo i premrsava), a kile su u trudnoci isle gore ko lude, a nastavila sam normalno jesti, osim sto sam izbacila junk.. tako je i sada.. 90 % jedem kuhano i variva.. jednom tjednom se pocastim sa slatkim dok mi odgovara. Kolicinski jedem isto kao i prije trudnoce, a kile neumoljivo idu gore.. ocito moje tijelo tak reagira i tu nema pomoći. i da i u prvoj trudnoci i sada usprkos misljenu doktora da sigurno imam gastacijski dijabete, ja sam bila u hipoglikemiji i tjerali su me jesti slatko da se ne srusim, a sad mi je to jos vise izrazeno u drugoj trudnoci nego prvoj.. od nedostatka secera se pocnem tresti i bude mi stvarno lose da sam skoro dva puta pala u nesvjest.
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Drage moje ako koristite dnevne uloške često dobro pazite da kupujete organic uloške, u dm imate Natura Femina koji su malo skuplji, ali su bez klora,pesticida,sintetike i nepotrebnih mirisa za razliku od svih ostalnih češće korištenih marki.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Vidin da dosta vas vec od 16tj osjeca bebice, ja sam danas 17+6 (prva trudnnoća) i ne osjećam ništa konkretno...možda jedino ako još ne prepoznajem baš taj osjećaj pa ga prepisujem bolovima i probavi, ne znam...
Cure hvala na komplimentima 😘
Danijela hvala na savjetu, iduci put te kupujem!
Evo moja beba se igra u trbuhu, to je sad njegovo vrijeme, od 12 pa do 15h, onda se umiri pa opet tamo od 21 do ponoci. Nekad i između ako pojedem nesto slatko 🤣
Inace, mene ocito hvata neka prehlada, imam neku malo povisenu temp i smrcem i kisem, ludo vrijeme je ucinilo svoje.
Sretno svima na pregledima danas!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hej curke evo da se javim ja danas bila na pregledu sve uredu posteliica otraga nista posebno nije dr rekla sljedeci pregled 28.2 pa mrvicak kad stignes da znas kako ste vi kada se uspjele otkriti spol bebice dali vam se s 18 tj.lijepo vidjio spol puno pozdtava saljem svima iako nestignem cesto pisat redovito citam❤🥰😘
Vidin da dosta vas vec od 16tj osjeca bebice, ja sam danas 17+6 (prva trudnnoća) i ne osjećam ništa konkretno…možda jedino ako još ne prepoznajem baš taj osjećaj pa ga prepisujem bolovima i probavi, ne znam…
Bez brige! I meni je prva trudnoća (ustvari druga, ali prva je završila sa 17tj), ali prva da sam osjetila bebu. I to tek sa 19+par dana 🤗
Držim fige da čim prije osjetiš lupkanje 😍
Uf, viruj mi da ne mogu dočekat.. sestra mi isto kaže da se ne brinem da je ona prvi put osjetila bebicu tek u 21tj. Samo neka je ona dobro i da dobro napreduje. Sve lipe želje usmjeravam i prema svima vama 💓
Drage moje ako koristite dnevne uloške često dobro pazite da kupujete organic uloške, u dm imate Natura Femina koji su malo skuplji, ali su bez klora,pesticida,sintetike i nepotrebnih mirisa za razliku od svih ostalnih češće korištenih marki.
E bas te uzimam, skroz sam zadovoljna s njima! :)
Mrvicak, termin mi je 29.7. 😊
Tiki, jako lijepi trbuscic 🤗 ja jos uvijek izgledam samo debelo a ne trudno 🤣
Bravo za sve curke koje su prosle pola puta 👏👏👏
Sto se gacica tice, ja sam u svakoj trudnoci nosila one koje vec imam, jer su sve niske, ispod struka i mogla sam ih normalno nositi..
Sto se kila tice, u prvoj trudnoci sam dobila 17 kg, u drugoj 7 kg, s time da sam startala sa viskom jos iz prve trudnoce. Sad sam vec na +3 i to mi se ne svida, ali jednostavno bas me trazilo jesti i ako ne bih jela bilo bi mi zlo 😏 Ja bih vam isto cure savjetovala da pripazite sa hranom, tj da se ne prejedate...ja sam tesko vratila kile i morala sam se dosta pomuciti, a znam jos zena koje su to rekle..meni ni dojenje nije pomoglo u skidanju kila, a racunala sam na to 😔
Hej curke evo da se javim ja danas bila na pregledu sve uredu posteliica otraga nista posebno nije dr rekla sljedeci pregled 28.2 pa mrvicak kad stignes da znas kako ste vi kada se uspjele otkriti spol bebice dali vam se s 18 tj.lijepo vidjio spol puno pozdtava saljem svima iako nestignem cesto pisat redovito citam❤🥰😘
Cestitam na dobrom pregledu! ja sam bila na uzv tocno sa 18tt, super se vidio spol, vrlo jasno! Nemas trakicu, a ne znam vise napamet nicije tjedne, kolko si sad?
E bas te uzimam, skroz sam zadovoljna s njima! :)
Viruj mi danas treba pazit na sve, ne samo na to šta jedeš već i na to što koristiš u kozmetici i higijeni i sl.
Curke, drž'te se i sritno svima na pregledima danas
Sortiraj odgovore
Najstariji