Da podjelim s vama što sad dobila jučer. Radosnicu, vodič kroz prehranu kroz prvu godinu i igre i uspavanke za djetetove prve tri godine. Sve je od bebimila i besplatno je. Knjižice su mi super, toliko je sve lijepo i detaljno opisano
I ja sam dobila,papam zdravo i fino je od bebivite
Curke dali je koja koristila ili zna dali se mogu koristiti kapi maxitrol za usi/oci?
Upadam slučajno, ali možeš koristiti. Meni je u 32.tjednu prepisala doktorica njih jer me nešto uho zezalo,one se smiju. Usput sam još i pitala frendicu koja je dr. isto i ona je rekla da ih je ona koristila u trudnoći, a i prepisivala svojim trudnicama.
Hvala ja sam samo po jednu kao u svako uho i vise nisam jer me bilo strah
Da podjelim s vama što sad dobila jučer. Radosnicu, vodič kroz prehranu kroz prvu godinu i igre i uspavanke za djetetove prve tri godine. Sve je od bebimila i besplatno je. Knjižice su mi super, toliko je sve lijepo i detaljno opisano
Gdje si to preuzela?prijavis se na njihovoj stranici il?
Da, prijavila se na njihovoj stranici i kroz 2-3 tjedna stiglo
Da imas na bebimil i bebivita
Imate i testere kremica i onu kompresu sto sam na prosloj stranici pisala . posaljite si za sve treba sve pokupit i izvidit sta valjda sta nevalja kad je bespla :-)
Imate i testere kremica i onu kompresu sto sam na prosloj stranici pisala . posaljite si za sve treba sve pokupit i izvidit sta valjda sta nevalja kad je bespla :-)
Poslala ;)
I ja sam dobila,papam zdravo i fino je od bebivite
Da, u pravu si, moja brzopletost... 😉🙄
Ja sam ko hrčak sve prikupila sad čkam la roche posay kaže meni muž pa čemu to sve pa reko kako ne sve mi treba 😂
Ja sam ko hrčak sve prikupila sad čkam la roche posay kaže meni muž pa čemu to sve pa reko kako ne sve mi treba 😂
😂😂😂 takva situacija i kod mene,kad je dzaba 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji